Kombiner e-mail og SMS og få større effekt

Med e-mail og SMS når I jeres kunder på det rigtige tidspunkt og det rigtige sted med henblik på købsprocessen. Kommunikation på modtagerens præmisser er nøglen til gode resultater i den digitale tidsalder.

I en tid hvor alting går hurtigt og konkurrencen er hård, kan det være svært at fange jeres kunders fulde opmærksomhed. Tilpasset og individuel kommunikation via de kanaler, modtageren bruger og foretrækker, øger både interessen og kundeloyaliteten hos jeres modtagere.

E-mails og SMS er en hurtig og nem måde at kommunikere til jeres modtagere. En kombination af disse kan oftest forstærke hinanden i kommunikationen. For eksempel når et nyhedsbrev via e-mail efterfølgende følges op af en SMS på telefonen.

Fordele ved kanaler der styrker hinanden

  • Større kundeloyalitet
  • Hurtigt og enkelt
  • Kundenær kommunikation
  • Større effekt
  • Nemt at kombinere og udvide med andre digitale løsninger

I kommer tæt på kunden

SMS er en direkte kanal, der giver mulighed for at komme tæt på kunden. Når man udnytter de mange muligheder aktivitetsbaseret kommunikation giver, kan en SMS som for eksempel en kampagnekode eller en invitation til et arrangement automatisk sendes til dé kunder, der interagerer mest med jer.

Ubegrænsede muligheder

Vores digitale kommunikationsløsninger giver jer ubegrænsede muligheder i jeres digitale kommunikation til jeres modtagere. I kan nemt kombinere aktiviteter på jeres hjemmesiden med e-mail og SMS kommunikation. Det giver en bedre interaktion med jeres kunder og større viden om markedet og kunder/potentielle kunder.

Vi tilbyder separate løsninger med e-mail og SMS samt kommunikation, der integreres med andre tjenester som for eksempel digital underskrift og mobilfaktura.

Kombinér forskellige digitale tjenester

Vil I vide mere om, hvordan I kommunikere smartere samt hvordan I bedst kombinerer forskellige digitale løsninger? Vi har eksperterne, som kan hjælpe jer.

+45 33 86 86 86

Skriv til os