Vores partnere

PostNord Strålfors’ forretning bygger på et digitalt økosystem af virksomheder, der samarbejder, for at kunne tilbyde kunderne den bedste omnichannel kommunikationsoplevelse.

Vi har allieret os med fremtrædende leverandører i Norden inden for forskellige områder såsom digitale underskrifter, betalingsløsning, arkivering, databehandling, dokumenthåndtering og digitale forretningsprocesser, så vi kan tilbyde de mest effektive løsninger og skabe værdi på hele digitaliseringsrejsen for virksomheder, myndigheder og organisationer.

e-BoksNetcompanyScrive.OmnidocsMobilePayTink    quadientLINK MobilityJoistoOmnidocs    Dania SoftwareKOMBITKOMBIT    viaduct   viaduct    viaduct

e-Boks
e-Boks er en sikker digital platform til dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter. Hvert år sender 30.000 virksomheder mere end 744 millioner dokumenter gennem e-Boks. Med mere end 5,8 millioner danske brugere og sikkerhed som højeste prioritet, er e-Boks af flere omgange blevet kåret til Danmarks mest troværdige brand. PostNord Strålfors er en af e-Boks' distributører og kan tilbyde alle e-Boks løsninger herunder sikker distribution, sikker digital dialog, portalløsning, digitale underskrifter, e-Boks Plus m.fl. 

e-boks.com/da

netcompany
Netcompany er en international virksomhed med mere end 6.500 ansatte i 10 lande. Netcompany er en rendyrket næste generations IT-servicevirksomhed, der leverer missionskritiske strategiske IT-projekter, der accelererer kundernes digitale transformation gennem digitale platforme, kernesystemer og infrastrukturtjenester. Netcompany har udviklet mit.dk og er leverandør af ’Næste generation Digital Post' til den offentlige sektor. PostNord Strålfors kan tilbyde alle mit.dk services til sine kunder. 

netcompany.com/da

Scrive.
PostNord Strålfors tilbyder sammen med Scrive en nem og sikker løsning til digitale underskrifter. Scrive er den førende nordiske udbyder inden for digitalisering og automatisering af aftalebaserede forretningsprocesser med elektroniske signatur- og identifikationsløsninger. Yderligere er Scrive certificeret MitID-broker og tilbyder ligeledes mange typer af e-legitimation såsom svensk, norsk, belgisk, hollandsk, finsk og tysk BankID samt internationale løsninger som Onfido, Swisscom m.fl. Mere end 6000 kunder i over 50 lande benytter Scrives løsninger til at onboarde og underskrive aftaler med kunder, partnere og medarbejdere. 

scrive.com/da

Omnidocs
Omnidocs er førende inden for implementering af visuel identitet og design af kundespecifikke skabelonløsninger i Microsoft Office-pakken. Omnidocs hjælper sine mere end 2 millioner kunder med at være on-brand, implementere deres visuelle identitet og øge produktiviteten i arbejdet med præsentationer og dokumenter. Integration mellem Omnidocs’ og PostNord Strålfors’ løsninger giver kunderne mulighed for en effektiv proces for skabelse af layout, print og distribution af dokumenter eller en direkte digital leverance til fx Digital Post, e-Boks eller enhver anden destination.  

omnidocs.com

MobilePay
MobilePay er en betalingsapp, der har gjort overførsel af penge mellem privatpersoner og virksomheder nemt siden 2013. Appen har mere end 4,3 millioner danske brugere – og omkring 200.000 butikker og webshops tilbyder betaling med ét swipe i appen. For MobilePay behøver betaling ikke være bøvlet. Tværtimod skal det være en enkel sag – uanset om det gælder betaling af fakturaer, papirarbejde, abonnementer eller at dele en middag, give en gave eller gå sammen om fælleskassen. PostNord Strålfors tilbyder nem betaling af fakturaer med MobilePay.

mobilepay.dk

joinformatik
Tink er Europas førende open banking-platform, der gør det muligt for banker, fintechs og startups at udvikle datadrevne finansielle tjenesteydelser. Tink giver via én API kunderne mulighed for at få adgang til aggregerede finansielle data, indlede betalinger, forbedre transaktioner, bekræfte kontoejerskab og skabe værktøjer til administration af personlig økonomi. Tink er tilknyttet over 3.400 banker, der når ud til mere end 250 millioner bankkunder i hele Europa. Tink er grundlagt i 2021 i Stockholm og blev et helejet datterselskab af Visa i 2022. Tinks 500 medarbejdere betjener mere end 300 banker og fintechs på 18 europæiske markeder fra kontorer i 13 lande.

tink.com

quadient
Quadient er drivkraften bag verdens mest meningsfulde kundeoplevelser. Gennem deres intelligente omnichannel kommunikation, smarte pakkeskabe og mail-løsninger hjælper Quadient organisationer i deres bestræbelser på at udvikle sig hurtigt, skabe meningsfulde relationer og tilføje værdi gennem hele kunderejsen, hvilket forenkler forbindelsen mellem mennesker og det, der betyder noget. Quadient er leverandør til en del af PostNord Strålfors' Customer Communications Management platform.

