Printløsninger

Nogle gange har jeres kunder brug for fysisk kommunikation og fysiske produkter. Vores printløsninger hjælper jer med alt fra analysering af data produktion, distribution og opbevaring.

Løsninger inden for Printløsninger

We-mail_16-9.jpg

We Mail

Med We Mail kan du nemt og fleksibelt sende både dine daglige breve og større udsendelser til mange kunder. PostNord Strålfors printer, kuverterer og distribuerer dine breve – både i Danmark og udlandet. Du kan også bruge We Mail til at sende breve til dine kunders e-Boks, mit.dk og Digital Post.

Print og kuvertering

Print og kuvertering

Print og kuvertering er for dig, der stiller høje krav til fleksibilitet, levering og sikkerhed. Løsningen er komplet tilpasset din virksomheds kommunikationsbehov, naturligvis med leverance i hele Norden og med forbindelser til hele vores Omnichannel-tilbud.

Fysiske produkter lige til tiden

Jeres data behandles og omdannes til forsendelser i kuverter eller kort til kundeklubber. Alt printes præcist, når I behøver det, og sendes ud til tiden. Vi kan også om nødvendigt, opbevare produkterne.

Korte produktionstider effektivisere din strøm

Med vores printløsninger kan I personliggøre og tilpasse fysisk kommunikation og fysiske produkter. Fang jeres kunders opmærksomhed, og få dem til at føle sig værdsatte med trykte kommunikationsformer, eller beløn loyale kunder med kort til en kundeklub.

I skal bare sende de relevante oplysninger til os, så klarer vi resten – fra produktion til distribution og eventuelt opbevaring. Med kortest mulige gennemløbstider, effektiviseres dine informations- og produktstrømme.

Trykte materialer kan være de digitale overlegne – nogle gange

I den digitale tidsalder er det nemt at lade sig rive med og digitalisere alt. Man bør dog ikke følge sin egen mavefornemmelse. Det er bedre at digitalisere alt på kundens betingelser. I nogle tilfælde er fysisk kommunikation stadig bedre end digital.

For eksempel viser vores rapport ”Nordic Channel Compass”, at skriftlig kommunikation er bedst til at fange kundens opmærksomhed, og at fysiske breve er bedst til at give et godt og troværdigt indtryk, eller hvis du vil have, at kunden føler sig værdsat. Det er desuden nemt at tilpasse hver eneste forsendelse, fordi vi anvender digitaltryk.

Mange muligheder med elektroniske kort

Elektroniske kort har mange anvendelsesmuligheder, lige fra SIM-kort og betalingskort til gavekort, buskort og kort til kundeklubber. En stor del af håndteringen af sådanne kort kræver databehandling og distribution af kortene. Det løser vi for dig.

Få en bedre forretning!

Med trykt kommunikationsmateriale skaber I tillid. Vil du vide, hvordan du kan gøre brug af disse muligheder?

+45 33 86 86 86

Skriv til os