eDistribution

eDistribution modtager indkomne kommunikation, klassificerer og distribuerer den til rette modtager. Det giver en sikker digital løsning til automatisk intern fordeling af dine indkommende e-Boks/Digital Post/mit.dk meddelelser.

Er I også trætte af at håndtere jeres digitale post manuelt?

eDistributionsløsning forenkler og sikrer effektiv håndtering af virksomhedens indgående Digital Post/e-Boks/mit.dk beskeder. Indgående meddelelser kategoriseres og sendes automatisk til rette modtager i realtid. Den automatiserede proces med intern distribution frigør jer fra tids- og ressourcekrævende manuel håndtering og tømning af e-Boks og Digital Post.

Ønsker du en sikker og automatiseret måde at videresende Digital Post på? 

Indgående kommunikation fra offentlige myndigheder indeholder ofte følsomme oplysninger, som skal behandles fortroligt efter EU's Databeskyttelsesforordning.

Slip for bekymringen om ukrypteret videresendelse og risikoen for brud på datasikkerheden med eDistribution. 

Pop-up vindue der opstår når man som virksomhed forsøger at videresende digitale meddelelser ukrypteret til eget mailsystem, og som kan give GDPR udfordringer.

eDistributionsløsning

Spar tid, penge og ressourcer med vores eDistributionsløsning, som er en automatisk løsning for håndtering af indkommende kommunikation fra e-Boks erhverv og Digital Post. Den er målrettet virksomheder, som har behov for tømning af e-Boks, og få videresendt de indkommende beskeder til en e-mailadresse ved kunden. Support og forskellige typer af services og tilpasninger kan tilkøbes.


Fordele ved eDistribution:

  • Nem, sikker og omkostningseffektiv løsning
  • Hurtig implementering - sættes op og er i drift indenfor en uge uden at påvirke dine interne IT- og forretningsressourcer.
  • Giver overblik - du har altid styr på modtagelsen af dine Digital Post/e-Boks/mit.dk dokumenter samt hvor mange meddelelser du har modtaget og hvornår via ”Statistik modulet”
  • Sikker Brugeradgang - du får adgang til manuelt at fordele de beskeder, som ikke automatisk er fordelt via systemets ”Document router”
  • Nem dokumentsøgning - du kan søge i henvendelser 90 dage tilbage i "Track Documents" modulet.

Udvalgte kunder der benytter vores eDistributionsløsning:

EurofinsMekoprintAL finansAzetsDLGBrødrene A&O Johansen A/SDomeaMatasNRGiPureGymSixtMaxi ZooSparekassen NordjyllandDuosScandicJYSKBravidaAutohuset VestergaardfsbJem & Fix

Læs flere kundehistorier


Højt specialiseret og kompetent team med mange års erfaring

Vores supportteam har i gennemsnit 17 års erfaring med digitale løsninger og hjælper med automatisering af indgående kommunikation i både den offentlige og private sektor. Det vil være en fra dette team, som vil være jeres faste kontaktperson i hele implementeringsforløbet - fra opstartsmødet og til løsningen er i drift.

Hvordan fungerer eDistribution?

  • Hvis du vil læse mere om eDistributionssystemet, og hvordan det fungerer teknisk, læs mere her.
  • Hvis du vil læse mere om vores løsningspakker til eDistribution, læs mere her. 
  • Hvis du vil læse vores FAQ og svarene til vores mest stillede spørgsmål, læs mere her.  
jeppethomas.png
Kontakt os for at få et tilbud på eDistribution

Thomas Schroll Jensen og Jeppe Tang Sørensen

Key Account Managers, PostNord Strålfors

+45 33 86 86 86
salg@stralfors.dk

Skriv til os

Kundecases

Hero2 kundehistorier eDist.jpg

Kundehistorier

Læs her, hvordan løsningen hjælper en række virksomheder med automatisk fordeling af indkommende e-Boks, Digital Post og mit.dk meddelelser.

Bach-LinkedIn-16-9.jpg

Bach Gruppen automatiserer distribution af Digital Post og sparer tid

En bugnende indbakke og manuel fordeling af Digital Post er erstattet af automatisk distribution og høj grad af sikkerhed for, at posten lander i de rette hænder.

Azets_16-9.jpeg

Azets automatiserer håndteringen af indgående Digital Post med fokus på GDPR-compliance

Efter lanceringen af den nye Digital Post i marts 2022, har Azets valgt at automatisere deres håndtering af indgående Digital Post med hjælp fra PostNord Strålfors’ eDistributions-løsning.