Webinar

Webinar
Syntetisk data er fri for persondata og kommer i uendelige mængder - sådan kommer du i gang

Du kan nu se webinaret i en optaget videoversion. Se linket nedenfor.

Syntetisk data er kunstigt skabt data, der ikke indeholder persondata og kommer i uendelige mængder til en lav pris. Syntetisk data kan give os adgang til at løse problemer med kunstig intelligens, som ikke var mulig før.   

Syntetisk data understøtter digitaliseringsstrategien og kan i dag levere stor værdi gennem automatisering af arbejde og bedre løsninger i både private virksomheder og det offentlige.  

Syntetiske data kan desuden bruges til at skabe tekster, billeder, sundhedshistorikker og meget andet, der ligner ægte data og repræsenterer verden så godt, at vi kan bruge det til at træne kunstig intelligens. Det er både billigere, sikrere og giver ofte bedre resultater.  

På dette webinar vil vi i samarbejde med CEO og founder af TodAI, Dan Rose, fortælle mere om, hvordan syntetisk data skabes, hvordan det allerede er i brug, og hvordan du kan bruge syntetisk data til dine løsninger. Desuden vil vi også komme ind på, hvad der skal til for, at du kan komme i gang. 

Oplægsholdere: 

  • Jens Hauerbach, Senior Bidmanager, PostNord Strålfors

  • Raza Qureshi, Data Protections Officer, PostNord Strålfors

  • Dan Rose, CEO og Founder af TodAI. 

Modtag link til webinar

Skriv oplysningerne i formularen og modtag webinarets link.* Obligatoriske oplysninger

 
 

 


Praktisk information

Du kan tilmelde dig helt frem til starten af webinaret. Skulle du være forhindret i at deltage, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du vil få præsentationen og optagelsen tilsendt i en e-mail efter webinaret.

På dagen logger du på senest 5 minutter før start med det link, du modtager på e-mail, når du har tilmeldt dig - og tjek at højtaleren i din pc ikke står på mute.
 
Har du spørgsmål til indholdet på webinarerne, så kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Vi glæder os til din deltagelse!