God betalingsoplevelse i den rigtige kanal

Inkasso, kredithåndtering og factoring handler om at gøre det let at betale. Sandsynligheden for at få betaling til tiden øges, når man tilbyder nemme og tilpassede betalingsløsninger.

Kontakt os

Brancher Finance / Forsikring

Brugervenlige løsninger øger betalingerne

En dårlig betalingsoplevelse gør det sværere at betale. Det er vigtigt at tilbyde nemme og brugervenlige betalingsløsninger, der er tilpasset til debitorerne for at øge betalingsvilligheden. 

PostNord Strålfors hjælper kredithåndterings- og inkassovirksomheder med hurtigt at sende fakturaer til de rigtige personer i den rigtige kanal og giver samtidig mulighed for flere betalingsløsninger. Vi har kendskab til og overholder de love og regler, der gælder for den stærkt regulerede kredithåndterings- og inkassobranche i de forskellige nordiske lande.

 

Mobila betaltjänster

MobilePay i e-Boks øger betalingsviljen

Oplever du, at kunderne glemmer at betale eller betaler for sent? Vidste du, at 98% af alle regninger sendt via MobilePay Invoice, bliver betalt rettidigt, og at regningerne ofte bliver betalt før sidste betalingsdato. Nu får du mulighed for at tilbyde dine kunder at modtage og betale regninger i e-Boks via MobilePay Invoice.

Læs mere om MobilePay i e-Boks

Betalning i Digitala brevlådor

mit.dk betalingsløsninger

mit.dk understøtter flere forskellige betalingsløsninger, som du kan tilbyde dine kunder. Hvis der er flere, så vælger kunden selv sin foretrukne løsning, blandt andet MobilePay til app-betalinger med mit.dks mitPay, Open Banking med Aiia, Betalingsservice eller Kreditkort.

Læs mere om betaling i mit.dk

 
Mobilfaktura

Nedsæt tiden fra opfordring til handling

Fang opmærksomheden med sms. Ved brug af Mobilfaktura sendes en sms med et link til en landingsside med alle betalingsoplyninger. Den er tilpasset debitorens betalingskanaler med alle de informationer, der er nødvendige for at sikre nem og hurtig betaling.

Læs mere om Mobilfaktura

Pappersfaktura

Fysiske fakturaer med henblik på tryg og sikker levering

Fysiske fakturaer er et betalingsalternativ, der opleves som tillidsvækkende, pålideligt, og som har høj leveringssikkerhed. Med en QR-kode direkte på den fysiske faktura, kan den også knyttes til tjenester som betaling og chat.

Læs mere om Papirfaktura

 
Klaus-Dalby_585px_Bg-Grey-WG1.jpg
Klaus Dalby
Business Area Manager (finanssektoren), PostNord Strålfors

Vil du vide mere om, hvordan du kan gøre det lettere at betale? Kontakt os, så fortæller vi mere.

+45 60 40 66 09
klaus.dalby@stralfors.dk

Inspiration

Bedre betalingsoplevelser fører til kortere kredittid

Bedre betalingsoplevelser fører til kortere kredittid

Kunder og debitorer har forskellige betalingsevner og forskellige præferencer, når det gælder kommunikations- og betalingsmetoder. Derfor er det vigtigt, at kredithåndterings- og inkassovirksomheder arbejder med betalingsoplevelsen som en vigtig del af hele kundeoplevelsen.

Lowell_16-9.jpg

Lowells løsning revolutionerer branchen

Lowell satser på udvikling af digitale tjenester. Et af de vigtigste initiativer er at tilbyde enkle og hurtige tjenester direkte til mobiltelefonen. – Vi vil gerne være førende i branchen, og derfor skal vi hele tiden finde nye måder at give vores kunder de bedste løsninger på, siger Jens Lindeblad, Head of Digital & Innovation i Lowell.