Sådan sender du lønsedler i e-Boks

Sender du lønsedler i e-Boks øger du effektiviteten i administrationen og skaber tid til det væsentlige. Samtidig giver du sikkerheden et løft med fuld fortrolighed for den enkelte og sikkerhed for, at du til hver en tid efterlever de gældende regler i persondataforordningen (GDPR).

shutterstock_1343235140.jpg

Fordele ved at sende lønsedler i e-Boks

Små justeringer kan være med til at løfte effektivitetsniveauet. At sende lønsedler i e-Boks er ét af de tiltag du kan iværksætte forholdsvist nemt og hurtigt, og som over tid kan være et væsentligt bidrag til en mere effektiv arbejdsproces.

Fordelene ved at sende lønsedler i e-Boks er mange:

 • Sikkerhed for fortrolighed
 • Effektiv administration
 • Bedre udnyttelse af tiden
 • Enkelt for medarbejderne og livslangt arkiv
 • Miljøhensyn – papirløst
 • Besparelser ved forsendelse

Der er flere muligheder for at komme i gang med at sende lønsedler i e-Boks, og du kan gøre det i det tempo, der passer dig – og dine medarbejdere ikke mindst.

Forberedelse til at komme i gang

Der er grundlæggende følgende væsentlige overvejelser du skal gøre for at komme i gang med at sende lønsedler i e-Boks:

 1. Undersøg om dit lønsystem kan sende lønsedler til e-Boks. De fleste lønsystemer og lønudbydere understøtter allerede fremsendelser af lønsedler til e-Boks. Spørg din lønsystemsudbyder ellers er du også meget velkommen til at kontakte os.
 2. Vurdere om det skal være tvungent eller frivilligt for medarbejderne at modtage lønsedler i e-Boks.
 3. Sørg for en god kommunikation med dine medarbejdere om de nye muligheder med lønsedler i e-Boks, så alle er fortrolige med brug af eksempelvis e-Boks appen.
 4. Sørg for at nye medarbejdere får information om lønsedler i e-Boks på linje med øvrig standardinformation.
 5. Vurder hvilke andre optimeringsmuligheder findes ved at anvende e-Boks.

Fordele for medarbejdere

For den enkelte medarbejder giver det et godt og samlet overblik at modtage lønsedler i e-Boks. De fleste bruger i forvejen e-Boks i mange andre sammenhænge, og det er en hjælp at have alt samlet ét sted. Det gør det også nemmere at kommunikere med eksempelvis bank eller andre aktører, når vigtig information ligger samlet.

Medarbejderen kan enkelt og hurtigt finde de nødvendige dokumenter og eksempelvis sende lønsedler i forbindelse med låntagning, forsikringsspørgsmål eller andet. Desuden er fortroligheden i top for den enkelte medarbejder, da vedkommende modtager lønsedlen i sin private e-boks. Du kan stadig imødekomme individuelle ønsker fra de medarbejdere, der ønsker at modtage lønseddel i papir.

Lønsedler direkte på mobilen
Via e-Boks app’en har medarbejderen samtidig nem adgang til sin lønseddel også på farten, og når der er brug for et hurtigt overblik. Uanset om dine medarbejdere bruger iPhone, iPad eller Android kan de via en app tilgå væsentlige funktioner i e-boks.

Minimere unødvendige omkostninger
Ud over, at det er en god service over for medarbejderne at sende lønsedler i e-Boks er det også et område, hvor der er mange besparelser at hente. Når først løsningen er sat op og kører digitalt og sikkert, sparer I tid på håndtering af forsendelse. Desuden er der betragtelige besparelser på print og porto.

Udover standardfunktionerne i e-Boks, findes der flere smarte tilvalg som Svardialog og Digital underskift. Læs om alle e-Boks muligheder.

Kom i gang med at sende lønsedler til medarbejderne i e-Boks

Som e-Boks distributør kan PostNord Strålfors hjælpe dig med en løsning, der sikrer, at du kan sende lønsedler i e-Boks.

Få et tilbud på en e-Boks løsning

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til e-Boks. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser.

 

+45 88 33 00 35

Skriv til os