Events Summit 2024

Elevate!

Den 28. maj blev årets Smarter Communication Summit afviklet som et nordisk digitalt event, hvor omkring 1000 personer tilmeldte sig.

Dagens tema var "Elevate" – med et program, der fokuserede på AI, og den kommende generation af teknologi, og hvordan disse vil påvirke virksomheder og vores samfund. Gennem inspirerende keynotes, eksperter og spændende kundecases fra Norden, udfordrede vi traditionelle tankemønstre og udforskede muligheden for at genskabe digital kommunikation med slutkunder.   

Du har nu mulighed for at se alle videoer fra dagen. 

Højdepunkter fra dagen

Indhold på Smarter Communication Summit 2024

Introduktion til temaet "Elevate"

Årets moderator og keynote, Elin Hauge, byder velkommen til Smarter Communication Summit 2024 med Lisbet Karlsson, administrerende direktør for PostNord Strålfors.

Digitale postkasser og kundekommunikation

Vi diskuterer digitaliseringen af kundekommunikation i Norden med Ulrik Falkner Thagesen, CEO for e-Boks, Henrik Lönnevi, CEO for Kivra og Lisbet Karlsson, CEO for PostNord Strålfors.

Vi fokuserer på det nordiske landskab, digitale postkasser, sømløse oplevelser, kundeoplevelser (CX), sikkerhed og de nyeste tendenser.

Scandic: Automatisering har frigjort tid og øget datasikkerheden

Oplev, hvordan Scandic, den største hotelkæde i Norden, har effektiviseret deres digitale posthåndtering.

Hør mere vi sammen med Gitte Møberg, Finance Manager hos Scandic Danmark,  præsenterer denne spændende kundecase og deler, hvordan vores løsning har effektiviseret Scandics processer, frigjort værdifuld tid og forbedret deres datasikkerhed.

Frende Forsikring: Effektivisering af dokumenthåndtering

Enestående kundeservice, innovativ teknologi og fokus på kundernes behov har placeret Frende Forsikring i spidsen inden for forsikringsbranchen. 

En stor udfordring inden for forsikringsbranchen er håndteringen af et stort antal dokumenter, der skal sendes til kunderne. Vi får besøg af Kristoffer Schmidt, Business Developer, og Truls Langeland, Systemansvarlig fra Frende Forsikring, som har effektiviseret deres dokumenthåndtering med assistance fra PostNord Strålfors.

Cybersecurity

Få nye indsigter i det udviklende landskab for cybersikkerhed! Det er ikke længere kun en IT-udfordring – det er en afgørende del af forretningsdiskussioner, og alle skal være opmærksomme. Men hvordan forbereder vi os? Hvordan navigerer vi i krisekommunikation?

Anna Wennerstrand, kommunikationsekspert hos Hamkke, deler sine førstehåndserfaringer fra Coops største cyberangreb i Sverige i 2021, mens Hanna Lumikero, CIO for PostNord Strålfors, giver et holistisk syn på IT-sikkerhed.

AI og forretningsstrategi med Elin Hauge

Keynote-session med Elin Hauge, en AI- og forretningsstrateg og My Speaker's Speaker of the Year 2024. Med over 20 års erfaring i at forbinde datadrevne teknologier med forretningsværdi har Elin en enestående evne til at koble forretningsstrategi med anvendelsen af AI. Hun bringer friske perspektiver til velkendte udfordringer og afmystificerer jargon og buzzwords med lethed.

AI panel debat

Deltag i en spændende AI-paneldebat med Elin Hauge, sammen med Ole Thykær, Nordic Product Manager hos PostNord Strålfors, og Sami Niininen, Head of Business Development hos PostNord Strålfors Finland. Sammen diskuterer de fremtidige perspektiver og konsekvenser for virksomheder i Norden.

Telia: Partnerskab har været drivkraften bag ny digital udvikling

Hør mere om Telias strategiske partnerskab med PostNord Strålfors, når vi byder velkommen til Pasi Tolvanen, Department Manager hos Telia. Han vil fortælle mere om, hvordan dette partnerskab ikke blot har muliggjort høj kvalitet inden for fakturering og kundeservice, men også har været drivkraften bag ny digital udvikling. 

Digitalisering af forsyningskæden

Hør mere når Stefan Winbo, Nordic Product Manager hos PostNord Strålfors fortæller mere om digitalisering af forsyningskæden. 

Opsummering og afrunding med Elin Hauge, Erika Hjertén og Lisbet Karlsson

Opsummering og afslutning med Elin Hauge, Erika Hjertén og Lisbet Karlsson, hvor vi sammenfatter de vigtigste indsigter fra dagens event.