Content hub

hurtigere udvikling og skalerbar software med Red Hat

Hurtigere udvikling og skalerbar software

Skalerbar i realtid, højere kvalitet og driftssikkerhed samt 30% hurtigere kundetilpasninger. Det giver mange fordele for vores kunder, at vi tilføjer en ny fremtidssikret platform til softwareudvikling.

Sådan fungerer OpenShift

Sådan fungerer OpenShift

Moderne programmering: Brug Kubernetes-teknologi til at opdele applikationen i mikrodele baseret på støttefunktioner, og placér dem i containere. Er du med? Bare rolig, vi forklarer, hvordan det hænger sammen.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Automatisering af e-Boks

Selvom mange virksomheder i dag løbende modtager dokumenter, der indeholder sensitive informationer og personfølsomme oplysninger, er det ikke alle der har en lige effektiv administrativ funktion. Mange administrative medarbejdere har det med at varetage en del manuelle opgaver i form af tastaturarbejde indenfor kontrol og distribuering af e-Boks.

Visual-search_16-9_DK.jpg

Visual search revolutionerer kunderejsen

Nye tjenester til billedsøgning gør det muligt at bruge mobiltelefonens kamera som søgemaskine. E-handlen er det område, der påvirkes hurtigst af den nye teknologi, fordi apper som Google Lens og Pinterest ændrer den måde, vi interagerer med vores omverden på.

Haptic_16-9.jpg

Det bliver stadig vigtigere for kunden at kunne røre ved varen – haptisk teknologi er på vej

I Kina behøver man ikke længere nøjes med at se på varerne, inden man køber dem på nettet, men kan også røre ved dem. Trendforskere mener, at 2020 bliver året, hvor haptisk teknologi bliver stort på flere områder.

AI_16-9.jpg

AI er bedre til skak end til sund fornuft

Dataingeniøren Melanie Mitchell har siden 1984 været førende inden for amerikansk AI-forskning. Udviklingen har på mange områder overgået forventningerne, men kunstig intelligens viste sig at være den sværeste nød at knække.

SaaS_16-9.jpg

Software as a Service

Er du indkøber eller beslutningstager ift. IT og digital kommunikation hos en dansk myndighed eller virksomhed, og har du overvejet hvorvidt I skal investere i jeres helt egen software eller købe jer ind på en eksisterende service? Herunder er listet og beskrevet fire fordele med en SaaS-løsning for dig som kunde!

Holdninger-fremfor-kunnskap_16-9.jpg

Hellere holdning end viden

Hendes bøger er oversat til over 25 sprog, hun er grundlægger af en verdensomspændende bevægelse for programmering, og hun er af Forbes udpeget som en af Europas vigtigste kvinder inden for teknologi. Børnebogsforfatteren, illustratoren og programmøren Linda Liukas fra Helsingfors ser teknologien som en demokratiserende kraft.

Från-spöken-till-VR.jpg

Fra spøgelser til VR

Hvis man vil vide, hvad teknologien bringer os i fremtiden, skal man holde øje med, hvad vi gør for at blive adspredt og underholdt. Det mener bestseller-forfatteren og medieanalytikeren Steven Johanson.

GA1-16-9.jpg

Augmented reality giver mening ud over det, man umiddelbart kan se

Verden fik øjnene op for augmented reality takket være spillet Pokémon Go. Men tekno­logien kan bruges til meget mere end bare underholdning. Mulighederne for at skabe oplevelser med virtuelle filtre påvirker både uddannelse, handel og industri.

Bure-Noreus_16-9.jpg

AI – ven eller fjende?

Begreber som kunstig intelligens og machine learning er for mange mennesker forbundet med usikkerhed og frygt. Vil kunstig intelligens medføre, at robotterne overtager magten? Og bliver alt automatiseret, så der i fremtiden kun vil være arbejde til programmører?

Lars-Lundstrom_16-9.jpg

Samarbejde – skaber innovation og kundeværdi

Digitaliseringen gør det nødvendigt for alle virksomheder at revurdere deres forretningsmodel og produkter. – PostNord Strålfors er ingen undtagelse. Vi er hele tiden opmærksomme på vores kunders behov, siger Lars Lundström, Head of Digital Services.

AI-och-chattbottar_16-9.jpg

AI og chatbots stopper bedragerne

Med mobile tegnebøger, hurtige digitale løsninger og betalingsformer som MobilePay og Apple Pay gennemføres der flere betalinger end tidligere – men de nye betalingsmåder giver også flere muligheder for bedrageri. Bankerne bruger chatbots og AI til at imødegå truslen.

Robotar_16-9.jpg

AI og chatbots skaber fremtidens kundekommunikation

De kan sende sms’er, bestille en taxa og opdatere dig om de seneste nyheder. Markedet for kundeservice-bots og virtuelle assistenter er vokset hurtigt det seneste år. Programmør Giovanni Toschi, digital indholdsrådgiver Ditte Wolff-Jacobsen og nationaløkonom Stefan Fölster tror, at udviklingen kun lige er begyndt.