e-Boks - velkendte digitale platform til din kundekommunikation

Send dokumenter i e-Boks og reducer jeres administrationsbyrde

Undgå administration af digitale forsendelser, og let jeres arbejdsbyrde. Når I sender dokumenter i e-Boks, ender jeres forsendelser det rette sted hos jeres leverandører, medarbejdere og kunder.

I skal bare sende jeres filer til os, så tilpasser vi dem og leverer filerne sikkert til e-Boks. Derefter behøver I ikke at bruge mere tid på administration. Jeres modtagere vil nemt kunne finde vigtige dokumenter fra jer. Vores løsninger indenfor udsendelser af dokumenter i e-Boks er fuld GDPR-kompatibel.

Dokumenter i e-Boks – sikker kommunikation, som øger effektiviteten

  • Sikker digital kanal, der sørger for, at dokumentet når frem
  • Mere intelligente funktioner – signatur, tovejskommunikation og betaling
  • Nemt – send dine datafiler til os, så klarer vi resten
  • Reducerer din administrationsbyrde – øger din effektivitet og sparer penge
  • Med PostNord Strålfors kan du sende til alle digitale postkasser i de nordiske lande

Action on Documents

Udover standardfunktionerne i e-Boks (som sikker distribution), findes der nye muligheder for kommunikation med forskellige typer af call-to-actions. Med Action on Documents får modtagere af dokumenter fra virksomheder og myndigheder mulighed for at underskrive, betale, chatte, booke møde eller servicere sig selv i afsenderens selvbetjeningsunivers. Således slipper I for at bruge ressourcer på nye integrationer og intern træning.

Underskriv

Send brugeren direkte fra et dokument i e-Boks til jeres egen underskriftsløsning og giv mulighed for signering med NemID.

Betal

Giv mulighed for at brugeren kan betale sin regning via fx MobilePay direkte fra et dokument i e-Boks. 

Giv samtykke

Bed om samtykke fra brugeren via en samtykkeerklæring i både e-Boks app og på web. 

Svar

Gennem fortrolig og sikker korrespondance kan brugeren svare på dokumenter modtaget i e-Boks. 

Book møde

Giv mulighed for, at bruger selv kan booke et møde hos din virksomhed via et indkaldelsesdokument i e-Boks. Aftalen tilføjes til brugerens egen kalender. 

Chat

Tilbud mulighed for at bruger kan chatte med din virksomhed direkte fra deres e-Boks. 

Løsninger for mindre virksomheder

Der er to supplerende løsninger for mindre virksomheder uden behov for synlig afsender i e-Boks samt udsendelse af HR-relateret materiale til medarbejdere:

  • e-Boks SME Solution – Designet til små og mellemstore virksomhed, der ønsker at kommunikere med deres kunder via e-Boks uden store etableringsomkostninger.
  • e-Boks Basic HR Solution – En enkel løsning, når jeres virksomhed ønsker at sende lønsedler og andet HR-relateret materiale elektronisk til medarbejdernes personlige e-Boks.

Vil du komme i gang med at sende lønsedler i e-boks?
Læs vores vejledning ”Sådan sender du lønsedler i e-boks

Samarbejder med alle digitale postkasser i Norden

Hvis I også skal sende dokumenter til en anden digital postkasse end e-Boks, kan PostNord Strålfors også hjælpe jer med det – vi samarbejder med alle digitale postkasser i Danmark og i Norden.

Som en del af vores Omnichannel kommunikationsløsning kan I sende dokumenter i e-Boks

En del kunder foretrækker at modtage deres meddelelser via andre kanaler end en digital postkasse. Det kan vi også løse for jer med vores komplette omnichannel kommunikationsløsning. I stedet for blot at kontrollere, om jeres kunde har valgt e-boks, undersøger vi samtidig, om de foretrækker internetbankfakturaer eller fysiske breve. Hvis kunden hellere vil kommunikere via SMS eller e-mail, kan dette ligeledes løses. Sådan sikrer vi, at kommunikationen med kunden sker på præcis den kanal, som de foretrækker.

Læs mere om vores omnichannel kommunikationsløsning.

Få et tilbud på en e-Boks løsning

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til e-Boks. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser.

+45 88 33 00 35

Skriv til os

e-Boks kundecases

AP_Pension-1080-608.jpg

AP Pension: Optimeret brug af e-Boks styrker kundedialogen

Flere tilmeldte i e-Boks og bedre konverteringsrate er blandt de konkrete resultater AP Pension har fået ved at optimere brugen af e-Boks. Næste skridt er automatiserede flows og en mere løbende digital dialog med kunderne.

Velliv_16-9.jpg

Velliv: "Nu havner digitale breve hos kunden, næsten før vi har trykket send"

Med Strålfors Connect løsningen sender Velliv nu krypteret post, der havner hurtigt i kundernes e-Boks. Kunderne får en bedre oplevelse – og Velliv opnår en stor økonomisk besparelse.