Send dokumenter i mit.dk

shutterstock_1880789623-16-9.jpg

Den nye digitale kommunikationsplatform, mit.dk, har til formål at gøre kommunikationen mellem virksomheder, myndigheder og borgere mere effektiv og brugervenlig.

mit.dk tilbyder en række forskellige funktioner, som skal imødekomme de forskellige brugeres behov. Et eksempel på dette er udvekslingen af dokumenter. Mange virksomheder og organisationer modtager og afsender til dagligt mange forskellige dokumenter.

Sømløs kommunikation

mit.dk bringer nye muligheder til bordet. Foruden de nye udvidede MeMo-funktioner, kan du som bruger både læse, besvare og gemme indkomne henvendelser. 

Du kan let sende forskellige dokumenter i mit.dk såsom:

  • Lønsedler
  • Kontrakter
  • Regninger
  • Personalearkiv
  • Og flere til…

GDPR-sikker udveksling

Infrastrukturen i mit.dk er sikker og GDPR-kompatibel. Dette betyder, at I trygt kan benytte platformen til distribuering af digitale meddelelser. Dette kommer ikke kun til fordel for ansatte og virksomheder, men også for den enkelte borger.

Vil I i gang med mit.dk?

Med mit.dk får I nye muligheder til udvidet kommunikation. Men en god start forudsætter rigtig opsætning og tilpasning til jeres behov. Mange foretrækker at modtage deres henvendelser gennem andre kanaler end nødvendigvis digital post. 

Som officiel mit.dk-distributør kan vi hos PostNord Strålfors tilbyde jer hjælp til administration og håndtering af digitale meddelelser i mit.dk. Herunder gælder hjælp til opsætning og tilpasning af automatiske henvendelser, så jeres administrative arbejdsgange bliver mere effektive.

Kontakt os allerede i dag, og kom skridtet tættere på en mere effektiv hverdag.

Få et tilbud på en mit.dk løsning

Send jeres datafiler til os, så ordner vi resten af administrationen med forsendelser til mit.dk. I sparer både ressourcer og opnår store økonomiske besparelser.

+45 88 33 00 35

Skriv til os