e-Boks giver sikker kommunikation med dine kunder og medarbejdere

Ønsker du, at dine kunder, leverandører og medarbejdere skal kunne modtage breve fra din virksomhed direkte i deres e-Boks? Det er muligt med vores e-Boks løsninger.

eBoks-solution_872px.jpg

Med vores e-Boks løsninger kan du hurtigt og nemt udveksle dokumenter elektronisk med virksomhedens kunder, leverandører og medarbejdere.

Du slipper for papirarbejde og administration og kan i stedet optimere dine arbejdsprocesser og få mere tid til din virksomhed. Der er også mange fordele for modtagerne. De får bedre oversigt over deres dokumenter, og det bliver lettere for dem at finde vigtige dokumenter, som desuden opbevares sikkert i et beskyttet IT-miljø.

Sådan fungerer det

Det er nemt. Du sender bare dine datafiler til os, så tager vi os af den nødvendig bearbejdning og levering til e-Boks. Med vores e-Boks-løsninger behøver du ikke bekymre dig om sikkerheden. Al kommunikation sker via sikre og krypterede datakanaler og helt i overensstemmelse med reglerne i persondataforordningen.

Løsninger

e-Boks Standard Solution er en løsning for virksomheder, der ønsker at kommunikere med deres kunder, medarbejdere og leverandører via e-Boks. Der kan tillægges følgende ydelser til standardløsningen for digitale breve i e-Boks:

  • Svardialog – du kan spare tid på sagsbehandling ved at oprette en sikker digital dialog med dine kunder. Via en fortrolig og sikker korrespondance kan dine kunder svare på dokumenter modtaget i e-Boks.
  • Digital underskrift – du kan reducere svar tiden og forbedre signeringsraten ved at fremsende breve til signering med NemID i e-Boks. Dine kunder får muligheden for at underskrive og returnere dokumenter hurtigt via pc eller mobile enheder.
  • Betaling – du kan forbedre din cash-flow og forhindre churn ved at oprette betaling funktion i e-Boks. Dine kunder får muligheden for at betale regninger eller tilmelder til automatisk betaling direkte fra e-Boks.


Der er to supplerende løsninger for mindre virksomheder uden behov for synlig afsender i e-Boks og udsendelse af HR relaterede materialer til medarbejdere:

e-Boks SME Solution er designet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at kommunikere med deres kunder via e-Boks uden den store etableringsomkostning.

e-Boks Basic HR Solution er en enkel løsning, når din virksomhed ønsker at sende lønsedler og andre HR dokumenter elektronisk til medarbejdernes personlige e-Boks.


Relaterede løsninger og information