Betalingsløsninger der opfylder vore dages digitale behov

 
Med digital betaling får banker og pensionsselskaber hurtigere betaling. Virksomheden bliver mere lønsom, kreditrisikoen falder, og kundetilfredsheden bliver større.  

Jeg vil gerne kontaktes

Brancher Finance / Forsikring

Digital betaling giver en bedre betalingsoplevelse 

I dag mener langt de fleste*, at det er temmelig vigtigt eller meget vigtigt at kunne vælge mellem forskellige betalingsmetoder.  

Kunderne kan med digital betaling erstatte papirfakturaer med digital kommunikation, vælge mellem flere betalingsmetoder og modtage digitale påmindelser. Betalingsprocessen bliver nem og effektiv, og kunderne sætter pris på, at det er nemt, og at de har valgmuligheder. 

Strålfors hjælper banker og pensionsselskaber i Norden med tjenester til digital betaling og digitale faktureringsprocesser, der reducerer papirhåndtering og omkostninger. Vi overholder de love og regler, der gælder for alle brancherne i de nordiske lande.  

* Kilde: Sverige betaler 2023.

Læs mere om vores løsninger:


Betaling med MobilePay i e-Boks 

Når du tilbyder betaling i e-Boks via MobilePay Invoice, gør du det nemt både for kunden og for dig selv. Løsningen er med til at skabe tryghed ved betalingen og afsenderens identitet såvel som du vil opleve en høj konverteringsrate, der giver din virksomhed bedre cash flow.

Læs mere om MobilePay i e-Boks


MobilePay faktura  

Teknologien har gjort det nemmere for jeres kunder at betale fakturaer. Når I sender fakturaen, kan I samtidig sende en betalingsanmodning via MobilePay, som jeres kunde blot skal godkende, og straks derefter er betalingen sket.

Læs mere om MobilePay faktura

 
Direktbetalning mellan bankkonton är snabbt och tryggt

Mobilfaktura

I dag vi altid mobilen med os, hvis vi får en SMS, kan denne håndteres med det samme. Med mobilfaktura bliver I betalt hurtigere, og jeres kunder bliver mere tilfredse, da de selv kan bestemme hvornår og hvordan de vil betale - direkte fra telefonen.

Læs mere om Mobilfaktura


Papirfaktura

Med en fysisk faktura kan du sende personlige oplysninger med høj leveringssikkerhed. Papirfakturaen er let at tilpasse til en målgruppe. Det er en sikker kanal for mange af jeres kunder, og den er nem at tilføje i udgående kanaler, som er digitale.

Læs mere om Papirfaktura

 
Lise-16-9.png
Lise Boelsmand
Key Account Manager (Pension, Forsikring og Telecom sektor), PostNord Strålfors

Vi sikrer, at du fra først til sidst er klædt på til at maksimere betalingsoplevelsen. Kontakt os, så fortæller vi mere! 

+45 51 20 09 22
Lise.Boelsmand@stralfors.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Inspiration

Lowell_16-9.jpg

Lowells løsning revolutionerer branchen

Lowell satser på udvikling af digitale tjenester. Et af de vigtigste initiativer er at tilbyde enkle og hurtige tjenester direkte til mobiltelefonen. – Vi vil gerne være førende i branchen, og derfor skal vi hele tiden finde nye måder at give vores kunder de bedste løsninger på, siger Jens Lindeblad, Head of Digital & Innovation i Lowell.

Video om fakturaoplevelsen

Fremtiden for faktura- og betalingstjenester

I videoen får du mere at vide om, hvordan fakturaoplevelsen ændrer sig sammen med Tom Pope, SVP of Payments hos Tink, som interviewer, vores eksperter fra Strålfors: Mattias Norén, VP Business Development, og Andreas Schei, Business Development Manager.

fintechfindings-podcast_16-9.jpeg

Podcast: Sådan strømliner du betalingsprocessen for forbrugerne

I denne episode af Tink Podcast Fintech Findings møder du Adam Trojmar, Product Solutions Manager hos Tink, og Thomas Otterlund, Product Manager hos PostNord Strålfors, med værten Tom Pope - SVP of Payments and Platforms hos Tink.