mobilepay_Hero4.jpg

MobilePay faktura

Teknologien har gjort det nemmere for jeres kunder at betale fakturaer. Når I sender fakturaen, kan I samtidig sende en betalingsanmodning via MobilePay, som jeres kunde blot skal godkende, og straks derefter er betalingen sket.

PostNord Strålfors hjælper jer. Alt vi skal bruge er en fil med faktureringsdata, så sørger vi for at sende fakturaerne ud digitalt og/eller fysisk til den kanal, jeres kunder ønsker at modtage kommunikation. Vi sørger også for, at der bliver sendt en MobilePay anmodning til jeres kunde fra jer.

Kender vi ikke mobil nummeret på kunden, sender vi en faktura med en QR-kode, som kunden nemt kan scanne og dermed betale fakturaen via MobilePay.

I kan derefter blot vente på at få besked fra MobilePay om, at betalingen af fakturaen er godkendt.

Det handler om at gøre det så nemt som muligt for jeres kunder at betale fakturaen. Det betyder, at jeres virksomheder undgår en eventuel situation som denne; I sender en faktura til en kunde, og I venter på at kunden betaler, hvis altså kunden husker dette og ikke får forlagt fakturaen eller slettet den fra mailboksen. Så må I sende en rykker, og måske en mere. Først til sidst, når I må true med inkasso, husker kunden at betale. Det er nemlig ikke fordi, at kunden ikke kan betale, det er blot et spørgsmål om at huske at få det gjort.

Fakturaen behøver ikke mere at være en kedelig opgørelse, men den kan være et spændende og indbydende dokument, der giver kunden lyst til at handle mere hos jeres virksomhed.

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Med Payment Management fjerner PostNord Strålfors kompleksiteten i digital fakturabetaling. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres faktura-flows og imødekomme deres forbrugeres behov. Kontakt vores eksperter, så finder vi sammen de betalingsløsninger, der passer bedst til din virksomhed.

+45 33 86 86 86

Skriv til os