Responsive dokumenter giver bedre brugeroplevelser

Træng igennem med jeres budskaber ved at anvende tilpassede tilbud og interaktivitet. Dette giver modtagerne lyst til at åbne jeres dokumenter.

Imødekom jeres modtageres krav om letforståelig kommunikation med responsive dokumenter (Dynamic Communication), der automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen hos modtageren. Løsningen øger brugeroplevelsen, giver flere læsere og giver jer mulighed for at skabe yderligere salg samt styrke jeres brand.

Mange digitale dokumenter åbnes på mobiltelefonen, hvor statiske PDF-filer på en lille skærmoverflade giver en dårlig brugeroplevelse. Det reducerer incitamenterne for jeres modtagere til at åbne jeres udsendelser.

For at give modtageren en grund til at åbne dokumentet, er det nødvendigt at hele oplevelsen forbedres. Dokumentet skal kunne læses på alle skærmstørrelser og indholdet skal være interessant for dem.

Fordele ved interaktive og adaptive dokumenter

 • Dokumenter åbnes oftere – og når ud til kunderne
 • Bedre brugeroplevelse og større læsevenlighed med klikbare menuer, adaptivt design, animationer og film
 • Tilpas kommunikationen, og giv tilpassede tilbud
 • Tovejskommunikation såsom kundeservice og feedback – direkte i dokumentet
 • Infografik over f.eks. købshistorik eller forbrugsdata
 • Betaling direkte i fakturaen
 • Øget salg gennem den administrative kanal

Giv modtageren anledning til at åbne dokumentet

Med responsive dokumenter (Dynamic Communication) bliver alle dokumenter, også fakturaer, en oplevelse for brugeren. Dokumentet bliver responsivt og tilpasser sig automatisk modtagerens skærm. Det bliver muligt at gøre indholdet interessant med letforståelige resuméer, der linker til detaljerede oplysninger med informativ grafik eller med film og animationer. Indholdet kan være tilpasset til de enkelte modtagere baseret på interesser eller forbrug.

Muligheden for at gøre dokumentet interaktivt med en integreret kundeservice chatfunktion eller en undersøgelse direkte i dokumentet, vil forbedre oplevelsen. Derudover kan alt indhold tilpasses, så I kan give bestemte tilbud til bestemte målgrupper.

Med nyttige oplysninger, gode tilbud og fleksible kommunikationskanaler bliver brugeroplevelsen bedre. Det øger sandsynligheden for, at modtageren åbner dokumentet og ser jeres budskab.

Enkel administration med alle oplysninger ét sted

Det er nemt at anvende vores løsning med responsive dokumenter. Når I opretter jeres forsendelser, er det nemt at foretage de nødvendige justeringer ét sted. Derefter slår rettelsen automatisk igennem alle steder og på kanaler samtidigt. På den måde kan I nemt få en eksempelvisning af resultaterne på skærmen på alle platformene samt via alle kommunikationskanaler. Det er samtidig muligt at kontrollere og godkende dokumentet gennem mobilen.

Interaktiv demonstration af dynamisk kommunikation

Klik rundt, og afprøv funktionerne i forskellige typer dynamisk kommunikationsmateriale:

 • Kontoudtog
 • Kreditkortansøgning
 • Velkomstbrev til ny kunde
 • Customer support feedback

Når I modtageren med det rette budskab?

Med interessant indhold, der distribueres effektivt ad forskellige kanaler, kan I nemmere nå ud til modtageren. Kontakt os, så hjælper vi jer med at komme i gang med responsive dokumenter.

+45 33 86 86 86

Skriv til os

Kundesager og dybtgående undersøgelser

Frende-forsikring_16-9.jpg

Frende Forsikring strømliner dokumenthåndteringen

Fremragende kundeservice, banebrydende teknologi og fokus på kundernes behov har gjort Frende Forsikring førende i forsikringsbranchen.

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital satser på dynamisk indhold

Personaliserede udsendelser og responsive fakturaer fra PostNord Strålfors øger træfsikkerheden. ”Vi forlader klumpede formater som PDF og åbner op for, at vores kunder kan finde informationerne fra os i den kanal og på den platform, de foretrækker”, forklarer Fredrik Welin