eBoks_Hero_3-1.jpg

Send dokumenter i e-Boks og reducer jeres administrationsbyrde

Undgå administration af digitale forsendelser, og let jeres arbejdsbyrde. Når I sender dokumenter i e-Boks, ender jeres forsendelser det rette sted hos jeres leverandører, medarbejdere og kunder.

I skal bare sende jeres filer til os, så tilpasser vi dem og leverer filerne sikkert til e-Boks. Derefter behøver I ikke at bruge mere tid på administration. Jeres modtagere vil nemt kunne finde vigtige dokumenter fra jer. Vores løsninger indenfor udsendelser af dokumenter i e-Boks er fuld GDPR-kompatibel.

Dokumenter i e-Boks – sikker kommunikation, som øger effektiviteten

  • Sikker digital kanal, der sørger for, at dokumentet når frem
  • Mere intelligente funktioner – signatur, tovejskommunikation og betaling
  • Nemt – send dine datafiler til os, så klarer vi resten
  • Reducerer din administrationsbyrde – øger din effektivitet og sparer penge
  • Med PostNord Strålfors kan du sende til alle digitale postkasser i de nordiske lande

Smarte funktioner

Udover standardfunktionerne i e-Boks (som sikker distribution), findes der flere smarte tilvalg:

  • Svardialog – du kan spare tid på sagsbehandling ved at oprette en sikker digital dialog med dine kunder. Via en fortrolig og sikker korrespondance kan dine kunder svare på dokumenter modtaget i e-Boks.
  • Digitale underskifter – I kan reducere svar tiden og forbedre signeringsraten ved at fremsende breve til signering med NemID i e-Boks. Jeres kunder får muligheden for at underskrive og returnere dokumenter hurtigt via deres pc eller mobil.

Der er to supplerende løsninger for mindre virksomheder uden behov for synlig afsender i e-Boks samt udsendelse af HR-relateret materiale til medarbejdere:

  • e-Boks SME Solution – Designet til små og mellemstore virksomhed, der ønsker at kommunikere med deres kunder via e-Boks uden store etableringsomkostninger.
  • e-Boks Basic HR Solution – En enkel løsning, når jeres virksomhed ønsker at sende lønsedler og andet HR-relateret materiale elektronisk til medarbejdernes personlige e-Boks.

Vil du komme i gang med at sende lønsedler i e-boks?
Læs vores vejledning ”Sådan sender du lønsedler i e-boks

Samarbejder med alle digitale postkasser i Norden

Hvis I også skal sende dokumenter til en anden digital postkasse end e-Boks, kan PostNord Strålfors også hjælpe jer med det – vi samarbejder med alle digitale postkasser i Norden.

Som en del af vores Omnichannel-tilbud kan I sende dokumenter i e-Boks

En del kunder foretrækker at modtage deres meddelelser via andre kanaler end en digital postkasse. Det kan vi også løse for jer med vores komplette Omnichannel-løsning. I stedet for blot at kontrollere, om jeres kunde har valgt e-boks, undersøger vi samtidig, om de foretrækker internetbankfakturaer eller fysiske breve. Hvis kunden hellere vil kommunikere via SMS eller e-mail, kan dette ligeledes løses. Sådan sikrer vi, at kommunikationen med kunden sker på præcis den kanal, som de foretrækker.

Læs mere om vores Omnichannel-løsning.

Få et tilbud på en e-Boks løsning

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til e-Boks. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser.

Kontakt os