Content hub

Categories level 1

Categories level 1

Confidential computing webinar 16-9.png

Sådan sikrer PostNord Strålfors en sikker behandling af myndigheders data i Azure-cloud

På dette webinar kan du høre mere om, hvordan vi i samarbejde med Microsoft har udviklet vores cloudløsning, hvor data altid er krypteret. Dette sikrer den højeste grad af sikkerhed i behandling af vores kunders data.

connectfunktioner 16-9.png

Udforsk Connect-portalens funktionaliteter

På dette webinar vil vi gennemgå nogle af de vigtigste funktioner, som brugere af Strålfors Connect-portalen har adgang til. Dette inkluderer blandt andet, hvordan man opnår et samlet overblik og følger op på forsendelser, henter statistik og rapporter, opretter afsendersystemer og forsendelsestyper - og ikke mindst, hvordan man kan aktivere værdiskabende funktioner med blot et enkelt klik.

Stralfors_Summit-2024_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2024

Den 28. maj samler vi eksperter, kunder og virksomhedsledere til årets nordiske digitale event. Temaet er "Elevate", hvor vi dykker ned i AI's indflydelse på virksomheder og samfund. Med inspirerende keynotes og spændende kundecases fra Norden udfordrer vi traditionel tænkning om digital kommunikation.

Frende-forsikring_16-9.jpg

Frende Forsikring strømliner dokumenthåndteringen

Fremragende kundeservice, banebrydende teknologi og fokus på kundernes behov har gjort Frende Forsikring førende i forsikringsbranchen.

Begravelsesguiden 16-9.png

Effektivisering af tid: Automatisk videresendelse af Digital Post til Outlook

Begravelsesguiden valgte at få Strålfors' eDistributionsløsning Autoforward, der automatisk videresender beskeder til de medarbejdere, der skal bruge dem – og til firmaets økonomisystem.  

Bank-and-finance_16-9.jpg

Fremtidens kundefokuserede løsninger til nordiske banker og pensionsselskaber

Bankerne og pensionsselskaberne er nødt til at kunne opfylde kundernes krav om kommunikation og sikkerhed - nu og i fremtiden. Det kan lade sig gøre i samarbejde med Strålfors.

Bank-and-finance_Challenge-Output_16-9.jpg

Digitaliseret og tilpasset kundekommunikation lever op til forventningerne

Kunderne agerer mere og mere digitalt og forventer flere og nemme kommunikationskanaler. Banker og pensionsselskaber har store muligheder for at tilpasse og udvikle deres kundekommunikation og sikre, at den leveres i den kanal, kunden foretrækker.

Bank-and-finance_Challenge-Payment_16-9.jpg

Betalingsløsninger der opfylder vore dages digitale behov

I dag mener langt de fleste, at det er temmelig vigtigt eller meget vigtigt at kunne vælge mellem forskellige betalingsmetoder. Banker og pensionsselskaber får med digital betaling via f.eks. MobilePay i e-Boks og Mobilfaktura hurtigere betaling, øget lønsomhed, reduceret kreditrisiko og mere tilfredse kunder.

Bank-and-finance_Challenge-Input_16-9.jpg

Sikker håndtering af indgående post og digital kommunikation

Banker og pensionsselskaber har brug for sikker og effektiv håndtering af indgående post og digital kommunikation. Via digitalisering, distribution til de rigtige interne modtagere og opbevaring af al indgående kommunikation skabes der effektive processer med fokus på kunderne og sikkerheden.

eDistribution nye funktioner.png

eDistribution - automatisering af myndighedens indgående kommunikation

På webinaret taler vi om eDistribution der samler alle henvendelser fra borgere på tværs af forskellige kanaler og fordeler dem effektivt til de relevante modtager i organisationen. Hør også hvad Roskilde Kommune har realiseret af gevinst ved at implementere løsningen og hvad det kræver for at lykkes.

cloudmerger webinar 16-9.png

Connect CloudMerger – webservice til forsendelse af ad-hoc kommunikation til digital eller fysisk post

På dette webinar udforsker vi de overordnede muligheder med vores web-service, Connect CloudMerger. Servicen gør det muligt for dig som afsender at tilgå et online værktøj, der effektivt udnytter skyens kapacitet. Uanset om det er enkelte forsendelser eller store masseforsendelser, håndteres det problemfrit.

webinar signering 16-9.png

Integreret digital underskrift med Strålfors Connect via Scrive eller e-Boks

På webinaret fortæller vi hvordan du kan sende underskrift-dokumenter direkte via Connect, hvorefter platformen sørger for at dokumentet kan underskrives i den ønskede kanal. Om og hvornår dokumentet er underskrevet, giver Connect-platformen naturligvis også indblik i.

