eDistribution

eDistribution modtager indkomne kommunikation, klassificerer og distribuerer den til rette modtager. Det giver en sikker digital løsning til automatisk intern fordeling af dine indkommende e-Boks/Digital Post/mit.dk meddelelser.

Informationssikkerhed og forsvarlig håndtering af data er et krav og en nødvendighed for alle virksomheder. Indgående kommunikation fra offentlige myndigheder indeholder i stort omfang personfølsomme oplysninger, som skal håndteres fortrolig efter de retningslinjer som Databeskyttelsesforordningen har bestemt for hele EU.

eDistribution løsning har fokus på GDPR sikker post og effektiv distribution af Digital Post som modtages i e-Boks. eDistribution håndterer den indkomne kommunikation, klassificerer og distribuerer den til rette modtager. Det giver en sikker digital løsning med automatisk intern fordeling af dine indkommende Digital Post/e-Boks/mit.dk beskeder uden unødvendig indsigt i de fortrolige informationer.

Hvordan håndterer I jeres indgående e-Boks/Digital Post/mit.dk meddelelser?

Der kan være mange udfordringer forbundet ved manuel håndtering af virksomhedens indgående e-Boks/Digital Post/mit.dk meddelelser (f.eks. Udbetaling Danmark, vægtafgift og skatteoplysninger). Ikke kun selve fordelingen til rette modtager. Har I tænkt over:

 • Hvem der håndterer jeres indgående e-Boks/Digital Post/mit.dk meddelelser ved sygdom og ferie?

 • Hvad sker der, hvis fortroligt indhold kommer i de forkerte hænder?

 • Har det konsekvenser, hvis I reagerer for sent på en indkommende henvendelse?

 • Hvilke konsekvenser har det, at alle eller mange arbejde hjemmefra?

 • Kan jeres medarbejdere huske og vedligeholde forretningsregler for fordeling?

PostNord Strålfors’ eDistributions-løsning er en enkel og sikker løsning til effektiv håndtering af virksomhedens indgående Digital Post/e-Boks/mit.dk beskeder. Alle jeres indgående meddelelser fordeles automatisk til korrekt modtager i realtid.

Digital distribution

Vores unikke løsning er en kombination af en automatiseret, kompleks brug af regler, støttet med Machine Learning. Vi sikrer jer, at alle meddelelser indholdsmæssigt bestemmes og leveres direkte til rette modtager/afdeling i organisationen. Effektive og fejlfrie processer sikrer, at din virksomhed har et komplet overblik med kontrol på egne processer, der kan ses på bundlinjen. Med os som digital partner kan I derfor bruge jeres tid og ressourcer bedste muligt.

 Sådan fungerer det:

 • Vi kopierer og router dine Digital Post/e-Boks/mit.dk dokumenter til vores eDistributionssystem. Dette sker via sikker transmission mellem e-Boks/Digital Post/mit.dk og PostNord Strålfors
 • I eDistributionssystemet fordeles de indkommende dokumenter til de aftalte afdelinger, baseret på regler
 • For hver modtager registreres en e-mailadresse, som peger på en funktion/afdeling/person hos kunden

 • Vi sender alle e-mails med TLS kryptering

 • Vi håndterer beskederne sikkert og opfylder GDPR kravene for søgbarhed og sporbarhed

 Fordele:

 • Nem og sikker løsning

 • Hurtig implementering - Sættes op og er i drift indenfor fire uger. Og med meget begrænset ressourcetræk på dine interne ressourcer i IT og forretning

 • Giver overblik - Du har altid styr på modtagelsen af dine Digital Post/e-Boks/mit.dk dokumenter. Hvor mange meddelelser du har modtaget og hvornår via ”Statistik modulet”

 • Sikker Brugeradgang - Du får adgang til manuelt at fordele de beskeder, som ikke automatisk er fordelt via systemets ”Document router”

 • Nem dokumentsøgning - Du kan fremsøge henvendelser i 90 dage, hvor de er søgbare i Track Documents modulet

Værd at vide om eDistribution systemet:

 • Løsningen er Software as a Service (SaaS)

 • Information security: ISO 27001 certificeret

 • Styret med brugeradgang og brugerroller

 • Dedikeret Rule Management support

 • Løbende releases af opdateringer af ny funktionalitet

 • Andre kanaler kan tilkøbes – fysisk post og e-mail

Synes du også, at det kan være forvirrende at navigere rundt i begreberne inden for markedet for digitale postkasser? Se vores liste med definitioner af de vigtigste begreber, du skal kende til. 

Flere løsningspakker:

Synes du også, at det kan være forvirrende at navigere rundt i begreberne inden for markedet for digitale postkasser? Se vores liste med definitioner af de vigtigste begreber, du skal kende til.

Spar tid på indgående kommunikation

Unødig administration af en stor kommunikationsstrøm kan blive en saga blot. Kontakt os, så løser vi problemet sammen.

+45 88 33 00 35

Skriv til os

Kundecases

Bach-LinkedIn-16-9.jpg

Bach Gruppen automatiserer distribution af Digital Post og sparer tid

En bugnende indbakke og manuel fordeling af Digital Post er erstattet af automatisk distribution og høj grad af sikkerhed for, at posten lander i de rette hænder.

metro-postkasse-16-9(1).jpg

PostNord strømliner sin håndtering af indkommende e-Boks og Digital Post beskeder

Automatisering af e-Boks gav anledning til en omfattende oprydning og strukturering, hvilket har øget sikkerheden og bidraget til stabil fordeling indkommende post i e-Boks. Over 90% distribueres i dag digitalt baseret på regler, der gør det nemt at opretholde et strømlinet flow.

Telia_Tamara-Kahliel_16-9.jpg

Telias digitale rejse

Telia arbejder målrettet med at digitalisere hverdagen for både virksomheden og kunderne. I forhold til at håndtere indkomnmende kommunikation, som modtages i Telias e-Boks, har Telia valgt eDistribution løsning for at kunne klassificere og distribuere kommunikation til rette modtagere internt i Telias organisation.