Vores 3D-printservice er nedlagt

PostNord Strålfors 3D-tjeneste er taget ud af drift, og det vil ikke længere være muligt at bruge tjenesten efter den 31. december 2022.

Vores 3D print-tjeneste, der har været i drift siden 2017, har været et innovativt initiativ til at udforske potentialet i en fremtidig digital forsyningskæde. Det har i mange henseender været en succesfuld forretning og har skabt vigtig indsigt, gode kunderelationer og mange erfaringer.

Vi har dog konkluderet, at 3D-forretningen har for få synergier med vores kerneforretning til at kunne skalere op og udvikle den yderligere. Vi skal udnytte vores ressourcer i andre dele af forretningen og har derfor truffet en strategisk beslutning om at indstille 3D print-tjenesten.

Vi lukker derfor driften den 31. december 2022. 3D-portalen og relaterede tjenester vil ikke være tilgængelige efter denne dato.

Kundedata uploadet til 3D-portalen slettes den 28. februar 2023. For dem, der har afgivet en ordre før, kan vi hjælpe med at eksportere filer fra systemet gratis (i et vist omfang) indtil den 31. december. Efter den dato kan vi mod betaling hjælpe dig indtil udgangen af ​​februar.

Vi håber, at vi har kunne yde en god service i den tid, vi har været i drift.

Med venlig hilsen
PostNord Strålfors