Our-Business_Dots_3-1.jpg

Vi er din digitaliseringspartner

Verden forandrer sig og med den forudsætningerne for god kommunikation. Vi har løsningerne, dine kunder kræver, for såvel fysiske som digitale kanaler. 

PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger, der giver virksomheder med mange kunder og leverandører helt nye muligheder for personlige og stærkere kunderelationer.

Vi lever i en tid, hvor individuelle behov regulerer alle kommunikationsudfordringer i hverdagen. Fokus er den nye valuta, og det er forbrugerne, der bestemmer. Arbejdet med kommunikation er mere komplekst end nogensinde, men det har heller aldrig været enklere. For i dag betyder kommunikation alt, og alt kommunikerer – overalt. 

PostNord Strålfors er en stærk aktør inden for digital kommunikation, og vores kernekompetence er at håndtere store mængder variable data og distribuere dem korrekt, på rette tid, ad rette kanal og til den rigtige person.

Verden er i konstant forandring. Og vi elsker det!

I dag, når al information skal være tilgængelig for alle, overalt, er vores viden og færdigheder mere relevante og efterspurgte end nogensinde. Vi ser mønstrene og gør brug af kommunikationens styrke. Vi gør det muligt for vores kunder at udvikle og udnytte den fulde styrke af deres data.

Vi fortæller ikke vores kunder, hvad de skal gøre, eller hvad de skal kommunikere. Vi udformer aldrig deres strategier. Vi giver dem i stedet viden, redskaber og systemer, der gør det muligt for dem. Vi er også overbeviste om, at vi skal arbejde mere intelligent, effektivt og lønsomt. Og at vi må gøre det i fællesskab. Strategiske partnerskaber, udveksling af viden og samarbejde er vigtigere end nogensinde før.

Mere om PostNord Strålfors

Strategy_211103_16-9.jpg

Vores strategi

Ved at udvikle vores nordiske platform for kanaluafhængige kommunikationsløsninger bliver vi vores kunders naturlige digitaliseringspartner, samtidig med at vi sikrer vores førende position som print- og scanningsleverandør.

Sustainability_16-9.jpg

Bæredygtighed

At lede virksomheden i en bæredygtig retning fremmer ikke blot vores egen konkurrenceevne, men også vores kunders. Læs mere om vores forpligtelser som firma, arbejdsgiver og social aktør.

CEO-and-Excutives_16-9_220429.jpg

Ledelse

På postnordstralfors.com præsenteres vores ledere i Norden med korte personportrætter. Det er også muligt at downloade billeder i høj opløsning til brug i redaktionelt materiale.