Webinar

Webinar 
Automatisk videresendelse af Digital Post - i samarbejde med Danske Advokater

Du kan nu se webinaret i en optaget videoversion. Se linket nedenfor.

Til marts er det et år siden at den nye Digital Post løsning (NgDP) gik live. Denne nye hverdag har betydet store udfordringer for de danske virksomheder, og især i advokatbranchen.

Det er tidskrævende at skulle videresende meddelelser manuelt fra de digitale postkasser. Derudover er det en stor udfordring at meddelelser, som sendes på denne måde, bliver sendt ukrypteret til eget mailsystem.

På dette webinar fortæller PostNord Strålfors i samarbejde med Danske Advokater mere om, hvordan Strålfors har hjulpet rigtig mange virksomheder med automatisk videresendelse af både Digital Post og e-Boks Erhverv meddelelser. Desuden vil du også få mere information om, hvordan du som advokatvirksomhed nemt kommer i gang på vores løsning da vi bl.a. giver en instruktion i onboarding processen.

Modtag link til webinar

Skriv oplysningerne i formularen og modtag webinarets link.* Obligatoriske oplysninger

 
 

Praktisk information

Du kan tilmelde dig helt frem til starten af webinaret. Skulle du være forhindret i at deltage, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du vil få præsentationen og optagelsen tilsendt i en e-mail efter webinaret.

På dagen logger du på senest 5 minutter før start med det link, du modtager på e-mail, når du har tilmeldt dig - og tjek at højtaleren i din pc ikke står på mute.
 
Har du spørgsmål til indholdet på webinarerne, så kontakt os på marketing.event@stralfors.dk.

Vi glæder os til din deltagelse!