Nyt samarbejde med Netcompany omkring mit.dk

De mange nye muligheder for digital dialog i mit.dk gøres tilgængelige som en del af vores omnichannel kommunikationsløsning.

Hero banner 1080x608.jpg

Med mit.dk får virksomheder og organisationer adgang til en helt ny kommunikationsplatform, som gør dialogen mellem borgere, virksomheder og offentlige myndigheder lettere og mere intuitiv. Fra 21. marts 2022 modtager alle borgere over 15 år Digital Post fra det offentlige og en række virksomheder i mit.dk.

I den forbindelse har Netcompany og PostNord Strålfors indgået et samarbejde, så PostNord Strålfors kan sælge mit.dks services til sine kunder. Ligeledes bliver det muligt for mit.dks kunder at anvende PostNord Strålfors’ services.

Der er helt nye muligheder for interaktion og digital dialog i mit.dk, som ikke bare åbner op for at modtage og læse digital post på en brugervenlig platform. For eksempel bliver det muligt at betale regninger, booke aftaler, chatte med kundeservice, registrere forbrugsoplysninger og meget mere ét og samme sted – helt uden at skulle logge ind på andre sider.

PostNord Strålfors håndterer allerede mere end en milliard beskeder årligt som markedsleder inden for Customer Communication Management (CCM) i Norden. Nu får private virksomheder, organisationer og myndigheder også adgang til mit.dk via PostNord Strålfors’ omnichannel løsning – og kan give deres kunder mulighed for at reagere på den digitale post.

Thomas Demant, Partner i NetcompanyThomas DemantThomas Demant, Partner i Netcompany, udtaler om samarbejdet:

”mit.dk har ambitionen om at øge det digitale engagement mellem virksomheder, organisationer og borgere ved at gøre det let og ligetil at foretage handlinger på den digitale post på tværs af virksomhedens selvbetjening og mit.dk. At PostNord Strålfors, som er en stor spiller i Norden, ser potentialet for bedre kommunikation og interaktion med mit.dk, og derfor ønsker at tilbyde mit.dk til deres kunder, er vi rigtig glade for. Vi ser frem til samarbejdet og de mange muligheder, det bringer med sig.”

Martin Nyberg, Managing Director I PostNord Strålfors DanmarkMartin NybergMartin Nyberg, Managing Director i PostNord Strålfors Danmark, siger om samarbejdet:

”Vi ønsker at give vores kunder adgang til alle tilgængelige kanaler på markedet – så vi er glade for det nye samarbejde med Netcompany, som giver os mulighed for at udvikle vores tilbud til kunderne yderligere.”

 

Om mit.dk

mit.dk er en ny og fremtidssikret digital post-løsning, hvor borgere og virksomheder kan læse vigtig post fra både offentlige og private afsendere. Platformen åbner samtidig op for helt nye digitale samarbejdsmuligheder og interaktion mellem afsendere og modtagere af digital post. mit.dk er en åben og fleksibel platform, der spiller gnidningsløst sammen med virksomheder og organisationers egne selvbetjeningsuniverser. Løsningen samler al digital post ét sted, og gør dialogen mellem virksomheder, sundhedsvæsen, organisationer og borgere levende og let. Alt sammen med fokus på en ekstraordinær brugeroplevelse og kompromisløs sikkerhed.

mit.dk er udviklet af Netcompany, som også er leverandør af NgDP (Næste generation Digital Post) til den offentlige sektor. Netcompany har i dag mere end 6.500 medarbejdere med hovedkvarter i København samt kontorer i over 10 europæiske lande.

Læs mere om mit.dk