e-Boks - velkendte digitale platform til din kundekommunikation

Send dokumenter i e-Boks og reducer jeres administrationsbyrde

Undgå administration af digitale forsendelser, og let jeres arbejdsbyrde. Når I sender dokumenter i e-Boks, ender jeres forsendelser det rette sted hos jeres leverandører, medarbejdere og kunder.

I skal bare sende jeres filer til os, så tilpasser vi dem og leverer filerne sikkert til e-Boks. Derefter behøver I ikke at bruge mere tid på administration. Jeres modtagere vil nemt kunne finde vigtige dokumenter fra jer. Vores løsninger indenfor udsendelser af dokumenter i e-Boks er fuld GDPR-kompatibel.

Dokumenter i e-Boks – sikker kommunikation, som øger effektiviteten

  • Sikker digital kanal, der sørger for, at dokumentet når frem
  • Mere intelligente funktioner – signatur, tovejskommunikation og betaling
  • Nemt – send dine datafiler til os, så klarer vi resten
  • Reducerer din administrationsbyrde – øger din effektivitet og sparer penge
  • Med PostNord Strålfors kan du sende til alle digitale postkasser i de nordiske lande

Action on Documents

Udover standardfunktionerne i e-Boks (som sikker distribution), findes der nye muligheder for kommunikation med forskellige typer af call-to-actions. Med Action on Documents får modtagere af dokumenter fra virksomheder og myndigheder mulighed for at underskrive, betale, chatte, booke møde eller servicere sig selv i afsenderens selvbetjeningsunivers. Således slipper I for at bruge ressourcer på nye integrationer og intern træning.

Underskriv

Send brugeren direkte fra et dokument i e-Boks til jeres egen underskriftsløsning og giv mulighed for signering med NemID.

Betal

Giv mulighed for at brugeren kan betale sin regning via fx MobilePay direkte fra et dokument i e-Boks. 

Giv samtykke

Bed om samtykke fra brugeren via en samtykkeerklæring i både e-Boks app og på web. 

Svar

Gennem fortrolig og sikker korrespondance kan brugeren svare på dokumenter modtaget i e-Boks. 

Book møde

Giv mulighed for, at bruger selv kan booke et møde hos din virksomhed via et indkaldelsesdokument i e-Boks. Aftalen tilføjes til brugerens egen kalender. 

Chat

Tilbud mulighed for at bruger kan chatte med din virksomhed direkte fra deres e-Boks. 

NYT! Kommuniker med dine kunder uden CPR-nummer i e-Boks

Virksomheder skal kunne kommunikere med sine kunder uanset, om det handler om udsendelser af faktura, varslinger eller øvrig relevant information. Det har tidligere været en forudsætning at have modtaget kundens CPR-nummer og have indhentet samtykke, men nu kan virksomheder kommunikere direkte med kunderne i e-Boks uden denne problematik. Læs mere e-Boks uden CPR.

Løsninger for mindre virksomheder

Der er to supplerende løsninger for mindre virksomheder uden behov for synlig afsender i e-Boks samt udsendelse af HR-relateret materiale til medarbejdere:

  • e-Boks SME Solution – Designet til små og mellemstore virksomhed, der ønsker at kommunikere med deres kunder via e-Boks uden store etableringsomkostninger.
  • e-Boks Basic HR Solution – En enkel løsning, når jeres virksomhed ønsker at sende lønsedler og andet HR-relateret materiale elektronisk til medarbejdernes personlige e-Boks.

Vil du komme i gang med at sende lønsedler i e-boks?
Læs vores vejledning ”Sådan sender du lønsedler i e-boks

Samarbejder med alle digitale postkasser i Norden

Hvis I også skal sende dokumenter til en anden digital postkasse end e-Boks, kan PostNord Strålfors også hjælpe jer med det – vi samarbejder med alle digitale postkasser i Danmark og i Norden.

Læs mere om send mail fra e-Boks.

Som en del af vores Omnichannel kommunikationsløsning kan I sende dokumenter i e-Boks

En del kunder foretrækker at modtage deres meddelelser via andre kanaler end en digital postkasse. Det kan vi også løse for jer med vores komplette omnichannel kommunikationsløsning. I stedet for blot at kontrollere, om jeres kunde har valgt e-boks, undersøger vi samtidig, om de foretrækker internetbankfakturaer eller fysiske breve. Hvis kunden hellere vil kommunikere via SMS eller e-mail, kan dette ligeledes løses. Sådan sikrer vi, at kommunikationen med kunden sker på præcis den kanal, som de foretrækker.

Læs mere om vores omnichannel kommunikationsløsning.

Læs mere om e-Boks integration.

Få et tilbud på en e-Boks løsning

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til e-Boks. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser.

+45 33 86 86 86

Skriv til os

e-Boks kundecases

AP_Pension-1080-608.jpg

AP Pension: Optimeret brug af e-Boks styrker kundedialogen

Flere tilmeldte i e-Boks og bedre konverteringsrate er blandt de konkrete resultater AP Pension har fået ved at optimere brugen af e-Boks. Næste skridt er automatiserede flows og en mere løbende digital dialog med kunderne.

Velliv_16-9.jpg

Velliv: "Nu havner digitale breve hos kunden, næsten før vi har trykket send"

Med Strålfors Connect løsningen sender Velliv nu krypteret post, der havner hurtigt i kundernes e-Boks. Kunderne får en bedre oplevelse – og Velliv opnår en stor økonomisk besparelse.