3-1_transform2.jpg

Transform®

Administrative processer er ofte et overset område, når virksomheder skal nedbringe deres omkostninger, men der er mange penge at hente ved at optimere processerne. Vi leverer enklere og smartere dokumentdesign.

Download guide

Uanset hvilken virksomhed du arbejder i, eller hvilket virksomhedssystem dit firma benytter, skal du forholde dig til hvordan I håndterer dokumenter. Med Transform® fra PostNord Strålfors integreres og effektiviseres processerne omkring dokumenthåndtering, dokumentstyring og dokumentdesign – både internt i jeres organisation – og for jeres kunder.

Transform® - enklere og smartere dokumentdesign

  • Skaber, tilpasser og distribuerer digitale dokumenter i automatiserede flow med fleksibilitet og stabilitet.
  • Ensartedhed i design og dynamisk flow
  • Det er simpelt at tilrette og hurtigt at udføre ændringer, centralt

Vi bestræber os på at forstå de specifikke behov og problemstillinger, der er unikke for hver kunde og industri. ERP-systemer som Microsoft Dynamics AX og SAP er stærke løsninger, der er i stand til at håndtere en bred vifte af service-, finans-, HR- og fremstillingsprocesser.

Output-data og rapporter kommer ofte som standardiserede rapporter i ren tekst, der hverken er dynamiske eller afspejler den visuelle identitet. 

I stedet levererer vi løsninger baseret på en standard softwarepakke til forskellige dokumentprocesser. Dette er for eksempel indscanning, workflow med godkendelsesprocedure, design og distribution, elektronisk fakturering og dokumentudveksling.

Fordelene er mange: Du får store besparelser og øget effektivitet gennem hele dokumentprocessen fra modtagelse til distribution.

Vil du vide mere om Transform®?

Vil du have konkrete tips til hvordan du anvender Transform®? Og få flere forslag til hvordan du kan kommunikere smartere og mere effektivt?

+45 88 33 00 35

Skriv til os