Betaling med
MobilePay
i e-Boks

Oplever du, at kunderne glemmer at betale eller betaler for sent?

Vidste du, at 98% af alle regninger sendt via MobilePay Invoice, bliver betalt rettidigt, og at regningerne ofte bliver betalt før sidste betalingsdato.

Gør dine regninger betalbare med MobilePay i e-Boks

e-Boks og MobilePay har indgået et samarbejde, hvor du nu får mulighed for at tilbyde dine kunder at modtage og betale regninger i e-Boks via MobilePay Invoice.

Løsningen er med til at skabe tryghed ved betalingen og afsenderens identitet såvel som du vil opleve en høj konverteringsrate, der giver din virksomhed bedre cash flow. Derudover er transaktionen ved brug af MobilePay også væsentlig lavere i forhold til andre betalingsløsninger.

Betaling med MobilePay i e-Boks kræver, at du som afsender har tegnet en aftale med MobilePay.

Brugerrejsen

Dokumenter, der kan betales med MobilePay, lægges i brugerens e-Boks ligesom alle øvrige dokumenter. Når brugeren åbner dokumentet på mobilen, viser brugerinterfacet en knap til betaling med MobilePay. Når brugeren trykker på denne, viderestiller e-Boks til MobilePays betalingsvindue.

Løsningen fungerer også på en webbrowser. Her vises en knap, som brugeren trykker på, hvorefter brugeren skal indtaste sit mobilnummer, og regningen sendes derefter direkte til brugerens telefon.

Du kan desuden følge status på betalinger live via MobilePays hjemmeside.

Kom godt i gang

Vores e-Boks eksperter kan hjælpe dig med at implementere løsningen.

Skriv til os og så ordner vi resten af administrationen. 

+45 88 33 00 35

Skriv til os
Webinars_16-9_1.jpg

Tilmeld dig vores webinarer!

Webinarerne er gratis og varer ca. en time. De er oplagte for virksomheder og offentlige myndigheder, der modtager og distribuerer dokumenter enten via post, Digital Post eller e-Boks.

Content-hub_List-element_16-9_DK_220608.jpg

Bliv inspireret af markedstendenser, nye teknologier og kundecases

På Content Hub kan du hente ny viden, inspiration og få redskaber, der gør det nemmere for dig at følge med i en foranderlig tid. Du får input fra markedsledende eksperter om seneste trends og nyeste teknologi.