quadient.com/da

LINK Mobility
LINK Mobility er Europas førende og hurtigst voksende leverandør af mobilkommunikation og –tjenester til virksomheder. LINK Mobility tilbyder en bred vifte af innovative og skalerbare IT-løsninger på tværs af industrier, der gør det lettere for virksomheder og organisationer at kommunikere med sine kunder via mobiltelefonen. I samarbejde med LINK Mobility har PostNord Strålfors udviklet en faktureringsløsning via mobiltelefonen, MobilFaktura.  

linkmobility.com

Joisto
PostNord Strålfors’ eArchive løsning er baseret på Joisto Document Storage Platform. Med Joistos digitale arkiv kan du organisere, automatisere og indeksere store volumener af dokumenter og multimedier effektivt. Joistos unikke blockchain funktion sporer og tidsstempler alle redigeringer af dit dokument og gemmer det i det uforanderlige netværk af blockchain. Joisto betjener alt fra små virksomheder til multinationale forretninger med evnen til at imødekomme virksomheders behov i takt med, at de forandrer sig.

joisto.com

Cbrain
cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Siden 2002 har virksomheden udviklet og markedsført software, som understøtter digitalisering af sagsgange, forretnings- og vidensprocesser for både offentlige og private virksomheder. Ved hjælp af cBrains software bliver det muligt for myndigheder at samle alle arbejdsprocesser og sikre en hurtigere og mere effektiv forvaltning. cBrains F2-løsning til offentlig forvaltning har direkte integration Strålfors Connect.

cbrain.dk

Dania Software
DaniaSoftware er eksperter i Microsoft Office og 365 og tilbyder brancheførende løsninger til skabelonstyring, dokumentautomatisering, dokumenttilgængelighed, e-mailsignaturer og meget mere. Virksomheden bygger bro mellem Microsoft Office og 365 og kundernes forretningssystemer for at gøre oprettelse, publicering og administration af dokumenter lettere. Dania Softwares DynamicTemplate giver brugerne af løsningen mulighed for at sende både digitale og fysiske forsendelser direkte via Strålfors Connect.

daniasoftware.com/dk

KOMBIT
KOMBIT er projekt- og forvaltningshus for fælleskommunale IT-løsninger. Sammen med kommunerne og it-leverandørerne skaber virksomheden konkurrence og gennemsigtighed i IT-markedet, så kommunerne får de bedste og billigste løsninger. KOMBIT skaber brugervenlige og effektive løsninger, der gør det muligt for kommunernes IT-systemer at tilgå data og snitflader. Gennem PostNord Strålfors’ Connect platform, kan kommuner anvende løsninger til fjernprint mm. via den fælleskommunale infrastruktur.

kombit.dk

ramboll
Rambøll er en global ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i 1945. Rambøll bistår dagligt store virksomheder inden for finans, tele, kultur og energi med at skabe relevante, aktuelle data på deres privatkunders oplevelser og rådgiver og tilbyder løsninger der sætter virksomheder og organisationer i stand til at forstå medarbejderne og træffe de bedste beslutninger. Rambølls spørgeskemasystem ’SurveyXact’, som benyttes af en lang række offentlige organisationer og private virksomheder, har direkte integration til Strålfors Connect. 

rambøll.dk

viaduct
Viaduct er en af ​​Sveriges mest erfarne virksomheder inden for intelligent administration og digitale forretningstjenester. Viaducts egenudviklede løsninger er baseret på EDI og sammen med PostNord Strålfors tilbyder de en bred vifte af services. Fællesporteføljen indeholder services og løsninger inden for områder som onboarding, datakvalitetssikring og webportaler til håndtering af fakturaer eller hele handelsflow. Fokus er på at levere værdidrevne løsninger til alle typer virksomheder, uanset størrelse, på deres digitaliserings- og automatiseringsrejse.

viaduct.com

joinformatik
JO Informatik er en softwarevirksomhed, der udvikler it-løsninger til kommuner, regioner, ministerier, styrelser og private virksomheder. Virksomhedens kerneområder ligger inden for områderne digitalisering af historiske arkiver, arkiv løsninger, digitale korttjenester, værktøjer til aktindsigt samt udvikling af offentlige selvbetjeningsløsninger.

jo-informatik.dk

joinformatik
Red Hat er den førende udbyder af open source-løsninger til virksomheder, der bruger fællesskabsdrevet tilgang til at levere højeffektive Linux-, Cloud-, container- og Kubernetes-teknologier. Red Hat hjælper virksomheder med at standardisere på tværs af miljøer, udvikle Cloud Native-applikationer og integrere, automatisere, sikre og administrere komplekse miljøer med prisvindende support, træning og konsulenttjenester.

redhat.com