Payment-in-Digital-Mailboxes_3-1.jpg Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Sikker levering og betaling med e-Boks

Betalinger direkte i e-Boks fjerner risikoen for fejlbetalinger, og sene betalinger reduceres. Det giver jer en bedre pengestrøm.

e-Boks tilbyder betaling direkte i postkassen som en smart ekstrafunktion. Det gør det nemmere for modtageren at betale fakturaen til tiden.

91 procent af danskerne over 15 år har en digital postkasse, men kun 31 af virksomhederne har det. Da 87 procent af modtagerne finder det vigtigt selv at vælge kanal og 39 procent foretrækker at modtage fakturaer sendt til e-Boks, har mange virksomheder gode muligheder for at øge kundetilfredsheden.

Kilde: Nordic Channel Compass

Reducerer risiko for fejl

Uanset hvor mange modtagere I skal sende til, gør e-Boks jeres hverdag nemmere. I fjerner risikoen for fejlbetalinger, for sene indbetalinger reduceres betydeligt, og I undgår at sende påmindelser.

Sikre forsendelser

Med udgangspunkt i dine kundedata tilpasser vi dine fakturaer til e-Boks og distribuerer dem. Forsendelsen overvåges helt til den digitale postkasse for at sikrer, at den kommer frem. Desuden følger løsningen altid GDPR-lovgivningen.

Samarbejder med alle digitale postkasser i Norden

Hvis I også skal sende fakturaer til en anden digital postkasse end e-Boks, kan PostNord Strålfors også hjælpe jer med det – vi samarbejder med alle digitale postkasser i Norden.

En del af vores Omnichannel-tilbud

Når vi håndterer jeres forsendelser, kontrollerer vi altid, hvad jeres kunder foretrækker – om de ønsker deres post i en digital postkasse, eller om de foretrækker kommunikation via e-mail, i deres internetbank, som SMS eller fysisk brev. Det giver både jer og jeres kunder en fuldt integreret oplevelse.

Mere om vores Omnichannel-tilbud

Har du brug for hjælp til at komme i gang?
Med Payment Management fjerner PostNord Strålfors kompleksiteten i digital fakturabetaling. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres faktura-flows og imødekomme deres forbrugeres behov. Kontakt vores eksperter, så finder vi sammen de betalingsløsninger, der passer bedst til din virksomhed.

Kontakt os