Business Integration Management

En virksomhed håndterer tusindvis af transaktioner hver dag.
Når du digitaliserer flowene, effektiviserer du virksomheden.
Vi har over 30 års erfaring og hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Interview med en ekspert

Løsninger og services

eInvoice-b2b_16-9.jpg

B2B-e-faktura

E-fakturaer mellem virksomheder har været PostNord Strålfors' hjemmebane i mange år. Vi kan reducere din administration, eliminere fejlkilder og åbne op for de muligheder, der følger med automatisering. Hvis du er leverandør til den offentlige sektor, er denne løsning perfekt.

Supplier-eInvoiceB2B.jpg

B2B-leverandørfaktura

Her er løsningen til dig, der har brug for at håndtere indgående elektroniske fakturaer fra leverandører. Det giver dig stringens, ensartethed og sparer tid. Alle data havner på ét sted, og fakturaerne bliver lettere at attestere.

16-9_Onboarding.jpg

Onboarding-services

Hvis du satser på EDI-baseret ordrehåndtering eller fakturering, er det vigtigt at sørge for, at dine handelspartnere følger med. Vores Onboarding-services sikrer, at overgangen foregår gnidningsløst, frigør dine egne ressourcer og gør det muligt at fortsætte forretningerne uændret.

Om Business Integration Management

Business Integration Management er baseret på EDI. Vi har valgt at bruge denne terminologi, fordi de transaktionsflow, EDI-projekter håndterer, også skaber et mere effektivt samarbejde mellem vores kunders afdelinger. Vi støtter og effektiviserer din forretning og giver dig samtidig nye muligheder.

Det er ikke ualmindeligt, at de første møder giver anledning til bekymring for mulige problemer og omkostninger i forbindelse med en EDI-omstilling. Både hos leverandører og kunder. Derfor kan det sommetider være svært hurtigt at træffe en beslutning om EDI og den slags investeringer.

Hver eneste transaktion er en mulighed for dialog

Virksomheder, der er nået langt med at digitalisere deres handelsflow, ønsker ofte at undersøge, hvad de ellers kan gøre. Kan et system tale med et andet? Hvad kan automatiseres? I den forbindelse handler det om at definere alle flow – og derefter undersøge, hvad der er muligt.

Arbejdet med definitioner er ekstremt vigtigt, fordi en EDI-løsning håndterer en virksomheds transaktioner som f.eks. ordrer, ordrebekræftelser, lagerstatus, leveringsdatoer og betalinger.

Ved hver eneste EDI-transaktion er der en mulighed for dialog med kunden. Hvis du definerer alle disse muligheder – og udnytter dem rigtigt – kan det give store fordele. Det kan dreje sig om noget så enkelt som bekræftelser og meddelelser, der øger kundens tryghed. Eller om at sende tilbud eller andre relevante oplysninger på det rigtige tidspunkt.

Hvis du har fuld kontrol over dine transaktioner, skaber det mulighed for markedsføringskommunikation baseret på rigtige data og faktiske hændelser.

Kontrol over din egen forretning

Virksomheder kan havne i en situation, hvor de sideløbende bruger flere forskellige systemer, der håndteres af forskellige leverandører. Resultatet er ofte mistet overblik og komplicerede interne processer for at få alt til at fungere korrekt. Så er det på tide at handle – for at få overblikket tilbage og få kontrol over sin egen virksomhed.

Det samme sker ofte hos myndigheder og i kommuner – men der er det ofte lovkrav eller eksterne forandringer, der gør det nødvendigt at handle.

Viden og erfaring

PostNord Strålfors har over 30 års erfaring med, hvordan EDI kan påvirke virksomheder og deres aktiviteter. Vi har veldefinerede EDI Onboarding-tjenester, som sikrer, at dine handelspartnere følger med uden problemer, når tiden er inde til omstilling.

Det begynder med en samtale

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilke fordele din virksomhed kan opnå med Business Integration Management og EDI, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder gratis rådgivning inden for EDI, som hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål internt.

+45 33 86 86 86

Skriv til os

Inspiration og dybtgående artikler

Nemhandel eDelivery og Peppol på samme byggesten

Nemhandel eDelivery og Peppol på samme byggesten

Hos PostNord Strålfors følger vi helt naturligt den teknologiske udvikling og tilpasser løbende vores løsninger og services, så de matcher udviklingen i markedet. Lige for tiden fylder overgangen til eDelivery, og du er sikkert også opmærksom på den nye bogføringslov. Tiltag, der på forskellig vis styrker sikkerheden og optimerer samarbejdet. Men hvorfor nu? Og hvad betyder det for dig?

16-9_komma-igang.jpg

Hvad er EDI?

Daglig elektronisk kommunikation mellem systemer baseret på struktureret data, kan omfatte udveksling og håndtering af tusindvis af forretningskristiske dokumenter. EDI kan her være en ideel løsning til en stigende administrativ arbejdsbyrd.

16-9_mojligheter-med-EDI.jpg

Konkrete fordele ved EDI

Vores ekspert giver dig tips om nogle ting, du måske ikke har tænkt på. Som f.eks. mindre lagerstyring, færre fejlkilder og mindre administration. Med EDI bliver din virksomhed mere fleksibel, og du kan hurtigt omstille produktionen, når dine handelspartnere kører tilbud eller kampagner.

Arbetsförmedlingen-1.jpg

Arbejdsformidlingen i Sverige: Mere effektiv fakturahåndtering med EDI

Arbejdsformidlingen i Sverige kan takket være PostNord Strålfors' EDI-tjeneste nemt udveksle elektroniske meddelelser med sine 6.000 leverandører – uanset hvilket system de bruger, og hvor i verden de befinder sig.

Pagen_16-9.jpg

Pågens daglige brød skaber mange transaktioner

At sælge en så vigtig basisvare som brød på flere forskellige markeder, medfører en enorm mængde daglige forretningstransaktioner og store mængder fakturaer.  – Forbrugerne vil jo have så friskt brød som muligt. Det skal helst være bagt samme dag, siger Jacob Malmros, som er ansvarlig for virksomhedssystem og EDI-integration på den svenske brødfabrik Pågen.