Send lønsedler i mit.dk

Som arbejdsgiver er det vigtigt, at du sikrer, at dine medarbejderes lønsedler bliver leveret og opbevaret sikkert. Det er derfor altafgørende, at den pågældende løsning lever op til EU’s databeskyttelsesforordning og GDPR-lovgivning.

mit.dk-lønseddler.jpg

GDPR-sikker distribuering

Det er vigtigt, at sikkerhedsstandarderne bliver imødekommet, uagtet hvilken systemløsning der benyttes til distribuering af lønsedler. En af de mange fordele ved mit.dk er platformens fleksibilitet, hvad angår integrationer med egne selvbetjeningsmoduler.

Platformen er udviklet med fokus på sikkerheden og den gode brugeroplevelse. Der er her taget højde for hele distribueringsprocessen – fra opbevaring til afsendelse.

Spar på porto

En anden fordel ved at anvende en digital løsning er, at du som virksomhed kan spare på portoudgifter, når du leverer jeres post digitalt til medarbejderne gennem mit.dk.

En betydelig fordel for dig er, at du kan sende dine lønsedler uden at skulle forlade mit.dk platformen, hvilket kan gøre jeres administrative arbejdsgange mere flydende og effektive.

mit.dk er en del af vores omnichannel kommunikationsløsning

Vi tilbyder vores kunder adgang til alle tilgængelige kanaler på markedet – blandt andre mit.dk, e-Boks, fysiske breve, SMS eller e-mail. Vi hjælper kunder med en komplet omnichannel kommunikationsløsning. På den måde sikrer vi, at kommunikationen sker gennem præcis den kanal, som kunden foretrækker.

Læs mere her om Mit.dk og os som Mit.dk distributør.

Få et tilbud på en mit.dk løsning

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til mit.dk. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser.

+45 88 33 00 35

Skriv til os