Payment-in-Digital-Mailboxes_3-1.jpg

Sikker levering og betaling med e-Boks

Betalinger direkte i e-Boks fjerner risikoen for fejlbetalinger, mens sene betalinger reduceres. Det giver dig en bedre pengestrøm.

e-Boks tilbyder betaling direkte i postkassen som en smart ekstrafunktion. Det gør det nemmere for modtageren at betale fakturaen til tiden.

91 procent af danskerne over 15 år har en digital postkasse, men kun 31 procent af virksomhederne har det. Da 87 procent af modtagerne finder det vigtigt selv at vælge kanal – og 39 procent foretrækker at modtage fakturaer sendt til e-Boks – har mange virksomheder gode muligheder for at gøre deres kunder endnu mere tilfredse.

Kilde: Nordic Channel Compass

Reducerer risiko for fejl

Uanset hvor mange modtagere du skal sende til, gør e-Boks din hverdag nemmere. Du fjerner risikoen for fejlbetalinger, for sene indbetalinger reduceres betydeligt, og du undgår at sende påmindelser.

Sikre forsendelser

Med udgangspunkt i dine kundedata tilpasser vi dine fakturaer til e-Boks og distribuerer dem. Forsendelsen overvåges helt til den digitale postkasse for at sikre, at den kommer frem. Desuden følger løsningen GDPR-lovgivningen.

Samarbejder med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du også skal sende fakturaer til en anden digital postkasse end e-Boks, kan PostNord Strålfors også hjælpe dig med det – vi samarbejder med alle digitale postkasser i Norden.

En del af vores Omnichannel-tilbud

Når vi håndterer dine forsendelser, kontrollerer vi altid, hvad dine kunder foretrækker – om de ønsker deres post i en digital postkasse, eller om de foretrækker kommunikation via e-mail, i deres internetbank, som SMS eller fysisk brev. Det giver både dig og dine kunder en fuldt integreret oplevelse.

Mere om vores Omnichannel-tilbud.

Fjerner risikoen for fejlbetalinger

Kom i gang med betaling i e-Boks, og reducér antallet af for sene indbetalinger. Kontakt os, så hjælper vi dig.