Content hub

Hand_Mobil_16-9.jpg

Næste generation Digital Post

Er det reelt et generationsskifte? Arbejdet med Danmarks nye digitale postløsning er godt i gang. Næste generation Digital Post kalder Digitaliseringsstyrelsen det, men hvori ligger det ”næste”, og hvad betyder det for dig? Hvordan kan du forberede dig?

16-9_Odense.jpg

Odense kommune

Odense er en af de kommuner i Danmark, der er længst fremme med digitalisering, og med Connect-løsningen opnår kommunen både øget sikkerhed og økonomiske besparelser.

Kundcase_DK_Odder_16-9.jpg

Odder kommune

Digitalisering af indgående kommunikation. Odder Kommune vil have en fejlprocent på nul. Det er kommunes ambitionen, efter at de har valgt at lade PostNord Strålfors digitalisere og fordele alt indgående kommunikation.

skatteverket-16-9.jpg

Sådan vil Skatteverket digitalisere hverdagen

Digitalisering af de eksisterende tjenester var det første skridt på Skatteverkets digitaliseringsrejse. Nu begynder næste trin – innovation i en digital hverdag.  Skatteverket har opfodret brugerne til at hjælpe med processen.

Arbetsförmedlingen-1.jpg

Mere effektiv fakturahåndtering med EDI

Arbejdsformidlingen i Sverige kan takket være PostNord Strålfors' EDI-tjeneste nemt udveksle elektroniske meddelelser med sine 6.000 leverandører – uanset hvilket system de bruger, og hvor i verden de befinder sig.

16-9_Aarhus_kommune.jpg

Aarhus kommune: Sikker og effektiv håndtering af henvendelser

Aarhus Kommune har fået en komplet input/output-løsning, som styrer kommunikation til og fra kommunens borgerne og virksomheder på socialområdet, fx. anbringelser, forebyggelse og sociale ydelser.

Danske-Regioner_16-9.jpg

Udsendelsen som redder liv

I kampen mod tarmkræft har Danske Regioner lagt en ny strategi. I løbet af en periode på fire år sender de 1,6 millioner selvundersøgelser ud med posten.

Skanetrafiken_16-9.jpg

Skånetrafiken

Skånetrafiken lancerer i samarbejde med PostNord Strålfors et kort til ID-baserede rejser. Resultatet bliver smartere og mere miljøvenlig billethåndtering og effektiv kortdistribution.