Skab hvad som helst med 3D-print

Lynhurtig produktion og levering af 3D-print i høj kvalitet, der giver dig helt nye muligheder for at forbedre dine forretninger. Med vores brugervenlige 3D-print portal behøver I ingen forudgående viden.

Besøg 3D-portalen

Om 3D print

  • Meget korte produktionstider
  • Minimal tid for markedsintroduktion
  • Lave udviklingsomkostninger
  • Kræver ingen forudgående viden.
  • Tilpas produkter til individuelle formål eller kunder
  • Billigt at oprette og afprøve forskellige versioner af prototyper
  • Undgå opbevaring – udskrift på anmodning
  • Gør det umulige muligt – komplekse geometriske former og blandede materialegenskaber

Kun fantasien sætter grænser

Med 3D-print får I helt nye muligheder for at forbedre jeres forretning. I kan vise et 100% kundetilpasset produkt på salgsmødet, producere en enkelt reservedel, lige når I får brug for den eller teste mange forskellige versioner af en prototype, uden at det koster en formue. Kun fantasien sætter grænser – og det kræver ingen forkundskaber.

Vi tager os af hele kæden

3D-print er meget hurtigere og billigere end traditionelle fremstillingsmetoder, såsom støbning. Pludselig er det økonomisk overkommeligt at fremstille et enkelt eksemplar af et produkt. Det er ligeledes muligt at opnå komplekse geometriske former, som ville være umulige at opnå ved støbning.

I 3D-print portalen kan I bestille døgnet rundt og lynhurtigt få tilpassede produkter og reservedele, så virksomheden ikke unødigt står stille.

Helt nye muligheder for jeres virksomhed

Dit produkt kan få præcis de egenskaber, som behøves. Selv i tilfælde hvor der stilles høje krav til materialet, såsom industricertificeret metal til tungindustrien og biokompatibel plastik til medicinalindustrien. PostNord Strålfors kan i dag printe i hård plast (akrylplast), termoplast, ABS-plast og nylon.

Det er ligeledes muligt at printe bevægelige dele, f.eks. skruelåg eller briller med bevægelige stænger – og hårdhed i gradienten, fra blød gummi til hårdt som sten. Det giver helt nye muligheder for jeres virksomhed.

Forudgående viden er ikke nødvendigt

Det bedste ved vores 3D-print er, at I ikke behøver at have forudgående viden. Med et plugin kan I selv printe et 3D produkt direkte fra dit CAD-program. Hvis I ikke har kendskab til CAD, kan I med et enkelt klik få hjælp af vores eksperter i PostNord Strålfors til at fremstille netop det produkt, I har brug for. Vi er kun et hurtigt klik væk!

Høj sikkerhed

Alle informationer i vores 3D-print portal er krypterede, så I som kunde aldrig skal frygte, at dine produktfiler falder i forkerte hænder. Kun hvis I aktivt inviterer andre, for eksempel en ekspert fra PostNord Strålfors, gøres oplysninger tilgængelige for den inviterede person. Vi har desuden fortrolighedsaftaler med alle vores kunder.

Stort fokus på miljø

Vi bruger altid 3D-printere, der er placeret så tæt på jeres virksomhed som muligt, for at minimere transportafstande. Vores lokaler er nøje udformet til af printe i 3D, så restprodukter ikke skader miljøet.

Vil du vide mere om vores 3D solutions?

Kontakt os, hvis du vil drøfte, hvordan du kan udnytte mulighederne med 3D Solutions i din virksomhed. Vi har eksperterne, som kan hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt produkt.

+45 88 33 00 35

Skriv til os

Kunder der anvender 3D-print

Karolinska_16-9.jpg

Karolinska Universitetshospital

På Karolinska Universitetshospitals børnerøntgenafdeling bruger ortopæder og kirurger 3D-printede kropsdele for bedre at kunne forstå misdannelser inden en operation og i forbindelse med prøveoperationer.

16-9_SJ_3D.jpg

SJ togoperatør i Sverige: 3D-print gav hurtigere togservice

Siden SJ begyndte at 3D-printe reservedele hos PostNord Strålfors, er servicetiden reduceret. Nu er der flere tog i drift, og samtidig er funktionaliteten forbedret.

Tada_16-9.jpg

Tada Medical

Med 3D-print kan startupvirksomheden Tada Medical fremstillige billige prototyper. Målet er at udvikle en behandling til kræftpatienter, som forhindrer smertefulde blærer i munden uden alvorlige bivirkninger.

Filip-Sandberg_Glenair-Nordic_875x500.jpg

Glenair Nordic: Nemmere salgsproces med 3D-print

Med 3D-printede prototyper kan Glenair Nordic vise sine kunder, hvordan et kundetilpasset produkt vil fungere i virkeligheden. Det er en meget stor hjælp i salgsprocessen, siger Filip Sandberg, teknisk salgschef.