Content hub

Visual-search_16-9_DK.jpg

Visual search revolutionerer kunderejsen

Nye tjenester til billedsøgning gør det muligt at bruge mobiltelefonens kamera som søgemaskine. E-handlen er det område, der påvirkes hurtigst af den nye teknologi, fordi apper som Google Lens og Pinterest ændrer den måde, vi interagerer med vores omverden på.

AI_16-9.jpg

AI er bedre til skak end til sund fornuft

Dataingeniøren Melanie Mitchell har siden 1984 været førende inden for amerikansk AI-forskning. Udviklingen har på mange områder overgået forventningerne, men kunstig intelligens viste sig at være den sværeste nød at knække.

Holdninger-fremfor-kunnskap_16-9.jpg

Hellere holdning end viden

Hendes bøger er oversat til over 25 sprog, hun er grundlægger af en verdensomspændende bevægelse for programmering, og hun er af Forbes udpeget som en af Europas vigtigste kvinder inden for teknologi. Børnebogsforfatteren, illustratoren og programmøren Linda Liukas fra Helsingfors ser teknologien som en demokratiserende kraft.

Från-spöken-till-VR.jpg

Fra spøgelser til VR

Hvis man vil vide, hvad teknologien bringer os i fremtiden, skal man holde øje med, hvad vi gør for at blive adspredt og underholdt. Det mener bestseller-forfatteren og medieanalytikeren Steven Johanson.

Bure-Noreus_16-9.jpg

AI – ven eller fjende?

Begreber som kunstig intelligens og machine learning er for mange mennesker forbundet med usikkerhed og frygt. Vil kunstig intelligens medføre, at robotterne overtager magten? Og bliver alt automatiseret, så der i fremtiden kun vil være arbejde til programmører?

AI-och-chattbottar_16-9.jpg

AI og chatbots stopper bedragerne

Med mobile tegnebøger, hurtige digitale løsninger og betalingsformer som MobilePay og Apple Pay gennemføres der flere betalinger end tidligere – men de nye betalingsmåder giver også flere muligheder for bedrageri. Bankerne bruger chatbots og AI til at imødegå truslen.

Robotar_16-9.jpg

AI og chatbots skaber fremtidens kundekommunikation

De kan sende sms’er, bestille en taxa og opdatere dig om de seneste nyheder. Markedet for kundeservice-bots og virtuelle assistenter er vokset hurtigt det seneste år. Programmør Giovanni Toschi, digital indholdsrådgiver Ditte Wolff-Jacobsen og nationaløkonom Stefan Fölster tror, at udviklingen kun lige er begyndt.