Sikre kommunikations-
tjenester til nordiske forsikringsselskaber

Det er forretningskritisk for forsikringsselskaberne at kunne opbevare og håndtere informationer sikkert. PostNord Strålfors' løsninger gør det nemmere at overholde reglerne og samtidig fastholde kvaliteten. 

Jeg vil gerne kontaktes

Brancher Finance / Forsikring

Sådan reduceres risici i forbindelse med databeskyttelse

Forsikringsbranchen er meget reguleret, og forsikringsselskaberne håndterer ofte følsomme personoplysninger i forbindelse med f.eks. forsikringsansøgninger og skadebehandling. Hele kommunikationskæden lige fra indgående og udgående kommunikation til kunderne skal leve op til de enkelte landes love og regler. Manglende databeskyttelse kan også mindske kundernes og omverdenens tillid og dermed påvirke forsikringsselskabets konkurrenceevne. 

Der kræves dog ikke kun intern forståelse og omhyggeligt arbejde med databeskyttelse. Det er vigtigt, at forsikringsselskaberne påtager sig ansvaret og sikrer databeskyttelsen, selv når de samarbejder med en partner til at håndtere deres kommunikation.

Strålfors samarbejder i Danmark og resten af Norden med store kunder, der håndterer store mængder særligt følsomme oplysninger. Vores kommunikationstjenester, der dækker både digital og fysisk kommunikation, hjælper vores samarbejdspartnere med at opretholde en høj datasikkerhed og levere indgående og udgående kommunikation hurtigt, sikkert og omkostningseffektivt. Sammen reducerer vi risici og træffer forebyggende foranstaltninger, der beskytter data.

Strålfors er den rigtige samarbejdspartner, når der stilles særlige krav til GDPR og sikkerhed

  • Har ISO 27001-certificering og andre vigtige certificeringer
  • Arbejder aktivt med sikkerhed og databeskyttelse for at efterleve de enkelte landes love og regler. 
  • Har en lang tradition for at arbejde med følsomme personoplysninger og sikkerhedsklassificeret information.
  • Opbevarer data inden for EU/EØS, håndterer data i Norden og har et passende niveau af databeskyttelse.
  • Høj specialiseret viden om de obligatoriske krav i f.eks. EBA krav, fremtidens DORA eller NIS-2, og hvad der kan forhandles for den enkelte opgave
  • Sikrer korrekt håndtering af oplysninger via aftaler, egne risikovurderinger og retten til at foretage interne og eksterne revisioner. Vores Compliance Team er klar til at besvare de indledende templates om informationssikkerhed og vedligeholde de årlige opdateringsark, der følger med i aftalerne.
  • Vi har gennem mange års erfaring med disse særlige virksomheders krav, opbygget en bred portefølje af revisionserklæringer, som dækker både GDPR-kontroller og IT-sikkerhedskontroller. 

Læs mere om vores arbejde med compliance og databeskyttelse:

ISO 27001 skyddar mot IT-brott

ISO 27001 beskytter mod IT-kriminalitet

Vores ISO 27001-certificering sikrer proceshåndtering, risikostyring og overblik, som alle er vigtige parametre med hensyn til at garantere IT-sikkerheden for vores kunder.

Læs mere

 
Strikt compliance-program

Effektivt compliance-program

Vi arbejder løbende med informationssikkerhed for at beskytte os mod databrud og sikre, at kundedata håndteres sikkert og korrekt.

Læs mere

Våra certifikat för olika verksamheter

Vores certificeringer i forskellige virksomheder

Certificeringerne viser bl.a., at vi har identificeret risici og truffet forebyggende foranstaltninger for at beskytte os mod brud på informationssikkerheden.

Se vores certifikater

 
Lise Boelsmand_500px_Circle_Bg-lightGrey.jpg
Lise Boelsmand
Key Account Manager, PostNord Strålfors

Vil du vide mere om, hvordan du kan sikre din kommunikation og samtidig opfylde branchens krav? Kontakt os, så fortæller vi mere. 

+45 51 20 09 22
lise.boelsmand@stralfors.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Inspiration

Maria Lund-Søltoft

Sådan bliver forsikringsselskaberne ved med at være relevante på et skiftende marked

Forsikringsselskaberne står over for store udfordringer, fordi lovkravene stiger, teknologien udvikler sig, og nye generationer af kunder forventer fleksible og tilgængelige kontaktveje. Maria Lund-Søltoft, som har stor erfaring med forretningsudvikling i forsikringsbranchen, forklarer, hvordan udviklingen påvirker forsikringsselskaberne, og hvordan de kan udvide deres forretning ved at forblive relevante på et skiftende marked.

Customer-IQ_Experts-panel_Fremtid-Forsikring_16-9.jpg

Skadebehandling med kunden i centrum

Det norske forsikringsselskab Fremtind Forsikring behandler hvert år hundredtusindvis af skadeanmeldelser. Virksomheden bruger en kombination af brugervenlige digitale tjenester og sensitivitetstræning for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse og kunne yde personlig betjening af høj kvalitet.