Print og kuvertering

Når præcision møder effektivitet. Med produktionsfaciliteter i hele Norden og mere end 100 års erfaring, leverer vi ikke kun print og kuvertering, men en garanti for kvalitet, hastighed og sikkerhed.

Din erfarne og pålidelige partner i print og kuvertering

En af de største nordiske leverandører

Som en af de førende printleverandører i Norden, med mere end 100 års erfaring og flere produktionssites i alle nordiske lande, er vi en pålidelig partner, hvis du ønsker outsourcing af print og kuvertering.

Vores kapacitet til at håndtere stor volumener og omfattende printproduktion har gjort os til et foretrukket valg for en bred vifte af både offentlige og private virksomheder i forskellige brancher. 

Sikkerhed som standard i alle vores processer

Sikkerhed er fundamentet i alle vores print- og kuverteringsprocesser. Al produktion sker med høje sikkerheds- og fortrolighedsstandarder i henhold til veldokumenterede kvalitets- og miljøstyringssystemer, der opfylder kravene i ISO 9001 og ISO 14001. Med teknologi som Strålfors Reliable Mailing (SRM), garanterer vi desuden, at vores systemer sikrer nøjagtighed, sporbarhed og fortrolighed i hver forsendelse, hvilket styrker tilliden mellem jer og jeres kunder.

Alle produktionsenheder under PostNord Strålfors er kompatible med hinanden, hvilket giver ekstrem høj pålidelighed. Hvis der opstår problemer ét sted, flyttes produktionen til et andet sted.

Fleksibilitet og pålidelighed

Print og kuvertering er en fleksibel løsning, som vi tilpasser fuldstændigt efter jeres kommunikationsbehov. Som et førende printcenter har vi ekspertisen og tager hånd om alt fra indgående datafiler og databehandling til print af breve, kuvertering og indsendelse til valgfrie distributører.

De mest komplekse løsninger inden for print og kuvertering er helt tilpassede. Vi definerer altid opgaven sammen med jer og udarbejder derefter en løsning, der passer til jeres specifikke behov.

Indlevering og servicemål

Ved et ekstra tillæg tilbyder vi, at du kan skrive og sende dine breve hele døgnet. For distribution af f.eks. Brevet eller Quickbrevet ved PostNord Danmark eller DAO, kan datafiler sendes til PostNord Strålfors indtil kl. 6.00 på hverdage for omdeling som Quickbrev efterfølgende hverdag og omdeling som Brevet indenfor 5 hverdage.

 

Har du brug for en standard printydelse, kan du læse mere om We Mail her.

Print og kuvertering er en del af Omnichannel

I dag skal jeres kunder uden besvær og med den samme oplevelse, kunne bevæge sig imellem forskellige kanaler – det skal være Omnichannel. Har du brug for hjælp? Kontakt vores Omnichannel-eksperter.

+45 33 86 86 86

Skriv til os

Kunder der anvender print og kuvertering

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital satser på dynamisk indhold

Personaliserede udsendelser og responsive fakturaer fra PostNord Strålfors øger træfsikkerheden. ”Vi forlader klumpede formater som PDF og åbner op for, at vores kunder kan finde informationerne fra os i den kanal og på den platform, de foretrækker”, forklarer Fredrik Welin