Mobile-Payment_Mobile-invoice_3-1_2.jpg

Med mobilfaktura kan kunden selv vælge

I dag vi altid mobilen med os, hvis vi får en SMS, kan denne håndteres med det samme. Med mobilfaktura bliver I betalt hurtigere, og jeres kunder bliver mere tilfredse, da de selv kan bestemme hvornår og hvordan de vil betale.

Netop nu ser vi en hurtig udvikling inden for betalingsløsninger takket være e-handel. Vi ved, at 78 procent af dem, der benytter e-handel, vil kunne vælge mellem forskellige betalingsalternativer. Kunden vil kunne dele omkostningerne over flere forskellige bank- og betalingskort, bruge en betalingsapp eller foretage en direkte betaling via banken.

Derfor har vi udarbejdet løsningen mobilfaktura, så jeres kunder selv kan bestemmer nøjagtigt, hvor og hvordan de vil betale. Mobilfaktura tilbyder flere forskellige betalingsmuligheder – hurtigt og enkelt direkte fra telefonen.

Hurtige indbetalinger

En af de store fordele med mobilfaktura er, at en SMS får meget højere opmærksomhed end meddelelser via andre kanaler. Vi har altid telefonen på os, og vi reagere hurtigt på vigtige meddelelser. Tiden fra opfordring til handling er derfor også meget kortere, og det gælder ikke kun den yngre generation, som er mere vant til mobile løsninger.

Betalingen er integreret

Tidligere SMS-løsninger til betaling på mobilen har kun omfattet betalingsbeløb og OCR-nummer. Med mobilfaktura er betalingsfunktionen en integreret del af løsningen, og modtageren får direkte mulighed for at vælge betalingskanal. Kunden får en SMS med et link til en side med alle betalingsoplysninger.

Siden udformes efter jeres specifikationer – bl.a. hvilke betalingskanaler modtageren skal kunne benytte. Det er desuden muligt at inkludere andre budskaber, oplysninger eller markedsføring i meddelelsen til kunden.

På betalingssiden betaler kunden fakturaen via mobilen ved at vælge mellem tilgængelige betalingskanaler. Det kan være internetbank, kort eller forskellige nordiske betalingsapps som Swish, Vipps eller MobilePay.

Hvis der ønskes ekstra høj sikkerhed, kan der anvendes e-identifikation. Dem, der vælger kortbetaling, skal bare udfylde kortoplysninger én gang, så gemmes de i systemet.

Relaterede løsninger og kundecases

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling i e-Boks

e-Boks tilbyder betaling direkte i postkassen som en smart ekstrafunktion. Det gør det nemmere for modtageren at betale fakturaen til tiden.

Papirfaktura

Papirfaktura

En papirfaktura er let at tilpasse en målgruppe. Det er en sikker kanal for mange af jeres kunder, og den er nem at tilføje til udgående kanaler, som er digitale.

IKANO-bank_16-9.jpg

Ikano Bank

Ikano Bank opfylder kundernes behov med en ny digital platform fra PostNord Strålfors. I dag sender banken nemt fakturaer via Vipps, mobilfaktura, e-faktura og Digipost i Norge.

Vil du vide mere om Mobilfaktura?

Vil du have tips til, hvordan din virksomhed kan udnytte alle fordelene med mobilfaktura? Lad vores eksperter hjælpe jer. Kontakt os for gratis rådgivning.