Content hub

Categories level 1

Categories level 1

shutterstock_1476944915-19-6.jpg

Inspiration: Sådan kan MeMo-formatet udnyttes til at forbedre din kommunikation til Digital Post

På dette webinar beskriver vi nogle konkrete brugsscenarier, som skal give inspiration til hvordan du og din myndighed kan høste nogle af de nye fordele i MeMo-formatet.

shutterstock_1414526963-16-9.jpg

Fordele ved MeMo-formatet til Digital Post

Sådan kan din organisation anvende og høste fordele ved MeMo-formatet til Digital Post (for afsendersystemer)

Bach-LinkedIn-16-9.jpg

Bach Gruppen automatiserer distribution af Digital Post og sparer tid

En bugnende indbakke og manuel fordeling af Digital Post er erstattet af automatisk distribution og høj grad af sikkerhed for, at posten lander i de rette hænder.

Åke Andersson, Information Security Officer i PostNord Strålfors

"ISO er som en lille bibel for os"

Hver dag passerer enorme datamængder gennem PostNord Strålfors' systemer. Det er Åke Andersson, der har det endelige ansvar for informationssikkerheden. - Der er mange, der taler om cybersikkerhed i dag, men det har længe været et centralt emne i PostNord Strålfors.

SCS-2022_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2022

Den 25. oktober afholdes dette års Smarter Communication Summit under temaet ”Rethink!”. Gennem eventet vil du blive inspireret af keynotes, kundehistorier og paneldiskussioner fra fem forskellige scener – en nordisk, dansk, svensk, norsk og finsk scene. Alt sammen med ét formål: at inspirere dig til nytænkning. Følg eventet live, hvor digitaliseringsekspert og iværksætter, Judith Wolst, vil være moderater.

hurtigere udvikling og skalerbar software med Red Hat

Hurtigere udvikling og skalerbar software

Skalerbar i realtid, højere kvalitet og driftssikkerhed samt 30% hurtigere kundetilpasninger. Det giver mange fordele for vores kunder, at vi tilføjer en ny fremtidssikret platform til softwareudvikling.

Sådan fungerer OpenShift

Sådan fungerer OpenShift

Moderne programmering: Brug Kubernetes-teknologi til at opdele applikationen i mikrodele baseret på støttefunktioner, og placér dem i containere. Er du med? Bare rolig, vi forklarer, hvordan det hænger sammen.

16-9-shutterstock_1343235122_1080x608.jpg

Nye funktionaliteter i e-Boks "Action on Documents"

e-Boks har lanceret en række nye "Action on Documents", der giver virksomheder og deres kunder helt nye muligheder for kommunikation. Kim Konstantin Sølbeck, Growth Director i e-Boks, fortæller på dette webinar om de nye "Action on Documents" i e-Boks, og hvordan de kan bidrage til bl.a. øget konverting og hurtigere betaling og underskrifter på de dokumenter, du sender gennem e-Boks.

Datasikkerhed

Opbevaring og sikker transport af data er afgørende for virksomheder

Datasikkerhed er et område, der fortsat bliver vigtigere. De datamængder, der transporteres inden for og mellem virksomheder, organisationer, kunder og andre interessenter, stiger konstant, og det samme gør kravene og forventningerne om, at det sker på en sikker måde.

shutterstock_1564233937.jpg

Kunstig intelligens - Fra model til produktion

Kunstig intelligens projekter bliver sat i gang over alt i offentlige og private virksomheder med store ambitioner. Desværre ender mange med at sidde fast i prototyper og beta-stadier. Dan Rose, Founder af TodAI og AI-konsulent vil fortælle om processen med at nyttiggøre AI. Dan har 7 års erfaring med kunstig intelligens og betragtes af mange som en guru i Danmark inden for AI.

NgDP-ikke hente digital post-16-9.jpg

Kan du ikke længere hente og fordele Digital Post fra offentlige myndigheder?

Næste generation Digital Post (NgDP) er gået live den 21. marts 2022, hvilket betyder markante ændringer for din virksomhed, når I skal arbejde med den Digitale Post, som I modtager fra offentlige myndigheder.

