Kundeinterface for dokument layout

Væk jeres kunders interesse med jeres udsendelser! Gør kundeoplevelsen bedre ved at tilpasse kommunikationen til modtageren. Dette gælder både indholdet til modtageren samt kommunikationskanalen.

I øger modtageren interesse

I PostNord Strålfors ved vi, at en faktura kan være mere end bare en faktura, og en årsopgørelse mere end bare årsopgørelse. I skaber merværdi, en øget brugeroplevelse og værdifulde relationer til jeres kunder, når I sender interessante tilbud og informationer, der er tilpasset til den enkelte modtager.

Kundeinterface for dokumentet layout (Access Interactive) er en internetgrænseflade til alle, der arbejder med kundekommunikation. I får fuld kontrol over alle udsendelser og I kan tilpasse indholdet og udseendet baseret på modtager og kommunikationskanalen. Dette gælder både digitale og fysiske kanaler.

Rediger nemt tekst og billeder

Med kundeinterface for dokumentet layout (Access Interactive) kan I nemt ændre og redigere tekst og billeder i jeres udsendelser. I kan derfor skabe personaliserede fakturaer, årsopgørelser og kampagner, der er tilpasset specifikt til modtageren. Der er ligeledes en mulighed for tovejskommunikation, hvor modtageren kan besvare et spørgsmål eller på anden vis interagere direkte med jeres virksomhed.

Kundeinterface for dokument layout kan kombineres med vores tjeneste Responsive dokumenter (Dynamic Communication).

Det reducerer fejlkilderne

Med kundeinterface for dokumentet layout (Access Interactive) forbedrer I jeres interne processer i virksomheden samt forenkler samarbejdet mellem forskellige afdelinger. Flere personer kan arbejde med den samme kommunikation samtidig. Det gør det nemt at korrekturlæse og kontrollere alle dokumenter, inden I sender dem. Dette mindsker risikoen for fejl i jeres udsendelser og øger brugeroplevelsen.

Læs mere om omnichannel hos os her.

Fordele ved en mere personlig kommunikation

  • Ensartet kundekommunikation
  • Bedre brugeroplevelse
  • Større kundeloyalitet
  • Understøtter både de fysiske og digitale kanaler
  • Forbedrer jeres dokumenters kommunikationsværdi
  • Giver fuld kontrol over alle udsendelser
  • Nemt at tilpasse til den enkelte modtager

En del af Omnichannel

Kundeinterface for dokument layout (Access Interactive) er en del af vores Omnichannel løsninger, så I kan kommunikere effektivt gennem alle kanaler. Vil I vide mere? Kontakt os.

+45 33 86 86 86

Skriv til os