Webinar

Webinar
Action on Documents: nye funktionaliteter i e-Boks

Du kan nu se webinaret i en optaget videoversion. Se linket nedenfor.

e-Boks har lanceret en række nye "Action on Documents", der giver virksomheder og deres kunder helt nye muligheder for kommunikation. "Action on Documents" betyder, at virksomheder og myndigheder kan sende dokumenter gennem e-Boks med forskellige typer af call-to-actions, og herved kan jeres kunder let udføre den handling, som I ønsker de skal udføre.

Som noget nyt kan du nemlig få tilføjet en tydelig handlingsknap på det dokument, du sender til dine kunder i e-Boks. Handlingsknappen kan bruges til for eksempel at håndtere betalinger, påmindelser, chat eller linke til jeres selvbetjening. Din kunde/modtageren af dokumentet kan se, at brevet fra dig skal der reageres på.

Du kan selv bestemme, hvilken tekst knappen skal have og hvor den skal linke til. Med kun ét klik kan din kunde for eksempel chatte, bestille tid, underskrive en aftale, give samtykke eller betale en regning eller noget helt andet, som du ønsker at din kunde skal gøre.


Kim Konstantin Sølbeck
, Growth Director i e-Boks, fortæller på dette webinar om de nye "Action on Documents" i e-Boks, og hvordan de kan bidrage til bl.a. øget konverting og hurtigere betaling og underskrifter på de dokumenter, du sender gennem e-Boks.

Se webinaret on-demand, og hør hvad din virksomhed kan opnå med de nye funktionaliteter. Skriv oplysningerne i formularen, og modtag link til webinar. 

* Obligatoriske oplysninger