3-1_Transform_enklere-dokumenthantering_HERO3.jpg

Enklere og smartere dokumenthåndtering

Transform® er løsning, som kan skaleres, så den passer til alle behov – fra implementering i en enkelt afdeling, til en komplet integration i en hel organisation.

Download guide

Kommuniker bedre med dine kunder

Med Transform® producerer du professionelle breve, aftaler, fakturaer, ordreformularer og labels ved hjælp af output fra dit virksomhedssystem. Den lette og brugbare designløsning gør, at du kan tilpasse dokumenter og skabe kreative leverings- og procesflows.

Integreres med eksisterende systemer

Transform® gør det også nemt at omdanne scannede papirdokumenter til elektroniske flows. Løsningen passer alle førende scannere og multifunktionsenheder, hvilket betyder, at du ikke er nødt til at begrænse dig i dit valg af hardware.

En løsning til flere behov

Transform® findes på flere sprog og kan integreres smidigt med såvel dine eksisterende virksomhedssystemer som Strålfors' fremtidssikrede digitale arkivløsninger. Dette nedsætter risikoen for fejl, at du mister vigtig information, og minimerer samtidig det manuelle arbejde. Med Transform® kan dine medarbejdere i stedet fokusere på kernevirksomheden og samtidig kommunikere bedre med kunderne.

Sådan er Transform® opbygget

Transform Foundation Serveren er motoren i løsningen og kan skaleres via moduler og efter behov. Det materiale der genereres, kan let og effektivt videredistribueres til en række online­ og off­line kanaler: e­mail, mobile enheder, web og print for hurtigt og fleksibelt at nå jeres kunder.

  • Transform® Designer benyttes til at oprette, konfigurere og kundetilpasse løsninger
  • I Transform® Designeren oprettes, konfigureres og kundetilpasses designet via dynamisk dokument layout.
  • Transform® Designeren er et brugervenligt og lettilgængeligt udviklingsværktøj.
  • Transform® indeholder connector-valgfrihed til forskellige ERP systemer, heriblandt SAP, AX og JD Edwards.

Kontakt os og hør mere

Vil du have konkrete tips til, hvordan din virksomhed kan udnytte alle fordele ved Transform®? Vi har eksperten, som kan hjælpe dig. Kontakt Sebastian Wrona på +45 42 76 76 76 for en gratis konsultation.