Print og kuvertering

Print og kuvertering er for jer, der stiller høje krav til fleksibilitet, levering og sikkerhed. Løsningen er komplet tilpasset jeres kommunikationsbehov, naturligvis med leverance i hele Norden og med forbindelser til hele vores Omnichannel-tilbud.

Brevet udfylder en vigtig rolle

Brevet er en vigtig kanal for skriftlig kommunikation, hvis I vil fange jeres kunders opmærksomhed, sende noget, der kan opfattes som privat, eller noget kunderne ønsker at gemme. Mange ønsker stadig at få deres regninger i postkasser, og de fleste synes, det er vigtigt at bankpapirer og skatteskemaet er i papirformat.

Høj pålidelighed

Print og kuvertering er en fleksibel løsning, som vi tilpasser fuldstændigt efter jeres kommunikationsbehov. Vi tager hånd om alt, fra indgående datafiler og databehandling til udskrift og kuvertering samt indsendelse til valgfrie distributører.

Al produktion sker med høje sikkerheds- og fortrolighedsstandarder i henhold til veldokumenterede kvalitets- og miljøstyringssystemer, der opfylder kravene i ISO 9001 og ISO 14001.

Alle produktionsenheder under PostNord Strålfors er kompatible med hinanden, hvilket giver ekstrem høj pålidelighed. Hvis der opstår problemer ét sted, flyttes produktionen til et andet sted.

De mest komplekse løsninger inden for print og kuvertering er helt tilpassede. Vi definerer altid opgaven sammen med jer og udarbejder derefter en løsning, der passer til jeres specifikke behov.

Strålfors Reliable Mailing (SRM)

SRM (Strålfors Reliable Mailling) er et system, der øger sikkerheden for fysisk post. Funktionen betyder, at hver enkelt trykt og kuverteret forsendelse kontrolleres ved hjælp af optisk læsning mod data i printfilen, inden den videreføres til distributionen. Forkerte forsendelser sorteres og genprintes. Sådan giver SRM fuld sporbarhed helt ned på forsendelsesniveau.

Læs mere om omnichannel hos os her.

Tilpasset og sikker

  • Komplet service i hele Norden
  • Sikker håndtering af data
  • Kanal der fanger kundens opmærksomhed
  • Tilpassede løsninger
  • Høj pålidelighed

Har du brug for en standard printydelse, kan du læse mere om We Mail her.

Print og kuvertering er en del af Omnichannel

I dag skal jeres kunder uden besvær og med den samme oplevelse, kunne bevæge sig imellem forskellige kanaler – det skal være Omnichannel. Har du brug for hjælp? Kontakt vores Omnichannel-eksperter.

+45 33 86 86 86

Skriv til os

Kunder der anvender print og kuvertering

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital satser på dynamisk indhold

Personaliserede udsendelser og responsive fakturaer fra PostNord Strålfors øger træfsikkerheden. ”Vi forlader klumpede formater som PDF og åbner op for, at vores kunder kan finde informationerne fra os i den kanal og på den platform, de foretrækker”, forklarer Fredrik Welin