Payment Management

Med en sikker betalingsservice i Omnichannel med Payment Management fra PostNord Strålfors, kan I nemt lade jeres kunder bestemme hvordan, hvor og hvornår de vil betale.

Payment Management video

Løsninger

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling med Mobilepay i e-Boks

Oplever du, at kunderne glemmer at betale eller betaler for sent? Vidste du, at 98% af alle regninger sendt via MobilePay Invoice, bliver betalt rettidigt, og at regningerne ofte bliver betalt før sidste betalingsdato. Nu får du mulighed for at tilbyde dine kunder at modtage og betale regninger i e-Boks via MobilePay Invoice.

MobilePay faktura

MobilePay faktura

Teknologien har gjorde det nemmere for jeres kunder at betale faktura. Når I sender fakturaen, kan I samtidig sende en betalingsanmodning, via MobilePay, som jeres kunde blot skal godkende, og straks derefter er betalingen sket.

Mobilfaktura

Mobilfaktura

I dag har vi altid mobilen med os, og får vi en SMS, kan denne håndteres med det samme. Med mobilfaktura bliver du betalt hurtigere, og jeres kundetilfredshed øges. De kan nemlig selv bestemme hvordan og hvornår, de vil betale.

Papirfaktura

Papirfaktura

En papirfaktura er let at tilpasse en målgruppe. Det er en sikker kanal for mange af jeres kunder, og den er nem at tilføje til udgående kanaler, som er digitale.

Den enkle vej til smartere fakturering

Med Payment Management fjerner PostNord Strålfors kompleksiteten i digital fakturabetaling. Digitaliseringen går hurtigere end nogensinde før. I dag forventer forbrugerne personlig kommunikation og fleksible betalingsmuligheder af deres fakturaer, i de kanaler, der passer dem bedst, når det passer dem.

PostNord Strålfors understøtter vores kunders digitale transformation. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres faktura-flows og imødekomme deres forbrugeres behov.

Vi tilbyder en bred vifte af de mest udbredte løsninger til fakturabetaling, som sikrer, at virksomheder får betaling til tiden. På den måde forbedres cash-flow samtidig med, at kundeoplevelsen styrkes.

En del af vores Omnichannel kommunikationsløsning

Med Payment Management stræber vi os hele tiden efter at gøre hvert eneste trin i den digitale betalingsproces lettere – både for virksomheder og forbrugere. Vi arbejder tæt sammen med de førende betalingsudbydere i Norden og tilbyder løsninger, der opfylder både virksomhedernes, markedets og forbrugernes behov.

Payment Management er en del af vores omnichannel kommunikationsløsning, hvor vi tilbyder enkle og letforståelige betalingsløsninger, som er i tråd med virksomhedernes overordnede kommunikations- og brandstrategi.

Vi tror på, at digital fakturabetaling skal være både nem og effektiv. Derfor gør vi det komplicerede enkelt og baner vejen for stærkere kunderelationer og bedre forretninger.

Med PostNord Strålfors som digital partner får du:

  • En sikker platform med betalingsmoduler som plug-and-play
  • Fremtidssikret og opdateret platform
  • Nordens førende leverandør af betaling for Omnichannel Communication
  • Et overkommeligt og simpelt alternativ til egenudviklede løsninger og integrerede projekter
  • Et samarbejde med stabil kommunikationspartner
  • Tilpassede løsninger

Har du brug for hjælp til at komme i gang?
Med Payment Management fjerner PostNord Strålfors kompleksiteten i digital fakturabetaling. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres faktura-flows og imødekomme deres forbrugeres behov. Kontakt vores eksperter, så finder vi sammen de betalingsløsninger, der passer bedst til din virksomhed.

+45 33 86 86 86

Skriv til os