Vores syn på socialt ansvar og bæredygtighed

Sustainability_16-9.jpg

Vi arbejder på at reducere vores påvirkning af klimaet. I overensstemmelse med vores klimamål er vores CO2-aftryk faldet med mere end 50% det seneste årti. Det er vores mål at være helt fossilfri i 2030.

Ud over at reducere vores miljøpåvirkning arbejder vi løbende med bæredygtighed på flere forskellige områder.

Vi tager socialt ansvar. Vi støtter projekter inden for sport og kultur og ikke mindst organisationer, der bidrager til større inklusion og ligestilling. 

Vi gør ansvarlige forretninger. Vi har nultolerance over for bestikkelse og andre former for korruption. Markedsføringsaktiviteter/repræsentation skal overholde vores adfærdskodeks, forretningspraksis og lovgivningen på de markeder, hvor vi driver virksomhed.

Vi arbejder for at skabe sikre og trygge arbejdsforhold. Vi stiller krav til og overvåger hele forsyningskæden i forhold til bl.a. sundhed og sikkerhed, miljø, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder og antikorruption.

At lede virksomheden i en bæredygtig retning fremmer ikke kun vores egen konkurrenceevne, men også vores kunders.

Læs mere om at arbejde hos PostNord Strålfors

Meet-our-people_16-9_221206.jpg

Mød vores medarbejdere

Hør fra vores medarbejdere, hvordan det er at arbejde for PostNord Strålfors.

Vacancies-2022_16-9.jpg

Ledige stillinger

Velkommen! Her kan du søge job hos PostNord Strålfors.

Sustainability_16-9.jpg

Bæredygtighed i praksis

I PostNord Strålfors tager vi hånd om mennesker og miljø. At vi integrerer bæredygtighedsaspekter i hele vores virksomhed, er godt for kunderne, medarbejderne, ejerne og samfundet.