Bæredygtige processer kræver smarte løsninger

Bæredygtighed er noget, der præger og påvirker hele virksomheden. Man kan ikke vælge nogen anden kurs, hverken i stort eller småt. Vi bringer jeres virksomhed og jeres kunder fremad og videre ad den rette vej. 

Kontakt os

Brancher Energi

Vær på forkant med en komplet bæredygtig dagsorden der dækker alt både internt og eksternt

I kan fremme bæredygtighedsarbejdet ved at tilbyde jeres kunder energi fra vedvarende kilder. På den måde bliver bæredygtighedsambitionerne også synlige for omverdenen. Men omstillingen bliver ikke komplet, hvis ikke de interne og eksterne processer samtidig gøres mere bæredygtige. PostNord Strålfors har stor erfaring med at hjælpe forsyningsbranchen med at imødekomme kundernes stigende krav om bæredygtighed på flere områder.

Digitalisering er et af de mest grundlæggende tiltag, når man vil skabe mere bæredygtige processer. I Bain & Companys undersøgelse ”Which Key Technologies Are Improving Sustainability in Your Sector” omtales digitalisering som et incitament til at fremme energibevidste vaner.

Vi sikrer med moderne digitale kommunikationsløsninger, at I og jeres kunder er på forkant – og har en bæredygtig position.

 

Digital kommunikation giver større bæredygtighed

Jeres kunder stiller store krav om, hvor de ønsker at modtage kommunikation, og hvordan de vil kommunikere - og i dag betragtes bæredygtig adfærd som en selvfølge. Med tovejskommunikation i digitale kanaler sparer I ikke kun unødvendig brug af papir, porto og fysiske transporter, men også interne ressourcer.

Læs mere om vores digitale kanaler, som kan bidrage til større bæredygtighed:

e-Boks
Velkendt digital platform til din kundekommunikation.

mit.dk
Nye muligheder for både at læse og reagere på vigtige henvendelser. 

Mindre klimaaftryk med automatisering af indgående kommunikation

eDistribution modtager indgående kommunikation, klassificerer og distribuerer den til rette modtager. Det giver en sikker digital løsning til automatisk intern fordeling af dine indkommende e-Boks/Digital Post/mit.dk meddelelser.>

Læs mere om vores løsninger til automatisering og digitalisering af jeres flow:

eDistribution
Automatisering af indgående kommunikation  – effektiv, hurtig og sikker.

Business Integration Management
Automatisér og effektivisér jeres elektroniske handels- og fakturaflow.

 

Skab større bevidsthed hos jeres kunder med digitale, personlige tips

Det er altid vigtigt at være opmærksom på sit elforbrug – det gælder også, selv om energien er vedvarende og grøn. Med smarte funktioner og kommunikation, der er skræddersyet til kundens behov – så kunden f.eks. kan følge sit elforbrug og få personlige tips og produkttilbud – sørger vi for, at I øger bevidstheden hos jeres kunder. Kundernes engagement i bæredygtighed stiger, når der skabes større bevidsthed om forbruget.

Læs mere om vores løsninger, som kan tilpasse indhold, udseende og interaktivitet i jeres digitale og fysiske kanaler:

Responsive dokumenter

Kenneth-Lundo_Cirk-632px_Bg-Grey-WG1_221117.jpg
Kenneth Lundøe
Key Account Manager, Postnord Strålfors

Vil du vide mere om, hvordan du gør jeres kommunikation mere omkostningseffektiv og bæredygtig – og samtidig opfylder kundernes krav? Kontakt os, så fortæller vi mere.

+45 21 97 10 70
kenneth.lundo@stralfors.dk

Inspiration

Digitalization-and-environmental-impact_16-9.jpg

Sådan kan digitalisering reducere din virksomheds miljøpåvirkning

Vidste du, at 100.000 papirfakturaer svarer til 14.600 kilometers bilkørsel eller en rejse tur/retur til Thailand? Du kan bidrage til en grønnere planet ved at digitalisere mere. Vi forklarer hvordan.

Sustainability_Miljomassigt-ansvar_16-9.jpg

Miljømæssigt ansvar

Vi arbejder løbende på at reducere vores miljøpåvirkning. Det overordnede miljømål er at være fossilfri inden 2030.

Ikano-Bank_16-9.jpg

Ikano Bank: Digital partner med et langt og tæt samarbejde

En Omnichannel-løsning fra PostNord Strålfors giver både tids- og omkostningsbesparelser for Ikano Bank. Den understøtter også virksomhedens bæredygtighedsarbejde. Nøglen er et langsigtet partnerskab, hvor man udvikler sig sammen.

Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft – en digital succeshistorie i forsyningsbranchen

Skellefteå Kraft har gennemgået en imponerende digital rejse. Trods store udfordringer er Skellefteå Kraft i dag en effektiv virksomhed med Sveriges måske bedste kundeservice i forsyningsbranchen. – Uden PostNord Strålfors' kundefokus var vi aldrig nået så langt, siger Eva-Lena Berglund, chef for Fakturering.

Compliance_16-9.jpg

"Det handler dybest set om tillid"

PostNord Strålfors håndterer hver dag enorme mængder personoplysninger. – Det handler dybest set om tillid, og om at vores kunder og medarbejdere skal føle sig helt trygge ved, at vi kan levere det, vi lover, både digitalt og fysisk. Og at vi håndterer kundernes data på en korrekt og sikker måde, siger Martin Nyberg, Chief Compliance Officer i PostNord Strålfors.

Guide med tips for forsyningselskaber

I "Forsyningsbranchens guide til smartere kommunikation" kan du læse mere om, hvordan smart kundekommunikation og automatiserede flows kan hjælpe forsyningsselskaber med at øge kundeloyaliteten og effektivisere deres arbejde.

Download guiden

Energiguide_Faksimil-DK_Circle_Bg-Green_G4.jpg