file to file-Hero banner.jpg

Auto-forward af dokumenter fra Digital Post og e-Boks

Nu har din virksomhed tre digitale postkasser

Den 21. marts 2022 har Digitaliseringsstyrelsen lanceret en ny Digital Post-løsning, og inden længe lanceres mit.dk.

At den digitale post nu leveres i flere forskellige digitale postkasser, kan hurtigt gå hen og blive besværligt for jeres virksomhed.

Din virksomhed er måske vant til at få leveret e-Boks henvendelser direkte til jeres e-mail, eller at I selv logger ind og videresender henvendelserne til e-mail modtagere i jeres virksomhed.

Med Digital Post, også kendt som NgDP, skal I bruge et modtagersystem for at få auto-forwardet henvendelser fra offentlige myndigheder.

PostNord Strålfors kan hjælpe og gøre det nemt

Hos PostNord Strålfors hjælper vi jer med at løse disse Digital Post udfordringer. Med Auto-forward fra Strålfors kan I få jeres e-Boks, Digital Post (NgDP) og mit.dk meddelelser leveret direkte til jeres virksomheds e-mailadresse.

Det kalder vi ”Auto-forward”. Det er en rigtig nem løsning, hvor I er kørende inden for kort tid.

Fordele ved Auto-forward

  • I behøver ikke logge manuelt på de digitale postkasser
  • Alle henvendelser leveres direkte til jer via e-mail og i realtid
  • En og samme løsning til håndtering af alle jeres digitale postkasser
  • Enkelt og hurtigt at komme i gang

Sikkerhed i løsningen

Auto-forward er sikker overførsel af dokumenter fra kunders digitale postkasser til PostNord Strålfors’ produktionssystem. Dernæst sker TLS krypteret leverance via e-mail til kunden. I produktionsplatformen er et tilkøbsmodul i form af et Track & Trace-arkiv, hvor dokumenter opbevares i 90 dage, før de slettes.

En proces diagram over, hvordan auto-forward fungerer

Hvordan leveres dokumenterne fra de digitale postkasser?

Auto-forward løsningen kan tilpasses kundens behov, og brugernes oplevelse af at modtage henvendelserne via e-mail vil være den samme. Ligegyldigt om det kommer fra e-Boks eller Digital Post.

Vi har fokus på brugeroplevelsen

Brugeroplevelsen ved modtagelse af e-mail dokumentet kan tilpasses til jeres behov. I kan selv bestemme, hvordan e-mailen skal se ud på baggrund af, hvad der er vigtigt for jer og jeres kunder, og hvad der gør det nemt for jer, når henvendelser skal håndteres eller sendes videre.

Mange tilvalgsmuligheder gør det nemt af modtage digital kommunikation

Der er mange tilvalgsmuligheder i Auto-forward løsningen, som gør modtagelsen af den digitale post og e-Boks henvendelser nemt og overskuelig. Alt tilgås online på en sikker webside.

Fordelingsstruktur

Auto-forward servicepakken tilgås via en sikker web grænseflade, baseret på Microsoft Azure AD. Kunden har mulighed for at have én bruger. Brugeren logger ind med sit brugernavn og password samt 2 faktor godkendelse.

Document routing

Auto-forward Statistik giver adgang til en mængde aggregerede data om kundens indkommende kommunikation - herunder ’antal dokumenter’, som er håndteret i service pr. input kanal f.eks. e-Boks, Digital Post eller Mit.dk. Alle statistikker kan vises på dags-, måneds- og årsniveau.

Fordelingsstruktur

Auto-forward Track & Trace sikrer fuld sporbarhed på alle indsendte dokumenter, samt at visse udvalgte metadata på dokumenter i den - af kunden - tilladte retentionsperiode er søgbare.

Viderestilling af e-Boks til Office365, Outlook og G Suite

I dag er der mange virksomheder, der benytter G Suites og Office365's Outlook mailsystemer som deres primære digitale postkasse.  Din virksomhed er måske vant til at få leveret sine e-Boks henvendelser direkte til jeres Office365 Outlook og G Suite mailsystemer.

Med den kommende lancering af NgDP (Næste generation Digital Post) og mit.dk skal I fremover selv holde jer opdaterede gennem flere digital postkasser.

Automatisk og strømlinet viderestilling af e-Boks henvendelser

Hos PostNord Strålfors kan vi hjælpe jer med at indstille jeres indkomne e-Boks henvendelser til automatisk at blive videresendt til jeres Office365 eller G Suite mailsystem.

Ved at samle jeres mailindbakker et sted, kan I strømline og effektiviserer jeres digitale kommunikation. Herunder mindsker det risiciene for fejlafsendelser, forglemmelser og lignende.

eDistribution: Automatisk fordeling af post til rette modtager i din organisation

Synes I, at en autoforward løsning er for lidt i forhold til jeres behov, tilbyder PostNord Strålfors også attraktive og højteknologiske automatiske fordelingsløsninger. Automatiseringen er baseret på intelligent regelstyring samt Machine learning (AI).

Det kalder vi eDistribution.

Skal vi hjælpe jer med håndtering af jeres Digitale Post?

Lad os finde en løsning, der passer til netop jeres behov. Kontakt vores eksperter på tlf. +45 88 33 00 35 eller ved at klikke på knappen herunder og udfylde kontaktformularen.

Kontakt os