Effektiviser med dokumentscanning

Med dokumentscanning får du mulighed for at digitalisere, automatisere og effektivisere al kommunikation, der kommer ind i virksomheden. For at sikre en optimal dokumentscannings løsning, er det vigtigt, at I både får digitale og fysiske kanaler med i løsningen. Uagtet om informationerne, der skal scannes, kommer fra mails, digitale postkasser, hjemmesiden eller som fysiske breve, så bør de scannes og arkiveres – helt automatisk.

Fordelene er store ved en dokumentscannings løsning. For det første vil virksomheden fra dag ét spare ressourcer, administrationstid samt omkostninger. Udover dette vil det blive muligt for alle personer og afdelinger i virksomheden at tilgå alle vigtige dokumenter – uanset hvor i verden de befinder sig.

Bedre indsigt i den indgående kommunikation

Med Dokumentscanning og Dokument Intelligence får du stillet en nem og intuitiv dokument intelligens platform til rådighed. Den er tilgængelig for din virksomhed og ansatte 24/7. Her er der fuld oversigt over:

  • Hvor meget kommunikation du modtager, fordelt på input kanaler
  • Hvem dokumentet er fordelt til og hvornår
  • Automatiseringsgraden for fordeling af kommunikation
  • Søgbarhed og sporbarhed på alle dokumenter

Dokumentscanning leverer via krypteret e-mail

Når du skal have en dokumentscannings løsning, så anbefaler vi at det bliver gjort enkelt  fra starten af. En sikker og hurtig vej til at høste fordelene ved digitalisering og elektronisk distribution er ved at baserer fordelingen på den eksisterende infrastruktur. E-mail systemet er velegnet hertil, så længe kommunikationen er krypteret

I visse situationer skaber det mere værdi at få en  fuldt integreret løsning. Der kan integrationer til et CRM system, Sags og/eller fagsystem, ESDH system eler et elektronisk arkiv være den rigtige løsning.

Fremtidssikret løsning

Hvis du får valgt en ordentlig løsning indenfor scanning af dokumenter, vil du have en fremtidssikret løsning, der både følger de nyeste retningslinjer og krav indenfor GDPR samt er klar til at håndtere fremtidens digitale platforme og kommunikationskanaler.

Hvis I får en løsning, der matcher jeres behov og arbejdsprocesser, vil I opleve markant øget effektivitet og mindre administrationstid allerede fra dag ét.

Vil du i gang med dokumentscanning?

Hvis du gerne vil i gang med dokumentscanning, udfyld kontaktformular til højre på siden. Vi tilbyder løsninger indenfor dokumentscanning, der kan effektivisere jeres hverdag og reducere jeres omkostninger. Vores dygtige konsulenter vil glædeligt rådgive jer til at vælge den bedste løsning til jeres behov og virksomhed.

Relaterede løsninger og kundecaser

Kundcase_DK_Odder_16-9.jpg

Odder kommune

Digitalisering af indgående kommunikation. Odder Kommune vil have en fejlprocent på nul. Det er kommunes ambitionen, efter at de har valgt at lade PostNord Strålfors digitalisere og fordele alt indgående kommunikation.

16-9_Aarhus_kommune.jpg

Aarhus kommune: Sikker og effektiv håndtering af henvendelser

Aarhus Kommune har fået en komplet input/output-løsning, som styrer kommunikation til og fra kommunens borgerne og virksomheder på socialområdet, fx. anbringelser, forebyggelse og sociale ydelser.

Fakturascanning

Fakturascanning

Med fakturascanning digitaliseres dine fysiske indgående fakturaer. Det gør administrationen nemmere og minimerer omkostningerne.

Arkivscanning

Arkivscanning

Fysiske arkiver digitaliseres aktivt med arkivscanning: alt fra kontrakter og HR-arkiver til gamle bygningstilladelser. Det gør arkivet søgbart – og GDPR-kompatibelt.

eArkiv

eArkiv

Med eArkiv kan du nemt lagre al indgående og udgående fysisk og digital kommunikation både manuelt og automatisk. Sådan reduceres datahåndtering. Det giver mere effektive processer, som forbedrer kundeoplevelsen.

Spar tid på indgående kommunikation

Unødig administration af en stor kommunikationsstrøm kan blive en saga blot. Kontakt os, så løser vi problemet sammen.