Output Management

Kommunikér via de kanaler, som jeres kunder foretrækker - fysisk såvel som digitalt. Med Output Management sikrer I, at jeres udsendelser sker fra de rigtige kanaler. Det øger brugeroplevelsen og giver jer flere tilfredse kunder.

Løsninger inden for Output Management

Mit.dk-billede.jpg

mit.dk - nye muligheder for både at læse og reagere på vigtige henvendelser

Med mit.dk får virksomheder og organisationer adgang til en helt ny kommunikationsplatform, som gør dialogen mellem borgere, virksomheder og offentlige myndigheder lettere og mere intuitiv.

e-Boks - velkendte digitale platform til din kundekommunikation

e-Boks - velkendte digitale platform til din kundekommunikation

Undgå administration af digitale forsendelser, og let jeres arbejdsbyrde. Ved at sende dokumenter i e-Boks ender jeres forsendelser det rette sted hos jeres leverandører, medarbejdere og kunder.

Digital underskrift

Digital underskrift

Få dokumenter udfyldt korrekt, underskrevet og returneret inden for et par timer i stedet for et par uger. Med digital underskrift reduceres gennemløbstider og mentale barrierer. Det øger antallet af indgåede aftaler.

eArkiv

eArkiv

Med eArkiv kan du nemt lagre al indgående og udgående fysisk og digital kommunikation både manuelt og automatisk. Sådan reduceres datahåndtering. Det giver mere effektive processer, som forbedrer kundeoplevelsen.

16-9_Connect.jpg

Strålfors Connect

Strålfors Connect hjælper din organisation med at samle og distribuere digital og fysisk post via én og samme platform.

Responsive dokumenter

Responsive dokumenter

Træng igennem med jeres budskaber. Anvend tilpassede tilbud og responsive dokumenter for at få kunderne til at åbne jeres udsendelser.

Kundeinterface for dokument layout

Kundeinterface for dokument layout

Væk jeres kunders interesse for jeres udsendelser! Gør kundeoplevelsen bedre ved at tilpasse kommunikationen til den enkelte modtager. Både med hensyn til indhold og kommunikationskanal.

E-mail og SMS

E-mail og SMS

Med E-mail og SMS når I jeres kunder på det helt rigtige tidspunkt og det rigtige sted med henblik på købsprocessen. Kommunikation på modtagerens præmisser er nøglen til gode resultater.

We-mail_16-9.jpg

We Mail

Med We Mail kan du nemt og fleksibelt sende både dine daglige breve og større udsendelser til mange kunder. PostNord Strålfors printer, kuverterer og distribuerer dine breve – både i Danmark og udlandet. Du kan også bruge We Mail til at sende breve til dine kunders e-Boks, mit.dk og Digital Post.

Udsend via den rette kanal

87 procent af danskerne vil selv vælge på hvilken kanal, de modtager deres kommunikation. Med Output Management fra PostNord Strålfors giver I dem mulighed for at skifte mellem fysiske såvel som digitale kanaler. Det giver flere tilfredse kunder og forbedre brugeroplevelsen.

Kommunikér med kunden, hvor de ønsker det

Antallet af mulige kommunikationskanaler stiger konstant. Ingen af dem er bedre end andre. Mens én kunde foretrækker en digital postkasse, foretrækker en anden fysiske breve.

Fakta er, at 87 procent af alle danskerne selv vil kunne vælge kanal. Dette fremgår af vores rapport ”Nordic Channel Compass 2018”. 28 procent skifter eller overvejer at skifte virksomhed, hvis de ikke selv kan bestemme, hvor de modtager deres kommunikation. For at gøre alle kunder tilfredse, findes der kun én løsning: At kommunikere på den kanal, som kunden foretrækker.

Letforståeligt og tilpasset indhold

Hele 91 procent af danskerne mener, at det vigtigste er, at kommunikationen er enkel og letforståeligt. Samtidig øges sandsynligheden for, at modtageren åbner et dokument, som er relevant og interessant for præcis dem.

Med vores Output Management-løsninger kan I tilpasse forsendelser, så indholdet gøres personligt og bliver mere interessant for den enkelte modtager. Derudover er det muligt at tilføje interaktive animationer, der gør indholdet let at forstå.

Kommunikér gennem den rigtige kanal

Vores Output Management-løsninger hjælper jer med at undgå hovedpinen med at holde styr på, hvilke kunder der ønsker hvad via den ene eller anden kanal. Alt dette sørger vi for. Vi kan sende en digital fil som et fysisk brev, eller et fysisk brev som en digital fil.

Dette gør, at jeres udsendelser sker igennem den korrekte kanal. Det giver jer fuld kontrol over jeres kommunikation, sikrer produktkvalitet, forbedrer kundeoplevelsen og giver jer helt nye muligheder for at kommunikere til de enkelte modtagere.

Har I spørgsmål?

Kontakt os, hvis I vil vide mere om, hvordan vores løsninger i Output Management kan hjælpe jer med at effektivisere, forenkle og personliggøre jeres kommunikation.

+45 33 86 86 86

Skriv til os