Effektiviser med dokumentscanning

Scanning af dokumenter indebærer konvetering af papirbaserede dokumenter om til digital format. Scanningen kan udføres ved brug af forskellige metoder fra dokumentscannere til softwareløsninger.

Med dokumentscanning får du mulighed for at digitalisere, automatisere og effektivisere al kommunikation, der kommer ind i virksomheden. For at sikre en optimal dokumentscannings løsning, er det vigtigt, at I både får digitale og fysiske kanaler med i løsningen.

Uagtet om informationerne, der skal scannes, kommer fra mails, digitale postkasser, hjemmesiden eller som fysiske breve, så bør de scannes og arkiveres – helt automatisk.

Der er i dag hos mange virksomheder et øget fokus på konkurrencedygtighed, omkostninger og effektivisering af arbejdsgangene. Fordelene er store ved en dokumentscannings løsning, når det kommer til førnævnte parametre. For det første vil virksomheden fra dag ét spare ressourcer, administrationstid samt omkostninger.

Udover dette vil det blive muligt for alle personer og afdelinger i virksomheden at tilgå alle vigtige dokumenter – uanset hvor i verden de befinder sig. Dette kan sikre dig, at du altid kan være ajourført med forretningskritiske oplysninger, når du skal deltage i møder.

Bedre indsigt i den indgående kommunikation

Med Dokumentscanning og Dokument Intelligence får du stillet en nem og intuitiv dokument intelligens platform til rådighed. Den er tilgængelig for din virksomhed og ansatte 24/7. Her er der fuld oversigt over:

  • Hvor meget kommunikation du modtager, fordelt på input kanaler
  • Hvem dokumentet er fordelt til og hvornår
  • Automatiseringsgraden for fordeling af kommunikation
  • Søgbarhed og sporbarhed på alle dokumenter

Dokumentscanning leverer via krypteret e-mail

Når du skal have en dokumentscannings løsning, så anbefaler vi, at det bliver gjort enkelt  fra starten af. Brugervenlighed og simplicitet kan sikre dig effektivitet og dermed øge dine chancer for succes. En sikker og hurtig vej til at høste fordelene ved digitalisering og elektronisk distribution er ved at baserer fordelingen på den eksisterende infrastruktur. 

På den måde kan du bevare overblikket og borteliminere tid på at lære et nyt system, der kan hindre din effektivitet. E-mail systemet er velegnet hertil, så længe kommunikationen er krypteret

I visse situationer skaber det mere værdi at få en  fuldt integreret løsning. Der kan integrationer til et CRM system, Sags og/eller fagsystem, ESDH system eller et elektronisk arkiv være den rigtige løsning.

Fremtidssikret løsning

Forandringer er uundgåelige og sætter krav til at være omstillingsparat. Hvis du får valgt en ordentlig løsning indenfor scanning af dokumenter, vil du have en fremtidssikret løsning, der både følger de nyeste retningslinjer og krav indenfor GDPR, samt er klar til at håndtere fremtidens digitale platforme og kommunikationskanaler.

Optimeret arbejdsgange vil medvirke til at I opnår bedre resultater og vækstpotentiale. Hvis I får en løsning, der matcher jeres behov og arbejdsprocesser, vil I derfor opleve markant øget effektivitet og mindre administrationstid allerede fra dag ét.

Vil du i gang med dokumentscanning?

Effektiv håndtering af information og dokumenter har stor betydning for din forretning. Effektive arbejdsgange, mindre omkostninger og administrationstid vil sammenfattet medvirke til bedre konkurrencedygtighed og pænere tal på bundlinjen. I en tid med øget krav om omstilling og effektivitet, kan en ordentlig og fremtidssikret dokumentscannings løsning derfor betale sig.

Hvis du gerne vil i gang med dokumentscanning, udfyld kontaktformular til højre på siden. Vi tilbyder løsninger indenfor dokumentscanning, der kan effektivisere jeres hverdag og reducere jeres omkostninger. Ikke alle virksomheder er ens, derfor tilpasser vi altid den pågældende løsning til den enkelte virksomhed.

Vores dygtige konsulenter vil glædeligt rådgive jer til at vælge den bedste løsning til jeres behov og virksomhed. På den måde vil I opnå den bedste effekt og få de mange tilhørende fordele.

Spar tid på indgående kommunikation

Unødig administration af en stor kommunikationsstrøm kan blive en saga blot. Kontakt os, så løser vi problemet sammen.

Kontakt os

 

Relaterede løsninger og kundecaser

Odder_16-9.jpg

Odder kommune

Digitalisering af indgående kommunikation. Odder Kommune vil have en fejlprocent på nul. Det er kommunes ambitionen, efter at de har valgt at lade PostNord Strålfors digitalisere og fordele alt indgående kommunikation.

16-9_Aarhus_kommune.jpg

Aarhus kommune: Sikker og effektiv håndtering af henvendelser

Aarhus Kommune har fået en komplet input/output-løsning, som styrer kommunikation til og fra kommunens borgerne og virksomheder på socialområdet, fx. anbringelser, forebyggelse og sociale ydelser.

Fakturascanning

Fakturascanning

Med fakturascanning digitaliseres dine fysiske indgående fakturaer. Det gør administrationen nemmere og minimerer omkostningerne.

Arkivscanning

Arkivscanning

Fysiske arkiver digitaliseres aktivt med arkivscanning: alt fra kontrakter og HR-arkiver til gamle bygningstilladelser. Det gør arkivet søgbart – og GDPR-kompatibelt.

eArkiv

eArkiv

Med eArkiv kan du nemt lagre al indgående og udgående fysisk og digital kommunikation både manuelt og automatisk. Sådan reduceres datahåndtering. Det giver mere effektive processer, som forbedrer kundeoplevelsen.