Papirfaktura

Fanger kundens opmærksomhed

Papirfakturaen er let at tilpasse til en målgruppe. Det er en sikker kanal for mange af jeres kunder, og den er nem at tilføje i udgående kanaler, som er digitale.

Fysiske breve er populære i alle de nordiske, særlig i Sverige og Finland. 36 til 55-årige er den gruppe, der værdsætter fysisk post mest.

Fysisk post er at foretrække, når I vil fange dine kunders opmærksomhed, og når I vil have kunden til at føle sig værdsat i forbindelse med oplysninger, der kan opfattes som følsomme eller private, eller hvis de skal gemmes.

Fysiske fakturaer er mest populære

I Sverige er papirfakturaer stadig det mest populære betalingsalternativ ved køb på nettet. Tradition er én af forklaringerne. Mange kunder vil desuden se produkterne i virkeligheden, inden de betaler.

Man tror måske, at unge og yngre mennesker forholder sig negativt til trykte forsendelser, eftersom de i al almindelighed sætter pris på digital kommunikation. Det har dog vist sig, at denne gruppe gerne vil modtage en fysisk faktura med posten, der kan gemmes til lønningsdag, eller så den kan gives til mor eller far!

Kan forbindes med digitale kanaler

En klar faktura betyder næsten altid hurtigere betaling. Ved hjælp af vores tjenester Eye Tracking og Customer Journey Mapping, kan vi udforme fakturaerne for at imødekomme jeres kunders behov.

Det er selvfølgelig også muligt at tilføje en QR-kode på fakturaen for en hurtigere og mere fleksibel betaling. Kunden scanner koden med en mobilapp, og fakturaen godkendes med ét klik.

Vi kan også nemt oprette forbindelse til alle de digitale kanaler, dine kunder beder om.

Med papirfaktura kan du sende tilpasset markedsføring til dine kunder. Vi har de værktøjer, der gør det muligt at justere, redigere og effektivisere indholdet af jeres kommunikationsmateriale. Alt printes og kommes i kuverter ed eventuelle bilag. I sender bilagene med den fil, der skal udskrives, eller udskriver dem separat og knytter dem til jeres regning.

Strålfors Reliable Mailing (SRM)

SRM (Strålfors Reliable Mailing) er et system, der øger sikkerheden for fysisk post. Funktionen betyder, at hvert enkelt printet og kuverteret forsendelse kontrolleres ved hjælp af optisk læsning mod data i printfilen, inden den videresendes til distribution. Forkerte forsendelser sorteret fra og genprintes. Sådan giver SRM fuld sporbarhed helt ned på forsendelsesniveau.

Relaterede løsninger og artikler

Print og kuvertering

Print og kuvertering

Print og kuvertering er for dig, der stiller høje krav til fleksibilitet, levering og sikkerhed. Løsningen er komplet tilpasset din virksomheds kommunikationsbehov, naturligvis med leverance i hele Norden og med forbindelser til hele vores Omnichannel-tilbud.

NCC_DK.png

Den splittede modtager

Læs mere om, hvordan kunder i Norden vil modtage kommunikation fra virksomheder og myndigheder i vores rapport "Nordic Channel Compass".

Udvid din løsning

Papirfaktura er en del af PostNord Strålfors’ Payment Management-tilbud. Det betyder, at I nemt kan udvikle din løsning mod flere kanaler, i takt med at jeres virksomhed vokser. Vil du vide mere?