Book i mit.dk

mit.dk book

Booking og forslag til mødedatoer udgør en fundamental del af mange organisationers arbejdsprocesser såvel som borgeres konsultationer med myndigheder og sundhedsvæsenet. 

Hurtig og let mødeindkaldelse 

Lanceringen af mit.dk har bragt nye muligheder for forenkling af kommunikationen mellem myndigheder, borgere og virksomheder. På mit.dk kan du nemlig interagere på helt nye måder ved brug af det nye MeMo-format.

Dette betyder, at du som bruger får udvidede funktioner, når du bl.a. skal sende, besvare og gemme dine henvendelser. Herunder også når du skal sende forslag til mødetidspunkter og -datoer samt bekræftelsen af disse.

Alt samlet ét sted

Du behøver ikke foretage yderligere digitale handlinger. Du kan simpelt og let sende forslag og bekræftelse af mødeindkaldelser. Det betyder mindsket friktion i din administration.

Ved at benytte mit.dk til dine administrative processer, kan du opnå:

  • Øget tryghed
  • Mere strømlinet kommunikation
  • Mindskede risici for fejl
  • Færre glemte aftaler
  • Forbedrede arbejdsgange
  • En mere effektiv hverdag

Vil du i gang med mit.dk?

Som ved enhver anden kommunikationsplatform, forudsætter det omstilling at få en god start. Som officiel mit.dk-distributør kan vi hjælpe dig med at komme godt i gang med platformen.

Vi hjælper dagligt vores kunder med at håndtere og tilpasse deres kommunikation med henblik på at styrke deres kunderelationer. Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre jeres digitale kommunikation? 

Få et tilbud på en mit.dk løsning

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til mit.dk. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser.

+45 88 33 00 35

Skriv til os