B2B-leverandørfaktura

Her er løsningen til dig, der har brug for at håndtere indgående elektroniske fakturaer fra leverandører. Det giver dig høj datakvalitet, ensartethed og sparer tid. Alle data havner på ét sted, og fakturaerne bliver lettere at attestere.

B2B-leverandørfaktura håndterer indgående e-fakturaer fra underleverandører. Løsningen sikrer, at fakturaerne indeholder de rigtige data og giver høj kvalitet. Fakturaerne kan derefter integreres i dine egne procedurer, gennemgås, godkendes og attesteres automatisk.

Digitalisering giver mulighed for automatisering

Det tager tid og kræver mange ressourcer at modtage og gennemgå leverandørfakturaer manuelt. PDF-filer, papirfakturaer og scannede dokumenter skal alle håndteres manuelt. Der skal kontrolleres, ordrer skal tjekkes, og fakturaer skal attesteres.

Med et automatiseret flow vil du hurtigt se resultater – både i din organisation og på bundlinjen. PostNord Strålfors' B2B-leverandørfaktura håndterer indgående e-fakturaer fra underleverandører og sikrer, at fakturaerne indeholder de rigtige data og oplysninger. Fakturaerne integreres i virksomhedens procedurer og gennemgås, godkendes og attesteres automatisk.

PostNord Strålfors hjælper dig med at få hele systemet på plads. En del virksomheder er allerede kommet i gang med ordrehåndtering via EDI, men har måske ventet med at kræve, at indgående fakturaer skal være elektroniske. Historisk har der været forskellige regler og standarder for, hvordan formaterne skal se ud, og det kan være dyrt at specialudvikle 1-1-forhold mellem kunde og leverandør.

Sådan kommer du i gang

Vi begynder med at finde ud af, hvilke forventninger du har til løsningen. Hvorfor er du begyndt at tænke i disse baner? Hvilke problemer vil du gerne have løst? Hvor moden er netop din branche med hensyn til at arbejde på denne måde? Hvordan skal dine leverandører prioriteres for at få det størst mulige udbytte af investeringen?

PostNord Strålfors har alle værktøjerne, men vi kan først begynde at overveje, hvordan løsningen skal se ud, når vi kender forudsætningerne og forventningerne.

Løsningen og leverandørerne

Omstillingen til at modtage elektroniske fakturaer påvirker naturligvis dine andre systemer. Specifikation, integration og udvikling venter forude. Men løsningens succes afhænger af, hvordan du får dine leverandører med. Derfor er vores Onboarding-tjenester tæt forbundet med dette arbejde. En gnidningsløs onboarding giver minimale forstyrrelser i det daglige arbejde, og det sparer tid og penge for alle parter.

Onboarding er afgørende

Vi kontakter dine leverandører en ad gangen og finder ud af, hvordan de kan sende elektroniske fakturaer. Vores løsninger håndterer alle standarder og leverer data til dit system på den måde, du foretrækker. Hvis kunden ønsker at kunne sende e-fakturaer i sit eget unikke format, diskuterer vi forudsætningerne, inden vi påtager os opgaven.

PostNord Strålfors' tjeneste B2B-leverandørfaktura er en løsning, der håndterer indgående elektroniske fakturaer fra dine leverandører. Effekten opstår sammen med vores Onboarding-tjenester og sommetider Web-EDI.

Kontakt os

Har du brug for at få bedre styr på dine indgående e-fakturaer fra underleverandører? Har du brug for at sikre kvaliteten af data, før de ender i dine andre forretningssystemer? Kontakt os, så taler vi om det.

+45 33 86 86 86

Skriv til os

Inspiration og dybtgående artikler

eInvoice-b2b_16-9.jpg

B2B-e-faktura

E-fakturaer mellem virksomheder har været PostNord Strålfors' hjemmebane i mange år. Vi kan reducere din administration, eliminere fejlkilder og åbne op for de muligheder, der følger med automatisering. Hvis du er leverandør til den offentlige sektor, er denne løsning perfekt.

Ej-digitaliserat-dataflode_16-9.jpg

Derfor bliver leverandøren en hæmsko i din digitalisering

For mange organisationer er digitaliserede processer i dag en selvfølge, fordi de forenkler og effektiviserer administrationen og eliminerer langsomme, manuelle arbejdsmetoder. Viljen til at digitalisere er stor, men sommetider stikker eksterne faktorer en kæp i hjulet. I denne artikel ser vi nærmere på, hvorfor dine leverandører kan være en hæmsko.

Arbetsförmedlingen-1.jpg

Arbejdsformidlingen i Sverige: Mere effektiv fakturahåndtering med EDI

Arbejdsformidlingen i Sverige kan takket være PostNord Strålfors' EDI-tjeneste nemt udveksle elektroniske meddelelser med sine 6.000 leverandører – uanset hvilket system de bruger, og hvor i verden de befinder sig.