We Mail

Vil du have andre til at håndtere print, kuvertering, og distribution af dine breve? Så er We Mail standardløsningen noget for dig.

Spar tid og penge på dine breve med We Mail

Sådan fungerer We Mail

  • Du vælger, om du vil sende direkte fra din desktop via en klientapplikation eller via filoverførsel. Vælg, om brevene skal sendes som Breve eller Quickbreve. Du kan også sende til dine kunder i udlandet
  • Send op til 8 ark farveprint i C5 konvolutter, med print på begge sider
  • Vi sørger for, at du altid betaler de gældende porto priser
  • Vælg om vi skal sende til e-Boks, mit.dk eller Digital Post når der er en tilmelding
  • PostNord Strålfors sørger for print, kuvertering og distribution
  • Du modtager en kvittering
  • Du får statistik over dit forbrug.

We Mail kan bruges til mange formål

Dine breve sendes i C5 konvolutter med stor rude som skal indeholde afsenderadresse øverst i ruden. Her kan også sættes et logo. Du kan for hvert brev vælge, om du vil sende brevene som Brev eller som Quickbrev (dag-til-dag levering). Når du bruger Connect Direct, kan du vedhæfte et bilag til dine breve og bruge brevflettefunktion i Word til at skrive det samme brev til flere modtagere.

Har du større brevudsendelser, sender du bare en fil til os, så tager vi os af resten (ekstra service mod betaling). Du kan sende datafiler som standard i PDF format eller i de formater du ønsker, fx filer med rådata som  XML eller CSV, hvor vi på forhånd har aftalt dokumentopsætningen. Sidstnævnte tilbydes som en tillægsydelse.

Indlevering og servicemål

Du kan skrive og sende dine breve hele døgnet. For distribution af f.eks. Brevet eller Quickbrevet ved PostNord Danmark eller DAO, kan datafiler sendes til PostNord Strålfors indtil kl. 6.00 på hverdage for omdeling som Quickbrev efterfølgende hverdag og omdeling som Brevet indenfor 5 hverdage.

Pris

Du betaler en fast, lav pris, der dækker både print, indlevering og porto og får en månedlig faktura.

Der er en engangsbetaling for oprettelse til We Mail. Prisen og det praktiske afhænger af den valgte indleveringskanal. Klik og se priser for We Mail.

Sådan kommer du i gang

Du skal indgå en aftale med PostNord Strålfors, der opretter brugere og et begrænset antal administratorer.

Vi tilbyder undervisning i Connect Direct gennem vores e-learning videoer. 

Vil du vide mere?

Med trykt kommunikationsmateriale skaber du tillid. Vil du vide, hvordan du kan gøre brug af disse muligheder? Kontakt os. 

+45 33 86 86 86

Skriv til os

Inspiration og kundecases

Kontolink-16-9.jpg

Kontolink: Breve styrker dialogen og giver flere møder

Fysiske breve hører fortiden til. Det var den umiddelbare reaktion hos Kontolink, men i dag er dialogen med mulige kunder styrket, og sælgerne booker flere møder. Brevene fungerer som døråbner og prisen er langt under det halve sammenlignet med online annoncering.

Duos_16-9.jpg

DUOS frigør vigtig tid med We Mail-løsning

På 15 minutter klarer DUOS Gruppen i dag det, der tidligere tog 32 timer. Manuelt arbejde med at printe, kuvertere og afsende breve er afløst af værdiskabende opgaver inden for rekruttering og kvalitetssikring.

GAB3641_Posten__0147_5_1600x900px.jpg

Sådan kommer du i gang med Direct Mail

Selvom flere og flere virksomheder fokuserer mere og mere på den digitale kommunikation, så er der stadig stor effekt ved at benytte fysisk kommunikation. Direct mail er betegnelsen for fysisk udsendelse af breve til potentielle- eller nuværende kunder.