Digitaliseringsmessen23

Kom og hils på vores ekspert-team onsdag den 27. september 2023 på Digitaliseringsmessen23 på stand B02 i Odense Congress Center.

digitaliseringsmessen23.jpeg

Digitaliseringsmesse er det centrale mødested for den offentlige digitalisering hvor kommunale, regionale og statslige digitaliseringsfolk og leverandører mødes.

Kom forbi os på stand B02 og få en snak om hvordan din myndighed kan forbedre den ind- og udgående kommunikation. Vi står klar til at dele ud af vores erfaringer for både modtagelse og afsendelse af Digital Post. Nu har vi endnu flere erfaringer med mulighederne for brug af MeMo på f.eks ad hoc forsendelser, og også om hvordan MeMo data kan medtages via Modtagersystemet og med replydata sikre ”den røde tråd” i den skriftlige dialog med borgeren eller virksomheden.

Du kan også tilmelde dig KL’s guidede tur, hvor du får mulighed for at komme forbi vores stand hvis du tilmelder dig et af følgende temaer: ”Styr på data: GDPR” eller ”Den attraktive arbejdsplads. Automatisering af arbejdsgange og processer”.

Vi glæder os til at se nye og velkendte ansigter.

 

Mere information og registrering