Webinar 16-9.png

Connect Direct: Digital Post-forsendelser direkte fra din desktop

På dette webinar gennemgår vi, hvordan du nemt selv kan danne dit brev, eksempelvis i Word, og printe eller indlæse det i desktop-klienten, Connect Direct.

Duso-Autoforward_16-9.jpg

DUOS effektiviserer posthåndtering med Autoforward løsning

Den danske familieejet virksomhed, DUOS, har automatiseret og optimeret deres posthåndtering ved at implementere Strålfors' eDistributionsløsning med Autoforward, der nu sikrer direkte levering af 300 daglige beskeder til rette modtagers indbakke.

Confidential Computing 16-9.jpg

Sikker datahåndtering på en cloudbaseret Microsoft-løsning

Som den første bruger af Microsoft Confidential Computing i Norden har PostNord Strålfors indgået et samarbejde med Microsoft for at hæve sikkerhedsstandarden for datahåndtering for vores Cloudbaseret-løsning.

fintechfindings-podcast_16-9.jpeg

Podcast: Sådan strømliner du betalingsprocessen for forbrugerne

I denne episode af Tink Podcast Fintech Findings møder du Adam Trojmar, Product Solutions Manager hos Tink, og Thomas Otterlund, Product Manager hos PostNord Strålfors, med værten Tom Pope - SVP of Payments and Platforms hos Tink.

PayEx-samarbejde med Strålfors sikrer forsendelserne og udvikler begge parter

PayEx-samarbejde med Strålfors sikrer forsendelserne og udvikler begge parter

PayEx leverer betalingsløsninger og tilbyder services i hele Norden. Hver måned udsender virksomheden næsten to millioner forsendelser på papir til kunder. Da PayEx' eget trykkeri voksede ud af sine lokaler, indgik virksomheden et samarbejde med Strålfors for at udvikle forretningen og sikre distributionen af papirforsendelser som fakturaer og rykkere.

Scrive webinar.png

Scrive som e-signeringsløsning i Strålfors Connect - hør Alektums erfaringer

På dette webinar fortæller vi mere om e-signeringsløsning fra Scrive integreret i Strålfors Connect. Mød inkassovirksomheden, Alektum, som vil dele deres erfaringer med løsningen. Vi dykker også ned i, hvordan I nemt kan komme i gang og tage det første skridt mod en mere effektiv fremtid.

edistribution_16-9.jpg

Connect CloudMerger – webservice til forsendelse af ad-hoc kommunikation

På dette webinar kan du høre mere om den web-service, der gør det muligt for afsenderen at tilgå et online værktøj, der udnytter skyens kapacitet til håndtering af både små og store forsendelsesvolumener – og som ikke mindst kan benyttes af ikke-tekniske brugere.

eDistribution2.png

Opdateringer og forbedringer i eDistribution

Webinaret er målrettet eksisterende kunder af eDistribution eller kunder der ikke anvender løsningen fuldt ud. På webinaret viser vi, hvordan servicen kan give større værdi ved anvendelse af flere henvendelseskanaler samt brug af de nye applikationer i servicen. Vi præsenterer vores seneste opdateringer og forbedringer, som vi har udviklet i løbet af 2023.

Compliance_16-9.jpg

Sikre kommunikationstjenester til nordiske forsikringsselskaber

Det er forretningskritisk for forsikringsselskaberne at kunne opbevare og håndtere informationer sikkert. PostNord Strålfors' løsninger gør det nemmere at overholde reglerne og samtidig fastholde kvaliteten.

Vis mere