Klar kommunikation reducerer kredittiden

Uklar kommunikation kan koste dyrt. Som Nordens førende aktør inden for kommunikationsløsninger hjælper vi inkassovirksomheder og virksomheder, der beskæftiger sig med kredithåndtering og factoring, med at få deres budskaber ud til slutkunderne 

Kontakt os

Brancher Finance / Forsikring

Hurtige og korrekte udsendelser der overholder gældende lovgivning 

Kredithåndterings- og inkassovirksomheder håndterer store mængder følsomme oplysninger og er ofte i kontakt med debitorer eller kunder, som har brug for et hurtigt svar. Kommunikation i den rigtige kanal med klare budskaber mindsker risikoen for forsinkede eller udeblevne betalinger, dyr administration og overbelastet kundeservice.  


Vi hjælper kredithåndterings- og inkassovirksomheder med at automatisere og effektivisere deres indgående og udgående kommunikation i de kanaler, det er tilladt at benytte i henhold til de enkelte nordiske landes lovgivning. 

 

Kundanpassad fakturahantering för factoring

Kundetilpasset fakturahåndtering til factoring 

Med fakturahåndtering i Omnichannel kan kredithåndterings- og inkassovirksomheder sikre, at de fakturaer, der udsendes, er kundetilpassede og leveres i den rigtige kanal og det rigtige format, uanset om de sendes fysisk eller digitalt.  

Læs mere om Omnichannel

Digital mailroom

Håndtér indgående kommunikation sikkert og automatisk 

Kredithåndterings- og inkassobranchen håndterer følsomme oplysninger – i høj grad fra fogeden – hvor der stilles krav om ekstra høj sikkerhed. eDistribution sikrer, at indgående fysisk og digital kommunikation indsamles sikkert og automatisk og distribueres til de rigtige modtagere.  

Læs mere om eDistribution

 
Dynamisk kommunikation

Kommunikér vigtige budskaber på en letforståelig måde 

Giv debitoren adgang til vigtige oplysninger på en brugervenlig og nem måde. Gør fakturaen til et interaktivt og responsivt dokument, der tilpasser sig modtagerens skærm og har et klart budskab. Det øger chancerne for, at modtageren læser informationerne.

Læs mere om Responsive dokumenter

eArkiv

Mindre administration med lettilgængelig information

eArkiv gør det nemmere at overholde kravene i forhold til GDPR og at opbevare fakturaer. Digital arkivering gør det samtidig hurtigere at finde oplysninger om en konkret sag, og det reducerer både administrationen og ventetiden og giver personen i den anden ende af telefonen eller på chatten en bedre oplevelse.

Læs mere om eArkiv

 
Klaus-Dalby_585px_Bg-Grey-WG1.jpg
Klaus Dalby
Business Area Manager (finanssektoren), PostNord Strålfors

Vil du vide mere om, hvordan jeres kommunikation kan bidrage til at reducere kredittiden?

+45 60 40 66 09
klaus.dalby@stralfors.dk

Inspiration

Debbie_16-9.jpg

Intellitech/Debbie: Digitalisering øger betalingsraten i inkassobranchen

Samarbejdet med PostNord Strålfors fjerner den sidste rest af menneskelig interaktion fra den fuldautomatiske inkassoløsning Debbie. Baseret på intelligente beregninger øger løsningen betalingsraten for inkassobranchen.

Lowell_16-9.jpg

Lowells løsning revolutionerer branchen

Lowell satser på udvikling af digitale tjenester. Et af de vigtigste initiativer er at tilbyde enkle og hurtige tjenester direkte til mobiltelefonen. – Vi vil gerne være førende i branchen, og derfor skal vi hele tiden finde nye måder at give vores kunder de bedste løsninger på, siger Jens Lindeblad, Head of Digital & Innovation i Lowell.