Sikker håndtering af indgående post og digital kommunikation

Brancher Finance / Forsikring

Alle banker og pensionsselskaber har i dag brug for sikker og effektiv håndtering af indgående post og digital kommunikation. De finansielle virksomheder og pensionsselskaberne har store mængder følsomme oplysninger og dermed strenge lovkrav hvilket kan være en udfordring med hensyn til at opretholde datasikkerheden og samtidig sikre smidige og effektive processer.

Automatisér det indgående flow med en nordisk løsning 

Der stilles i bank- og pensionssektoren store krav til IT-sikkerhed og dokumenthåndtering. Indgående post og digital kommunikation skal modtages, opbevares og håndteres på en sikker og ressourceeffektiv måde. Ved at digitalisere og automatisere processerne sparer virksomhederne tid og ressourcer. Samtidig overholder de reglerne i de nordiske lande, hvor de opererer i.
  
Strålfors indgår i succesfulde partnerskaber med store aktører inden for bank, pension og inkasso i Danmark og resten af Norden. Disse virksomheder håndterer store mængder og ofte meget følsomme oplysninger. Vores kommunikationsløsninger til digitale og fysiske kanaler gør det muligt at automatisere og strømline processer med høj datasikkerhed.  

Læs mere om vores løsninger:

Hantera inkommande kommunikation säkert och automatiserat

Håndtér indgående kommunikation sikkert og automatisk 

eDistribution sikrer, at al indgående post og digital kommunikation samles og distribueres automatisk og digitalt til de rigtige interne IT-systemer og modtagere. Systemet er i overensstemmelse med GDPR, integreret med branchens forskellige dokumenthåndteringssystemer og vil kunne håndtere fremtidige kommunikationskanaler.  

Læs mere om eDistribution

Lagra dokumentationen digitalt, sökbart och spårbart

Opbevar dokumentationen digitalt, søgbart og sporbart 

Medarbejdere i bl.a. kundeservice har brug for hurtig adgang til den rigtige dokumentation. Med eArkiv opbevares kommunikationen digitalt, så medarbejderne kan søge, spore, sende og downloade allerede sendte sager, aftaler og anden kommunikation. Det giver en mere effektiv håndtering og en bedre kundeoplevelse. 

Læs mere om eArkiv

 
Lise-16-9.png
Lise Boelsmand
Key Account Manager (Pension, Forsikring og Telecom sektor), PostNord Strålfors

Vil du vide mere om, hvordan du kan effektivisere håndteringen af indgående kommunikation? Kontakt os, så fortæller vi mere. 

+45 51 20 09 22
Lise.Boelsmand@stralfors.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Inspiration

Azets_16-9.jpeg

Azets automatiserer håndteringen af indgående Digital Post med fokus på GDPR-compliance

Efter lanceringen af den nye Digital Post i marts 2022, har Azets valgt at automatisere deres håndtering af indgående Digital Post med hjælp fra PostNord Strålfors’ eDistributions-løsning. 

Sikker digital post - i rette hænder

Sikker digital post - i rette hænder

Er du tryg ved den interne håndtering af fysiske og elektroniske breve i din organisation? Og hvordan sikrer man sig, at al indkommende post bliver distribueret til den rigtige modtager? Download vores guide med tips til, hvordan du får al posten til at ende rigtigt!