Problemfri skadebehandling med effektiv håndtering af indgående kommunikation

Når uheldet er ude, forventer kunden problemfri og hurtig skadebehandling. Det betyder, at forsikringsselskaberne skal være i stand til effektivt at kunne håndtere både indgående kommunikation og dokumentation.  

Jag vil gerne kontaktes

Brancher Finance / Forsikring

Digitalisér skadebehandlingen

42% af kunderne stoler ikke fuldt ud på deres forsikringsselskab (1). Langsom sagsbehandling eller uklare svar kan koste tillid. Hvis forsikringsselskaberne vil styrke tilliden og forbedre kundeoplevelsen, er de nødt til at have effektive processer til håndtering af indgående kommunikation på tværs af forskellige kanaler. Desuden skal de være i stand til hurtigt at finde de rigtige informationer i deres arkiver. 

(1) IBM: "Research Insights: Elevating the insurance customer experience", 2020.

PostNord Strålfors hjælper forsikringsselskaber med at effektivisere deres indgående kommunikation samt oprette og vedligeholde søgbare og sikre arkiver.

Automatisera all inkommande dokumentation i skadeärenden

Automatisér al indgående dokumentation i skadesager 

Forsikringsselskaber kan i forsikringssager modtage dokumentation både fysisk og digitalt. Hvis forsikringsselskaberne skal kunne hjælpe kunderne hurtigt med skadebehandling, er de nødt til at automatisere og effektivisere den indgående dokumentation uanset format. eDistribution indsamler, digitaliserer og leverer digitale og fysiske skadedokumenter og skadefakturer til skadebehandlingssystemet.  

Læs mere om eDistribution

Lagra dokumentationen digitalt, sökbart och spårbart

Opbevar dokumentationen digitalt, søgbart og sporbart 

I kundeservice og skadebehandling er der behov for at kunne få adgang til en masse vigtig dokumentation. Med eArkiv opbevares kommunikationen digitalt, så medarbejderne kan søge, spore, sende og downloade allerede sendte fakturaer, sager, aftaler og anden kommunikation. Det giver en mere effektiv håndtering og en bedre kundeoplevelse. 

Læs mere om eArkiv

 
Lise Boelsmand_500px_Circle_Bg-lightGrey.jpg
Lise Boelsmand
Key Account Manager, PostNord Strålfors

Vil du vide mere om, hvordan du kan kommunikere effektivt med forsikringstagerne? Kontakt os, så fortæller vi mere. 

+45 51 20 09 22
lise.boelsmand@stralfors.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Inspiration

Maria Lund-Søltoft

Sådan bliver forsikringsselskaberne ved med at være relevante på et skiftende marked

Forsikringsselskaberne står over for store udfordringer, fordi lovkravene stiger, teknologien udvikler sig, og nye generationer af kunder forventer fleksible og tilgængelige kontaktveje. Maria Lund-Søltoft, som har stor erfaring med forretningsudvikling i forsikringsbranchen, forklarer, hvordan udviklingen påvirker forsikringsselskaberne, og hvordan de kan udvide deres forretning ved at forblive relevante på et skiftende marked.

Customer-IQ_Experts-panel_Fremtid-Forsikring_16-9.jpg

Skadebehandling med kunden i centrum

Det norske forsikringsselskab Fremtind Forsikring behandler hvert år hundredtusindvis af skadeanmeldelser. Virksomheden bruger en kombination af brugervenlige digitale tjenester og sensitivitetstræning for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse og kunne yde personlig betjening af høj kvalitet.