Automation_16-9.jpg

Styrk dine kommunikationsprocesser med automatisering, AI og machine learning

Automatisering og digital kommunikation stiller store krav til nye kompetencer, investeringer i teknologi og god planlægning – men giver samtidig mulighed for at integrere kommunikation i forretningsprocesser. Nogle af de positive effekter er f.eks. bedre kunderelationer, lavere omkostninger, bedre overholdelse af regler og bedre flow i virksomheden.

Seks digitale trends, man skal have styr på i 2022

Seks nordiske digitale trends, man skal have styr på i 2022

Hvis der er noget, de seneste to år har vist verden, er det, at transformation altid er mulig. Aldrig før har arbejds- og livsmønstre ændret sig så meget på så kort tid – og aldrig før har digitaliseringen udviklet sig så hurtigt i alle grupper i samfundet.

Magnus Widgren

Datadrevet kreativitet – sådan gør du

Hvordan skaber man kreativt materiale, der er tilgængeligt i længere tid? Og som aktiveres automatisk baseret på kundebehov og -adfærd? – For første gang nogensinde står vi i en situation, hvor teknologien giver os mulighed for at gennemføre kreative kampagner med data på en enkel måde, siger Magnus Widgren, Head of Growth i Edisen.

Compliance_16-9.jpg

"Det handler dybest set om tillid"

PostNord Strålfors håndterer hver dag enorme mængder personoplysninger. – Det handler dybest set om tillid, og om at vores kunder og medarbejdere skal føle sig helt trygge ved, at vi kan levere det, vi lover, både digitalt og fysisk. Og at vi håndterer kundernes data på en korrekt og sikker måde, siger Martin Nyberg, Chief Compliance Officer i PostNord Strålfors.

metro-postkasse-16-9(1).jpg

PostNord strømliner sin håndtering af indkommende e-Boks og Digital Post beskeder

Automatisering af e-Boks gav anledning til en omfattende oprydning og strukturering, hvilket har øget sikkerheden og bidraget til stabil fordeling indkommende post i e-Boks. Over 90% distribueres i dag digitalt baseret på regler, der gør det nemt at opretholde et strømlinet flow.

Show1-16-9.jpg

3D-print statuetter i bedste sendetid

Når gæsterne modtager en Melvin Kakooza statuette i Melvin Kakoozas nye tv-show sker det takket være fælles idéudvikling, hurtig eksekvering og PostNord Strålfors’ avancerede fuldfarve-3D printer.

erp concept-16-9.jpg

Hvad er MeMo-formatet?

I forbindelse med NgDP er der blevet udviklet en ny fælles offentlig datastandard til afsendelse og modtagelse af meddelelser. Standarden kaldes for MeMo. Hvad er MeMo-formatet? Hvilke fordele med MeMo-formatet?

5-digitale-trends-2022_16-9.jpg

Fem danske digitale trends, der vil præge 2022

2022 bliver et år med fortsat højt tempo på digitaliseringen. Desuden vil positive effekter af den forestående lancering af Ny generation Digital Post (NgDP) i den offentlige sektor præge året. Det bliver også et år, hvor virksomheder og organisationer for alvor bliver testet på, hvor seriøst de mener det, når de siger, at brugeroplevelsen er i fokus.

Nicklas Bergman

Sådan møder du fremtiden på den rigtige måde

Investor og iværksætter, Nicklas Bergman, har brugt en stor del af sit professionelle liv på at finde ud af, hvad teknologien vil bringe i fremtiden. – Vi mennesker har en tendens til, ikke at kunne lide forandringer – og teknologien har en tendens til at overvinde denne modstand, hvis vi finder måder at bruge den på, som er til vores fordel, siger han.

Allente

Digitalisering bringer Allente tættere på kunden

Allente står for "all entertainment". Navnet skal afspejle det nye varemærkes position på markedet, og hvad virksomheden ønsker at tilbyde sine kunder. PostNord Strålfors har i tæt samarbejde med Allente opbygget et system, hvor al fakturering sker via Strålfors' Omnichannel-platform, og det har hjulpet Allente med at accelerere sin digitale rejse.

Vis mere