B2B-e-faktura

B2B-e-faktura er løsningen til dig, der håndterer udgående fakturaer til kunder. Det reducerer din administration, eliminerer fejlkilder og åbner op for alle de muligheder, der følger med automatisering.

E-fakturaer mellem virksomheder har været PostNord Strålfors' hjemmebane i mange år. Vi har kunder fra alle brancher og er en af Nordens største leverandører af EDI-services. Når du har brug for at forbedre din håndtering af e-fakturaer eller sikre, at din nye løsning er strategisk bæredygtig – er det os, du skal tale med. Hvis du er leverandør til den offentlige sektor, er denne løsning perfekt.

Der kan være mange grunde til, at spørgsmålet om e-faktura dukker op. Det kan f.eks. være en formattilpasning eller et lovkrav, der ligger bag, men den mest almindelige grund er, at kunderne stiller krav om det. Og så har du brug for en EDI-løsning med e-faktura for overhovedet at kunne sælge dine varer.

Hvorfor B2B-e-faktura fra PostNord Strålfors? 

Nogle af de kunder, vi møder, er allerede i gang med at tilpasse deres systemer til elektronisk fakturering, men er stødt på problemer undervejs. Forskellige handelspartnere har forskellige systemer, der taler forskellige sprog. Det kan være nødvendigt at tilpasse informationerne til forskellige brancher, kundespecifikke formater eller nationale og internationale standarder.

Vores EDI-baserede løsninger giver dig mulighed for at nå alle handelspartnere – uanset hvor i verden de befinder sig, og uanset hvilken standard de bruger. Vi sørger for, at informationerne tilpasses på den rigtige måde. Vi er selvfølgelig et Peppol-access point og håndterer både Nemhandel i Danmark og Tieke i Finland.

Læs mere om, hvordan Peppol fungerer

Vi forstår helheden

Med PostNord Strålfors som digital partner får du ikke kun hjælp til at oversætte fakturaformater og integrere systemer. Du får en partner, der forstår alle trin i komplekse handelsflow, og som har erfaring med de valg, du står over for.

Vi har viden til at hjælpe dig med at identificere de krav og forudsætninger, der er i forbindelse med netop din e-fakturaløsning. Det handler både om bløde og hårde krav. Om alt fra systemspecifikationer og systemkrav til praktisk rådgivning i implementeringsprocessen.

Hvis du vil satse på en e-fakturaløsning, skal du være forberedt. På den måde undgår du problemer senere. Vi hjælper dig.

Det er nemt

Vores tjeneste er utrolig nem at gå til. Den er udviklet og finjusteret gennem mange år, og vi kan hurtigt hjælpe dig med at komme i gang med en løsning, der passer netop dig.

Kontakt os, så ser vi på mulighederne sammen

Hvis du ønsker at udnytte potentialet i et fuldt digitaliseret handelsflow, bør du kontakte os. Et møde med os koster ikke noget og er helt uforpligtende.

+45 33 86 86 86

Skriv til os

Inspiration og dybtgående artikler

16-9_mojligheter-med-EDI.jpg

Konkrete fordele ved EDI

Vores ekspert giver dig tips om nogle ting, du måske ikke har tænkt på. Som f.eks. mindre lagerstyring, færre fejlkilder og mindre administration. Med EDI bliver din virksomhed mere fleksibel, og du kan hurtigt omstille produktionen, når dine handelspartnere kører tilbud eller kampagner.

Peppol_16-9.jpg

Effektivisér dine betalingsflow med Peppol

Du kan modtage og sende dokumenter i alle formater med Peppol. Uden at foretage systemændringer. Vi hjælper dig i gang. Det er nemt! Læs mere om, hvad Peppol er, og hvordan du får adgang til Peppols infrastruktur!

Arbetsförmedlingen-1.jpg

Arbejdsformidlingen i Sverige: Mere effektiv fakturahåndtering med EDI

Arbejdsformidlingen i Sverige kan takket være PostNord Strålfors' EDI-tjeneste nemt udveksle elektroniske meddelelser med sine 6.000 leverandører – uanset hvilket system de bruger, og hvor i verden de befinder sig.