Vi er din digitaliseringspartner

Gennem mere end 100 år har PostNord Strålfors hjulpet virksomheder og offentlige myndigheder med at kommunikere mere effektivt og personligt med deres kunder og borgere.

Nordisk funderet virksomhed

Nordisk funderet virksomhed

PostNord Strålfors driver virksomhed i Danmark, Sverige, Norge og Finland, der tilsammen består af omtrent 700 medarbejdere. Med et fælles mål om at være kundernes foretrukne digitaliseringspartner, samarbejder vi på tværs af de nordiske lande for kontinuerligt at udvikle vores nordiske platform. PostNord Strålfors er en del af PostNord-koncernen, der er den førende leverandør af kommunikations- og logistiktjenester i Norden. 

 

Vi leverer Omnichannel kommunikationsoplevelser

Hvert år håndterer vi 900 millioner digitale meddelelser og cirka 400 millioner papirbreve i de nordiske lande – inden for alle kommunikationskanaler. Vi udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger, som giver virksomheder med mange kunder og leverandører helt nye muligheder for at opbygge stærkere og mere personlige kunderelationer.

Ved hjælp af vores platform leverer vi sømløs kommunikation, uafhængigt af hvilken kanal modtageren foretrækker og styrker kundedialog via tovejskommunikation, som for eksempel betaling, signering, chat og meget mere. Vi binder løsningerne sammen og hjælper kunderne på hele deres digitaliseringsrejse.

Se alle vores løsninger

Vi leverer Omnichannel kommunikationsoplevelser
 

Fremtidens teknologiske platform

Vi udvikler og tilbyder løsninger baseret på flere platforme. Vores Connect Omnichannel platform er et eksempel på en moderne SaaS cloudbaseret løsning, som vores kunder anvender for outsourcing af fx digitale, print og portoopgaver. Vi tilbyder overskuelige løsningsmodeller - både i form af standard løsninger for store og mindre virksomheder såvel som kundeunikke løsninger. Vi varetager kundeopgaver som ”One stop shop” for input og output management. VI hjælper vores kunder til at skabe resultater – meromsætning, bedre processer, lavere omkostninger mm.

Fremtidens teknologiske platform
 
Højt specialiserede kompetencer

Højt specialiserede kompetencer

Vi tilbyder vores kunder specialiseret rådgivning inden for digital og print kommunikation i både den offentlige og private sektor. Vores kernekompetence er at håndtere store mængder variable data og distribuere dem korrekt, på rette tid, ad rette kanal og til den rigtige person.

Vi ser mønstrene og hjælper vores kunder med at udvikle og udnytte den fulde styrke af deres data. Dette gør vi ved at være tilgængelige og agile og ved altid at have fokus på at levere service af den høje kvalitet, som vi ved, der er forventet af os.

 
Vi samler på langvarige kunderelationer

Vi samler på langvarige kunderelationer

Vores strategi og forretningsmodel er designet til at skabe værdi for vores kunder. Hos PostNord Strålfors er vi klar over, at ikke alle kunder er ens. Derfor bestræber vi os på at lære vores kunder og deres brancher godt at kende, så vi kan imødekomme deres behov bedst muligt gennem kundespecifikke løsninger.

Ved at være tæt på vores kunder og deres processer skaber vi tryghed og tillid, hvilket også er årsag til, at kunderne bliver med os i mange år. Hvert år måler vi kundetilfredshed for løbende at forbedre vores samarbejde med vores kunder. Resultatet i de seneste år befinder sig i "top performance" score.

Se eksempler på, hvordan vi har hjulpet vores kunder

 
Ambitiøse mål for bæredygtighed

Ambitiøse mål for bæredygtighed

Hos PostNord Strålfors tager vi bæredygtighed alvorligt. Derfor har PostNord sat et ambitiøst bæredygtighedsmål for 2030 om, at vi vil have fossilfri processer og produktion. At lede virksomheden i en bæredygtig retning fremmer ikke blot vores egen konkurrenceevne, men også vores kunders og hjælper til at realisere klimamål.

Læs mere om vores forpligtelser som firma, arbejdsgiver og social aktør

 

Stærk sikkerhedskultur

Vi håndterer dagligt store mængder personoplysninger. Det betyder, at levering også handler om tillid, integritet og kvalitet. Gennem et stærkt sikkerheds- og complianceprogram beskytter vi organisationen mod brud på informationssikkerheden og håndterer kundernes data på en korrekt og sikker måde.

Læs mere om vores certifikater

Stærk sikkerhedskultur
 

Inspiration og dybdegående artikler

Sustainability_16-9.jpg

Bæredygtighed i praksis

I PostNord Strålfors tager vi hånd om mennesker og miljø. At vi integrerer bæredygtighedsaspekter i hele vores virksomhed, er godt for kunderne, medarbejderne, ejerne og samfundet.

Input-management_16-9.jpg

Vores løsninger

Målet for alle vores løsninger er at hjælpe vores kunder med at skabe nye forretninger og bygge videre på eksisterende relationer. Og selv om det er muligt at købe hver tjeneste enkeltvis, findes den virkelige værdi i de utallige kreative kombinationer, vi skaber sammen – tilpassede løsninger, som imødekommer vores kunders største og vigtigste forretningsmæssige udfordringer.

Omnichannel_1080x608.jpg

Omnichannel øger effektiviteten

Omnichannel er resultatet af kommunikation på kundens betingelser. Vi fortæller gerne, hvad vi kan gøre for din virksomhed.